Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertasdfgzxcvb

poświęcę się wiedzy o świecie - sprawdzę czy w korei są obozy koncentracyjne!

Polecane posty

Gość qwertasdfgzxcvb

niektórzy twierdzą że są a niektórzy, że nie ma a więc ja to sprawdzę i tak moje życie nie ma wielkiego sensu, ciągle tylko kłócę się z chłopakiem więc się poświęcę. pojadę tam i popełnie jakieś wykroczenie albo przestępstwo no nwm co trzeba się dowiem w miare nieszkodliwe żeby nie zrobić nic złego i jak mnie wsadzą to będzie znaczyło że są a jak nie no to nie ma i jak coś o potem o tym opowiem tym którzy piszą o tym kdiążki itd i przyczynie się być może do więkzej wiedzy.

Gość Wyspowiadaj się przed
wyjazdem.

Gość Chory pomysł a Tobie
przydałby się nowy mózg bo stary już szwankuje. W Korei nie ma obozów, ale za taki głupi pomysł powinno się stworzyć specjalnie dla Ciebie.

Gość a mnie zastanawia teraz
jak wyglądają te rosyjskie obozy pracy do których idą m. in. te panienki co wyśpiewywały w cerkwi na Putina. Chyba nie jest tam tak źle, co?

Gość Edd7819
Jeśli chodzi o tego typu obozy jakie stworzyli niegdyś naziści to nie ma takich w Korei na 100%. Jest to samo co i w Chinach czy właśnie w Rosji czyli miejsca gdzie więźniowie pracują przez tyle lat na ile sobie zasłużyli. Nie ma żadnej eksterminacji, widać, że nic takiego się tam nie dzieje choćby po zachowaniu liczby ludności. Są tworzone różne fantastyczne historie na ten temat bo taka jest potrzeba chwili. To taka kontynuacja zimnej wojny.