Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z kuchenką

kto ma kuchenke MASTERCOOK. pomocy

Polecane posty

mam nową kuchenke Mastercook i mam problem z zapaleniem piekarnika. Otóż gdy zapale palnik piekarnika, pali on się tylko dopóki trzymam wciśnięty kurek, a gdy puszcze kurek , płomien gaśnie. Nie wiem, czy cos źle robie, czy może kuchenka jest zepsuta.

pomocy, nikt nie ma takiej kuchenki?

Gość trzeba przytrzymac
dluzsza chwile zeby utrzymac plomien

dzięki za odpowiedz, właśnie tak robiłam i kuchenka sie nie zapalała, tzn zapalał sie, ale gasła cha cha normalnie teraz kłade sie ze smiechua zapalałam ją ze 50 razy i nic aż w koncu przypadkowo na nią dmuchnęłam i sie zapaliła

Gość a nie lepiej zajrzeć do
instrukcji? Mam Mastercooka, ale piekarnik jest elektryczny

ja mam kuchenke tej firmy i moja kolezanka ma i zauwazylysmy ze jak tylko np. mleko wykipi, albo cos sie wyleje na kuchenke zaczyna ona pstrykac tak jak przy nacisnieciu kurka tylko non stop, ponoc przez wilgoc, tez tak macie?

tzn wcześniej zapalała sie tylko ta jedna środkowa świeca i nie odpalały sie te świece bardziej z tyłu. dopiero jak dmuchnęłam to sie tamte zapaliły.

no właśnie zaglądałam do intrukcji no i pisało tak jak tutaj mówią, że trzeba przytrzymac. No ale ile bym nie trzymała to i tak nie zapalały sie te boczne palniki tylko ten jeden na środku. No i po puszczeniu kurka gasł

ja mam kuchenke tej firmy i moja kolezanka ma i zauwazylysmy ze jak tylko np. mleko wykipi, albo cos sie wyleje na kuchenke zaczyna ona pstrykac tak jak przy nacisnieciu kurka tylko non stop, ponoc przez wilgoc, tez tak macie?

dagna ja kuchenke kupiłam wczoraj dopiero, więc jeszcze nie wiem, czy pstryka jak cos wykipi