Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucysia11

Chcę kupić działkę nad morzem-nie od pośrednika ale gospodarza

Polecane posty

Gość lucysia11

Witam. Chciałabym zakupić działkę jak najbliżej morza,chętnie niedaleko miejsca gdzie jest wejście na plażę.Np.miejscowość Wicie. Zależy nam na niewielkiej działce,ot żeby postawić mały domek,nie w szczerym polu i nie w środku miejscowości.Raczej grunty oddalone od centrum rozrywki nadmorskiej. Jako że córka jest alergikiem i zalecono jej częste wyjazdy nad morze,taniej będzie coś kupić niż często wyjeżdżać na kwatery. Z góry dziękuję za wszelkie wpisy w tym wątku.Pozdrawiam. Kontakt gg9933055

Gość caroten
śmiem polemizować ,ze ędize taniej . sama działka , ze względu na lokalizację będize słono kosztowała , wybudowanie na niej czegokolwiek - drugie tyle . Nie wsominajac ,ze żeby wybudować cos porządniejszego niż buda dla psa potrzebny jest projekt i zezwolenia albo przynajmniej zgłoszenie tego do Starostwa . Koszty wynajęcia kogoś kto bedize tego dogladał jak was nie edize ,zeby bło do czego wracać - nieopisane . YTak ,ze inwestycja - bezcenna . :)

Gość caroten
mądrzej i skuteczniej bedize kupić mieszkanie :)

Gość tak bedzie taniej mieszkanie
dzialki nad morzem sa strasznie drogie mieszkam wiec sie orientuje

Gość jkjhbdsf
najtaniej byloby kupic jakas zwykła kawalerke w bloku w nadmorskiej miescowosci:o a jak myslisz o rzeczach w stylu "widok na morze" to zarowno dzialki jak i mieszkania sa bardzo drogie

Gość caroten
onadto alergikom lepiej jest chyba nad morzem jesienią i zimą - najwięcej jodu , najmniej pyłków - a wtedy ceny są o weile nizśze i ludzi mało . Czyli żyć nie umierać :)

Gość lucysia1
Hej.Oj tak jesień i zima najlepsza.W tym roku byliśmy na trochę ale to kropla w morzu.Zobaczymy a nuż widelec coś da radę. A na widoku na morze to mi nie zależy :D

Gość sysija
ale masz wymagania kobieto :D żeby tanio było, blisko do morza, bezposrednio żeby tylko własciciel itp czyli nie masz żadnego zabezpieczenia prawnego a taka transakcja to nie bułka z masłem, nieruchomośc może być zadłuzona , w posiadaniu osób trzecich o których własciciel może ci nie powiedzieć a zresztą tania , piękna i przy morzu , kobieto w jakim ty świecie żyjesz ? na takie działki to jest duzo ludzi chetnych z grubymi portfelami a ty bidulko stawiasz warunki, nie osmieszaj się :D

Mam do sprzedania mieszkanie własnościowe bezczynszowe, 50 m2 ,znajduje się 12 km od Dziwnówka nad morzem, 9 km od Kamienia Pomorskiego i 7 od Wolina. Składa się z dwóch dużych pokoi ,kuchnio-jadalni, łazienki oraz piwnicy. Do mieszkania przylega działka 600 m2. Nadaje się do całorocznego mieszkania, a także na letnie wyjazdy nad morze. Sprzedam w atrakcyjnej cenie : 120 000 zł. Proszę o kontakt- nr tel. 889 238 304 nie ma czynszu roczny podatek to 35zł 15 minut jazdy samochodem nad morze,35 minut rowerem,3,5 km woda rzeką Dziwną jeżeli posiada się łodkę,brak problemu co do dopilnowania gdy się nie mieszka są sąsiedzi którzy mieszkają cały rok i mają na to baczenie,wyjeżżam na stałe za granicę dlatego chce sprzedać naprawde warto super na letnie wypady i nie tylko

To bardzo trudne w Polsce :) zazwyczaj wszystkie tereny gdzie jeszcze nie ma działek należą do wojska i właśnie dlatego nie są zagospodarowane :o najprościej jest kupić działkę od kogoś kto juz ją ma, ale wtedy zazwyczaj jest tam juz domek i za mniej niż 300 tysiecy nawet nie ma co myśleć tzn jeśli to ma być kolo fajnej plaży z widokiem na morze...

Gość gość
Witam, mam do sprzedania 2 działki w Sarbinowie koło Mielna. 17km od Koszalina. Działki budowlane, uzbrojone z dojazdem. Wielkość około 10 arów, około 350m od morza. Bardzo atrakcyjna lokalizacja pod inwestycję. Jedyny wolny grunt otoczony kompleksami domków drewnianych. Ceny do negocjacji. Więcej na www.dzialkamorze.pl Zapraszam do kontaktu

Gość marta65485
Szukanie osoby prywatnej, która chce sprzedać działkę w interesującej cię jest żmudne. Lepiej wejdź sobie tutaj http://www.dzialkanadmorzem.pl przynajmniej nie zapłacisz prowizji. Przyznam, że działka nad morzem to niezła inwestycja. My 3 lata temu kupiliśmy i teraz już cena nieruchomości jest prawie 2krotnie wyższa.

