Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Moniska...

Poznałam Egipcjanina, szukam dziewczyn w podobnej sytuacji.

Polecane posty

Gość ...Moniska...

Szczerze powiedziawszy mojego Egipcjanina poznalam calkiem niedawno, a od jakiegoś czasu się spotykamy... Było to tak... Mieszkam w Irlandii, tutaj pracuje, niedawno odwiedzila mnie moja przyjaciółka z Polski (szalona dziewczyna), bedąc któregoś razu na zakupach spotkałysmy dwóch przystojnych facetów... nawet nie obejrzałam sie kiedy moja koleżanka zaczeła z nimi rozmawiać..., niewiem jak sobie poradzila ze swoim ''angielskim'' kilka godzin pozniej zadzwonili do Nas (kolezanka podala mój numer) i spotkaliśmy sie... bylam temu z góry przeciwna, ale kolezanka mnie przekonała, wieczór minął Nam miło, a juz nastepnego dnia jeden z NICH wyznal ze sie we mnie zakochał (hehe) meczyl mnie ciągłymi telefonami, prośbami spotkania, na co ja nie mialam najmniejszej ochoty ( nie mój typ ) Za to spodobał mi sie drugi z kolegów, jak sie pózniej okazało z wzajemnością, z czego strasznie się cieszę...ma 24lata,a od kilku lat mieszka i pracuje w Irlandii, z tego co zaobserwowałam (niepraktykujący muzułmanin) nie wiem czy moge powiedzieć tu o jakiejs wielkiej miłości (chyba nie) bo szczerze mowiac spotykamy sie dopiero od miesiaca..., Teraz wyjechał na kilka dni lub tygodni do pracy do innego miasta..., ja zostałam, tęsknię i z dnia na dzien coraz bardziej uświadamiam Sobie, że to jest chyba TO )) I Chyba Kocham Mojego Egipcjanina. chyba nie znam nikogo kto bylby w związku z osobą z innej kultury, wiec szukam kontaktu tutaj z takimi dziewczynami.

na wątku "seks z cudoziemcem" oraz "poznałam boskiego egipcjanina" dowiesz się wiecej o wspaniałym współżyciu z takimi mężczyznami :classic_cool:

Gość flak8
"nastepnego dnia jeden z NICH wyznal ze sie we mnie zakochał" jakie to typowe dla Egipcjan

Gość ale masakra
zdechnij szmato

Gość sder
To jedz do egiptu i tam zamiekszajcie razem

Gość ...Moniska...
a gdzie mogę znaleźć te tematy?

Gość chuhcijxcij
wpisz w google

Gość hhahahaha
nastepna kretynka

Gość ...Moniska...
proszę, podaj tutaj odnośniki.

Gość ...Moniska...
dzięki! nie wiedziałam, ze aż tyle dziewczyn na tym forum jest z Arabami. będzie z kim pogadać :D

Gość Boematte
Moniska wspolczuje ci, sto razy lepsi pod kazdym wzgledem od arabusow sa Murzyni

Gość Boematte
Moniska wspolczuje ci, sto razy lepsi pod kazdym wzgledem od arabusow sa Murzyni

Gość ...Moniska...
tak... pewnie zazdrościsz.

Gość trochę o muzułmanach****
Oglądałem kiedyś na tv satelitarna, stację tv, mbc, a w niej auki głoszone przez uczonego immama. Na youTube znalazłem tłumaczenie nauk głoszonych przez tego immama. Polegało to na tym, że słuchacze zadawali pytania, a immam odpowiadał. Jedno spytań, było, czy mężczyzna może bić kobietę? Immam odpowiada: dziewczynka, gdy jest mała i nieposłuszna, jest bita, chodzi do szkoły, jest bita za nieposłuszeństwo, tak, że jest przyzwyczajona do bicia, i gdyby jej mąż nie bił, nie potrafiłaby się odnaleźć w świecie. Proste i zrozumiałe. Innym pytaniem było, pytanie o masturbację. Uczony immam, odpowiada, masturbacja mężczyzn, nie przynosi szkody, więc jako taka, jest nieszkodliwa, i wybaczalna. Masturbacja dziewcząt, jest niebezpieczna, gdyż, wkładają sobie tam, palce, różne przedmioty, i mogą zerwać błonę dziewiczą, i tym samym, podejrzene, że oddawały się nierządowi i nie są dziewicami, a udowodnić, że są i przedstawić czterech świadków , jest bardzo trudne. Przynosi to hańbę na rodzinę i krewni, albo bracia, muszą taka dziewczynę zabić, by zmazać hańbę. Immam, nic nie wspomina, o masturbacji przy pomocy łechtaczki, i bardzo słusznie, gdyż kobieta muzułmańska, czegoś takiego nie posiada, bo została usunięta podczas obrzezania. Innym pytaniem , było, czy mężczyzna, może współżyć z kozą. Może, ale to zwierzęcie powinno byc po stosunku, zabite, albo sprzedane do innej wioski. Innym pytaniem było, o współżyciu Mahometa ze swoją nieletnią żoną Aiszą. Immam, odpowiada, że Prorok, stosował współżyjąc z takim 9-letnim dzieckiem, stosunek udowy. Mimo całego swojego humanitaryzmu, coś tu we mnie pękło. Stary dziad ponad piędziesięcioletni, pcha kutasa między uda, małemu, nic nie rozumiejącemu dziecku, to już zboczenie ohydne, i tłumaczenie, że jako córka przyjaciela Proroka i jako żona, to juz kobieta nie dziecko. Dziękuje Bogu, że nie urodziłem sie muzułmaninem!!!!!

