Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miminka:-(

co mam zrobic(brak pieniedzy)

Polecane posty

Gość iretssa
Mnie się wygodnie korzystało z portalu http://odpowiedniapozyczka.pl. Jest tu informacja o bieżącej ofercie firm pozabankowych i banków, w zależności od tego czego się szuka. Na stronie jest praktyczny suwak, można sobie przefiltrować oferty z konkretnym terminem spłaty i sumą do pożyczenia. Od razu jest przesiew, nie trzeba się przekopywać przez całą masę propozycji.

Gość gość
dostajesz 1 tys. od podatników zarabiających ok. 1 tys. i jeszcze ci małpo mało, obyś te darmową forsę od podatników odcierpiała, o to się tylko modlę

Gość W****iony co za p****y
gość wczoraj dostajesz 1 tys. od podatników zarabiających ok. 1 tys. i jeszcze ci małpo mało, obyś te darmową forsę od podatników odcierpiała, o to się tylko modlę Widze ze masz problem ze swoja osoba w 2012 roku nie było 500+ niedorozwoju . Podatników? Prosze cie zobacz co sie dzieje w naszym z******* kraju nasze partie podłaczyły się do twoich pseudo smiesznych pieniędzy i biora majątek a ty przejmujesz się matka która ma problem serio? Modlisz się do Boga tylko jakiego skoro nie masz serca? Jakbys naprawde się modlił to najpierw przeczytaj i zainteresuj się swoją wiarą a pózniej pisz takie brednie . Jak czytam wasze komentarze to stwierdzam ze nie ten kraj jest jebniety tylko ludzie w nim mieszkający ( daj d**y , idz się sprzedaj ) co to w ogole jest? Szkoda ze internet jest tak bardzo anonimowy bo czasem człowiek ma ochote zrobić coś z takimi ludzmi . Mam nadzieje ze was nigdy cos takiego nie spotka a ze tobie dziewczyno w końcu się udało . Nigdy nie pisze na takich forach trafiłem tu przypadkiem nawet nie wiedziałem że są takie szumowiny na tym świecie ..

Gość bigiss
Brałem chwilówkę na majówkę i bardzo nam się te pieniądze na wyjeździe przydały. Pieniądze dostałem za 0 zł także generalnie nie dołożyłem do tego interesu ani złotówki. Jakbym miał brać na procent to pewnie bym sobie darował. Pożyczki szukałem przez porównywarki internetowe i najlepsze warunki znalazłem na stronie http://odpowiedniapozyczka.pl. Mają duży rozrzut, mniej i bardziej popularne firmy, także jest z czego wybierać.

Gość Maryna678
Weź szybką pozyczkę np. w Extraportfel. Pierwsza pożyczka, do 2 tysięcy nie kosztuje nic. Będzie na bieżące wydatki. POtem pomyśl o jakimś zajęciu w domu np. korepetycje, składanie długospisów itp.

Gość gość
pracy na wekendy na zmywaku jest mnóstwo i nie tylko tylko trzeba chcieć proste nikt mi nie wmówi że nie ma pracy mamy dwójke dzieci róznie bywało ale jakoś problemów z pracą czy z dorobieniem nigdy nie miałam zaznaczam że mieszkam w 12 tys miasteczku pracy jest full !!!