Gość karla33
Oferty z strony dzialkanadmorzem.pl wydaja się być bardzo atrakcyjne. Niedaleko odległość od miast uczęszczanych prze turystów, więc dobra lokalizacja pod hotel.

Gość gość
Mamy do sprzedania 6 działek budowlanych z wydanymi warunkami zabudowy na budynek mieszkalny jednorodzinny we wsi Trzebusz, leżącej 4,5 km od nadmorskiej miejscowości Mrzeżyno. Działki wchodzą w skład kompleksu 8 działek z wydzieloną droga wewnętrzna (utwardzona). Działki znajdują sie przy drodze wojewódzkiej numer 109. 5 działek o powierzchni 586 m2 w kształcie kwadratu o wymiarach 25m x 23,5m oraz jedna działka o powierzchni 698m2. Wszystkie działki są ogrodzone.Do działek prowadzi zjazd indywidualny z drogi wojewódzkiej na wydzieloną drogę wewnętrzna. Na jednej z działek rozpoczęto budowę domu jednorodzinnego. Media: woda znajduje sie w drodze wewnętrznej, prąd - umowa podpisana z Enea, realizacja podłączenie - lipiec, sierpień 2014r. Działki znajdują sie w cichej i urokliwej okolicy, zapraszamy na prezentacje. Cena działek to 100 złotych za m2, do niewielkiej negocjacji. Na wszystkie pytania odpowiemy telefonicznie lub mailowo. +48 507 300 680 +353 85 12 60 860 dzialki-trzebusz@wp.pl

Gość gość
Jeżeli kupujecie działki od prywatnego właściciela, bez pośredników, to zadbajcie o to, aby załatwić sobie dobrego geodetę, to podstawa przy takich podziałach. Ja korzystałem z usług http://www.mgeo.com.pl/, panowie pomogli mi załatwić wszystkie formalności.

Gość gość
No to proszę bardzo, sprawdzaj tutaj www.dzialki-szczecin.com mój znajomy kupil tam dzialke i gdy go odwiedzilam to nei wierzylam wlasnym oczom w te piekna okolice

Powiem tak , jeżeli się ma sporo czasu na dokładne sprawdzenie działki np. jaki jest plan zagospodarowania, czy jest to park i wiele wiele innych ciekawostek które mogą nam umknąć a które mogą przysporzyć nam później kłopotów to można szukać, ale jeżeli nie ma się doświadczenia w takich sprawach lepiej będzie za pomącą firm które się na tym znają http://goldfarb.com.pl i do tego firma położona niedaleko morza

Gość gość
Fajnie oceniam współpracę z biurem nieruchomości Partner – biuro-partner.com. Mają przejrzyste zasady, jest kalkulator opłat na stronie, wygodna wyszukiwarka, także strona sama w sobie robi dobre wrażenie.

Gość gość
A nie myslalas o czyms blisko morza, ale nie nad samym, do tego las oraz jezioro nad dzialka www.dzialki-szczecin.com wedlug mne to spoko rozwiązanie

Gość gość
a my się chyba zdecydujemy na zakup apartamentu nad morzem w Pogorzelicy. To nie sa takie działki rekreacyjne z domkiem, ale mieszkania w bardzo dobrym standardzie z duzym tarasem. Bywałam w tej miejscowości wiele razy i wiem, ze to jest bardzo blisko plaży i lasu, a jednocześnie centrum miasta. Co myślicie o tych mieszkaniach http://master-house.com.pl/apartamenty/?

Gość gość
To jako przykład - http://www.baltica-heaven.pl/ Działka nad morzem to kiepski pomysł - lepiej od razu kupić gotową inwestycję. Naprawdę chcecie w to wszystko się ładować? W całą budowę? To chyba trochę słabe...

Gość gość
Działka to nie wiem czy się opłaci, dużo fajniejsze i praktyczniejsze jest mieszkanie. Zobaczcie sobie, jak ciekawe i różnorodne są iwestycje http://www.gryfdevelopment.pl/ sama waśnie przymierzam się do zakupu mieszkania na wiosnę.

Gość gość
a my tam ostatnio podczas kupna dzialki skorzystalismy z http://dzialki-szczecin.com/ - i jestesmy zadowoleni. Sami bysmy na taka dzialke na pewno nie wpadli!

Gość gość
a nie myslales o kupnie mieszkania? W http://osiedlebotanika.pl/ sa swietne mieszkania, teraz nowiutkie i w swietnej takiej spokojnej rodzinnej okolicy. bardzo tam ladnie jest.