Gość trochę o muzułmanach****
było też o współżyciu z niemowlętami i innymi chłopcami, tylko juz dla dorosłych.

Gość Boematte
nie rozumiem czemu polskie dziwki tak leca na muslimow, najwyrazniej chca byc niewolnicami , Moniska murzyni sa lepsi od arabusow pod kazdym wzgledem

Gość Boematte
nie rozumiem czemu polskie dziwki tak leca na muslimow, najwyrazniej chca byc niewolnicami , Moniska murzyni sa lepsi od arabusow pod kazdym wzgledem

Gość ...Moniska...
Mi się nie podobają.

Gość zzxcvhjm
:O

Gość Boematte
Moniska gratulacje,bedziesz niewolnica ,zreszta jedna z wielu ps arabowie sa szpetni

arabowie są bardzo ambitni, i każą chodzić swoim kobietom z zakrytymi twarzami, bo wkurvia ich jak widzą, jak sie z nich śmieja, że mają małe fiutki.

Gość niepowylamywany
jestes zakochana i co zrobisz to bedzie tylko twoj wybor i chocby najfajniejszy komentarz tutaj nie pomoze ci w niczym...ja ci moge tylko napisac tyle ze panom tzw muslimom zalezy przede wszystkim na tym aby moc w krajach EU zamieszkac na stale...nie moga to zrobic-zalegalizowac poprzez wykazanie sie papierami po dziadkach czy rodzicach bo niby jak...dlatego szukaja innej furtki czyli wzenienie sie do UNII...tak robili dawniej nasi rodacy gdy chcieli uciec na zachod...albo wykazywali ze ich dziadkowie byli w jakims tam sposob spokrewnieni np z Niemcami czyli legalizacja poprzez papiery po dziadkach albo szukali jakiejs naiwnej panienki i sie wzeniali...potem papiery..staly pobyt i po ptokach...tutaj strasza niektorzy ze bedziesz niewolnica--nie!!...co najwyzej on ci zreobi dziecko z ktorxm ty pozniej zostaniesz sama a on jak uprawomocni swoj pobyt w tym przypadku w PL to potem pojdzie w sina dal...jak nie wierzysz to sprobuj...moze bedziesz wyjatkiem w co raczej watpie...wiec rob co chcesz--wybor i tak nalezy do ciebie !!..pozdro

Gość oni sa wszyscy tacy sami te
14:30 [zgłoś do usunięcia] ...Moniska... tak... pewnie zazdrościsz. nie wiem czego kurwa :-O czernego smierdziucha bez napletka 1000 razy dziennie padajacego na kolanach przed Allah czy czego????? chyba cie pojebalo :-O wiesz co to jest BEZNESS??? W wezszym znaczeniu termin ten jest uzywany do pretention uczucia milosci do kobiety z jedynym celem uzyskania korzysci finansowych i materialnych lub zezwolenie na pobyt w zachodnim kraju, najlepiej w Europie. Oni wszyscy natcyhmiastowo zakochooja sie bez pamieci i albo po to zeby jak najszybciej wyruchac albo zeby dostac sie do Europy itp a po za tym kazdy muzulmanin ci powie ze kazda europejka jest dziwka bo jest wedlug nich niewierzaca a seks z niewierzaca nie jest grzechem.. tak po tam nie wiem jak sie moze kobiecie podobac taki brudny smierdziuch z wielkimi krowymi slipiami...bezmozgowce :-O

muślimy, mają swój plan opanowania Europy. Każdy muzułmanin, ma prawo okłamywać innych pod warunkiem, że robi to dla dobra wiary. A więc, może okłamywać głupie Polki, bo mu Prorok to na dzień dobry wybacza. Potem jak, juz jest w Polsce, korzystając z debilizmu liberałów, budują meczet, a to oznacza, że biorą ten obszar w swoje posiadanie. I tak wygląda islamizacji Europy, przy pomocy debilnych Polek, na które po przeruchaniu pluja bo prawdziwą kobieta jest muzułmanka obrzezana i posłuszna swojemu mężowi, dla którego, jest rzeczą, albo gównem, jeśli to chrześcijanka.

Gość fgt6
Moze sie myle, ale w sredniowieczu mielismy podobne postrzeganie na prawa kobiet i mezczyzn, pozniej Europa i USA poszlo do przodu, szkoda ze Islam zostal w sredniowieczu :). To tak w skrocie mozna ujac, choc zapewne roznice byly, ale mi chodzilo o ogol. No ale jesli kobieta chce przezyc przygode swojego zycia - prosze bardzo :D. Kolezanka miala zwiazek z muzułmaninem, biedakowi nie podobalo sie , ze ona potrafi myslec samodzielnie. Gosciu chcial narzucic jej swoj tok myslenia, ale nie udalo sie. Ksiaze z bajki poszedl w pizzzdu. Choleerrnie zazdrosna meczypi..da byl z niego;p. Kazdy potrafi byc czarujacy przez pare lat, pozniej wylazi prawdziwa nautra, a wychowania NIE da sie zmienic. No ale, milego zycia z takim czlowiekiem :D.

Gość Boematte
Habiba tak oni sa szpetni skoro masz nick habiba to znaczy ze jestes dziwką, bo chyba wiesz co oznacza to slowo w jezyku pastuchow kóz