Tusk uciekł zanim zatopił i dobrze bo byśmy utonęli. Uciekajcie za granicę " tyłki podmywać" i upokarzać się , ja nikomu nie bronię a wręcz cieszę się że jest teraz taka możliwość. Po latach wrócicie do ojczyzny tak ?? a my tu tymczasem utrzymujemy kraj żebyście mogli do ojczyzny wracać. Mam nadzieję że jesteś szczęśliwy na wygnaniu bo ja jestem ciesząc się Twoja żonką tu na miejscu :)) To tak jak byś dziecko zrobił , uciekł i wrócił po latach udając kochajacego tatusia - super! debilne myślenie Teraz serio Uważam że skoro tu się urodziłem i tu płacę podatki, żeby nie było pracuję już 27 lat w jednej firmie a mam 43 lata .Poznałem dziewczynę z synem i co i bida, jak byłem sam było całkiem spoko . Tak możecie powiedzieć że mogę biedną kobietę zostawić niech sobie zdycha z tym dzieciakiem w końcu nie jest moje .Nie jestem jednak bezlitosny jak część cwaniakujących tutaj i tych rządzących tym pięknym krajem. Pięknym tak ?? dlaczego pięknym bo jeszcze zostali tu ludzie życzliwi, gościnni i serdeczni to wszystkim się podoba i to chwalicie w polakach, a jednocześnie z nich szydzicie i się nabijacie nieświadomie niszcząc i zabijając te zanikające zalety . Proszę zdobyć się na chwile refleksji i to przemyśleć Reasumując pracuję , płacę haracz z wypłaty , przy zakupie każdego artykułu , przy każdej czynności płacę od niej haracz więc OCZEKUJĘ , ŻĄDAM, WYMAGAM !!! pomocy od państwa gdy zajdzie taka potrzeba. Skoro się składam to i oczekuję czy coś w tym nienormalnego ? Politycy i TV - obłuda i hipokryzja = bieda i cierpienie większej części społeczeństwa. Nierobami natomiast możesz nazwać władze które jak żyję od 43lat i jeszcze dużo dużo wcześniej nie robią nic żeby godnie żyć i zarabiać w tym kraju. Tyle lat i istnień ludzkich zmarnowanych przez nieprzejrzyste i niejednoznaczne prawo polskie. Mam jeszcze pytanie niby dlaczego rodzice mają pomagać skoro podatki płacę do kasy państwa a nie rodzicom ?? Jakąś karę mają ponosić rodzice za to że płodzą dzieci które tworzą Polskę ? - hipokryzja polityczna Idąc tym tokiem myślenia równie dobrze Ty mógłbyś pomóc dziewczynie skoro brakuje jej na jedzenie i leki jeśli uważasz że nie jest to obowiązkiem państwa. Jak można uprzykrzać wykorzystywanym rodakom tak króciutkie życie - czarna rozpacz, całkowity brak człowieczeństwa i degeneracja ludzkiej inteligencji :(

Gość gość
dopieprz sobie kolejne kilka bachorów to dostaniesz za darmo od pustych podatników 500+ na każde

Gość gość
Chwilówki pożyczki online dla Każdego od 100zł do 25.000zł Kasa na dowód do 30minut Na Twoim Koncie! Chwilówki na dowód już od 100zł od 18lat Ranking najlepszych pożyczek online tu: http://xchwilowki.pl

Gość gaston33
moze jakaś pozyczka? np www.vivus.pl? mają pierwszą darmową, tyle ile pozyczasz tyle oddajesz

Gość gość
Pożyczki na dowód od 100zł do 15.000zł w 30minut Do 6.000zł na 60dni za Darmo, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tu: http://xchwilowki.pl Wszystko załtawisz przez internet bez wychodzenia z domu!

Gość gość
dostajesz 500+ i ci małpo jeszcze mało

Gość gość
Wez mala pozyczke dzieci nie moga chodzic glodne http://e-m2m.pl/5af67530138ee tu szybko i latwo :) Moze poszukaj pracy typu wyprowadzanie psow pilnowanie dzieci

Gość gość
d*******y sąsiadowi za pieniadze

Gość gość
Pożyczki na dowód od 100zł do 15.000zł w 30minut Do 6.000zł na 65dni za Darmo, 100% Online na Konto od 18 lat bez zaświadczeń o dochodach, bez bik Wszystko załatwisz przez internet bez wychodzenia z domu! Gotówkę odbierzesz na Twoim koncie lub na poczcie. Wypełnij wniosek o pożyczkę na stronie http://kredytyk.net.pl

Gość gość
Dwulatka do żłobka to duże dziecko ??i do roboty!!!!od tego są żłobki chyba nie???to nie dziefko 2 miesięczne tylko dwuletnie??!!!

Gość gość
Wpuerdola cie w kredyty parabankowe bo to niby najprostsze i nigdy z tego moe wyjdziesz bo to one maja ogromne odsetki a nie pracując z czego oddasz ..powodzenia zamiast do roboty ość tp zadaje durne pytania jak skołować kasę nie pracując.Ukrasc albo pożyczyć z parabanku albo od gangstera zadowolona??Albo uczciwie iść do pracy innego pomysłu na zdobycie kasy nie na

Gość Dorni

Hej Ludzie, a ktoś z Was brał pożyczkę w wonga? wydają się rozsądni, dlatego planuję pożyczyć właśnie od nich. Zastanawiam się tylko, czy mam szansę na pieniądze, skoro mam już pożyczkę w banku?

Witam! Dorni, tak! Kredyt zaciągnięty w innej instytucji udzielającej pożyczek lub kredytów nie stanowi przeszkody do otrzymania naszej pożyczki. Zapraszam do złożenia wniosku na naszej stronie internetowej www.wonga.pl

Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub skorzystania z chatu na https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria.

W razie pytań jestem do dyspozycji

Tomasz | Ekspert wonga.com

* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.