Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daniel123

Na której randce powinienem poinformowac dziewczynę o wymiarach mojego penisa?

Polecane posty

Mam 15,5cm i nie mam z tego tytułu kompleksów. Na której randce już oczekujecie od faceta takich zwierzeń?

Gość kobiety mogą sie masturbować
na randce zerowej

Gość babsmsnsbn
ten temaqt chyba powinien byc na erotycznym

Nie interesuje mnie zdanie jakis napalonych lasek na erotycznym tylko normalnych zwyklych kobiet.

Gość peterkrak70
na pierwszej randce chwyć ją za włosy, sprowadź do parteru i natrzaskaj chujem po mordzie

Wiem że dla was to bardzo istotna sprawa, dlatego pytam czy przed pójsciem do łóżka chcecie wiedzieć na ile centymetrów możecie liczyć.

Gość 34słońc
Jezy, ile ty masz lat dzieciaku?

Gość jaką....
właściwie to już to ogłosiłeś na forum, więc możesz już nic nie mówić.Poza tym to wcale nie szczyt marzeń....;) więc wiesz.....Wcale nie mów....

Nie ejst szczyt marzeń ale tragedia też nie. Mam nadzieję ze nie trafilem na jakąś amatorkę 20cm wzwyż.

Danielu ty masz na prawde kompleks. Żeby kobietę doprowadzić do orgazmu wystarczy niecałe 10 cm podobno. Poza tym jak trafisz na dziewczynę która chce 20 cm wzwyż to uważaj bo może być nieźle rozepchana ze tylko takie ja interesuja :D

Gość co za tępota :O
Nikt obsesyjnie nie myśli o wymiarach chuja, no chyba, że ma kompleksy. A im bardziej zaprzeczasz, tym bardziej widać, że cierpisz z powodu małego penisa. Szukaj dziewicy, one wolą takie liliputki, bo mniej boli.

bmblondyn ciebie stary zajebany zgredzie nie pytam o zdanie. Masz cwelu ponad 50 lat i od conajmniej 5 piszesz non stop na kafe frajerze.

Na zadnej;)) Chyba ze juz bedziesz sie z dziewczyna regularnie spotykal od dlugiego czasu i takie sprosne tematy nie beda jej przeszkadzac bo takim glupim gadaniem mozesz dziewczyne wystraszyc. Jeden chlopak gadal takie glupoty- tez sie nazywal Daniel i go splawilam

Na pierwszej, wg mnie powinienes od tego zaczynac rozmowy z kobietami, wiesz .. .tak zamiast imienia - no przeciez kazdy wie, ze szczerosc to podstawa!

Gość -ABC-
powinienes z penisem chodzic na wierzchu :p

kocoszanel jak mogłaś się tak zeszpecić tym kolczykiem? Normalnie nóż się w kieszeni otwiera.

Lepiej jej w ogóle nie mów bo ją tylko wystraszysz

Daniel a ty to co, przyganiał kocioł , garnkowi. Jeśli wiesz , że ja piszę już 5 lat, to ty kutasie posrany, ile lat????????

Jakbym sie dowiedział ze mój ojciec pisze na kafe to zabilbym go śmiechem, a moja mama wzieląby z nim rozwód.

to co tu szczylu robisz. Tu nikt nie ma lat, tylko nick, więc sie kurva bierz szczylu do lekcji i wtperdalaj, matole do nauki.