Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Moniska...

Poznałam Egipcjanina, szukam dziewczyn w podobnej sytuacji.

Polecane posty

Gość ...Moniska...
zazdrośnice się zamknęły :D

Gość oni sa wszyscy tacy sami te
kurwa pwoiedz czego ci zazdroscic? ty jestes pojebana czy co? ta para na tym zdjeciu to napweno nie ty z tym idiota a po za tym ten facet to zaden Egipcjanin.. pierdolnij sie i idz ruchac sie z calym stadem muslimow chooj mnie to obchodzi,

Gość ...Moniska...
po 1 to on ma obywatelstwo. po 2 to arab. pamięta o swoich korzeniach.

Gość ...Moniska...
bmblondyn może ty pokażesz jak ładny, a raczej, jak brzydki jestes :D zalosny rasisto.

wypraszam sobie rasisto, a ja, nie muszę się pokazywać, wystarczająco jestem przystojny, by sie juz dwa razy ożenic i to z ładnym Polkami.....

Gość przecież to fotka
któreś z tych dawnych "gwiazdeczek" na kafe , nie pamiętam nicka ale fotę kojarzę

Gość ZAPODAJ NASTĘPNĄ
lub obecną swoją z karteczką ! :classic_cool:

Gość ...Moniska...
i co? :D

e tam, moja ciocia wyszla za Egipcjanina 30 lat temu i jest szczesliwa, nikt jej nie bije, nie zneca sie nad nia, przyjezdza do Polski z corka kiedy chce, nikt jej dziecka nie porwal, mieszkaja szczesliwie w Egipcie

Gość ona z doswiadczeniem
przede wszystkich przeczytaj dokladnie tego bloga: http://zyciezislamem.blog.onet.pl/ ( nie chodzi tu o narodowosc, libijczyk irakijczyk czy egipcjanin - chodzi o religie i sposob ich myslenia ) i jeszcze to koniecznie: http://www.youtube.com/watch?v=DXBdfI-da_I http://www.youtube.com/user/scu000 i uwierz mi ze nie ma niepraktykujacego muzulmanina ,on i tak zawsze zrobi to co powie mu rodzina

Gość Boematte
przeczytajcie zwlaszcza ten wywiad z bylą niewolnica muzulmanina Anią , cala prawda o muslimach

Gość Ewa skądś tam...
facet ma bardzo miłą twarz, choć nie jest to nie wiem jaki przystojniak zresztą co to zmienia, gdyby był nie chcesz żyć z jego wyglądem tylko z nim a tutaj najważniejsze jest jego "ja" czyli wnętrze a na to składa się wiele czynników miłego poznawania należy życzyć i nie kierowania się miłą powierzchownością bo to argument małolatki

Egipcjanin czy nie, co z tego, to już temat odrębny ale facet który po 2 dniach wyznaje miłość??? czy takie coś jest w ogóle facetem? :D to raczej zagubiona nastolatka robi takie rzeczy, nie dorosły facet

facet przystojny, nawet az tak drastycznie nie wyglada na egipcjanina (cale szczescie...) ale daj spokoj.. muzulmanin???? chyba naprawde cie poj... zeby sie w to mieszac. i jeszcze ci powiedzial ze sie zakochal na drugi dzien. matko boska , nie zapalila ci sie wtedy czerwona lampka?

Gość ...Moniska...
Cóż miłość nie wybiera, a wyboru tutaj dużego nie ma, Irlandczycy są beznadziejni, a Polacy... Szkoda słów. Do meczetu chyba nie chodzi. Islam to temat tabu, nie można z nimi o tym rozmawiać za bardzo.

Co by nie powiedzieć o Arabach to jednak faktem jest to , że oni są ok. 200-300 lat za nami pod względem rozwoju społecznego. To musi mieć wpływ na życie małżeńskie.

chyba mu nie wierysz skoro mowi ze sie zakochal, podobasz mu, a jakze, w koncu jestes bardzo ladna, ale milosc to cos wiecej niz samo podobanie sie sobie wzajemnie. egipcjanie to do siebie maja ze oni szybko komplementuja, nawet nie pytani. po prostu musza. zostaw sobie jako kolege ale nie radze budowac zwiazku. znasz innych egipcjan? jak znasz to dobrze wiesz jacy oni sa, nie mowie ze zli, bo to ich kultura taka, tak zostali wychowani, tak zachowuja sie mezczyzni w ich kraju, ale wez sobie to przemysl bo jako kobieta to ty wkrotce nie bedziesz miala za duzo do powiedzenia.

Gość Faceci z Sharm - photoblog
Witam, czytając te wszystkie opowieści postanowiłam założyć photobloga (niegdyś istniał taki) o podrywaczach z Sharm El Sheikh ;) Na maila, specjalnie założonego na potrzeby photobloga mozecie wysyłać zdjęcia waszych habibi wraz z podstawowymi danymi, imię, nazwa hotelu, w którym pracuje lub innego miejsca. Uważajcie, bowiem wasz Jedyny możesz okazać się nie tylko WASZYM! facecizsharm@wp.pl