Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alciaa257

na ile lat wygladam ? i czy ładna ? ....

Polecane posty

Gość ccccbbbnnnn
14 lat? :P

Gość pegaus
generalnie do bzykania już się nadajesz bez konsekwencji prawnych a twarz można ostatecznie zasłonić gazetą :)

Gość gęśikowa
wiecie może dlaczego nie moge dodac tematu do ulubionych? nie mam zapchanej

Gość JANUSZEK......................
Bużkę masz ładną.lat16.ALE, myślę,że jesteś zarozumiała i pewna siebie pokazując tyle zdjęć.

Gość ,m.m.m.m
13-14, nei zdziwilbanym sie nawet gdybys miala 12 ...baardzo mlodo wygladasz. masz ladne oczy ale bardzo brzydki nos , figura ladna tylko nogi troche krzywe, neizgrabne. nie maluj nigdy wlosow bo sa naturalnie piekne. skoro twoja samoocena jest taka niska to pomysl z prosba o ocene zdjec na forum gdzie nikt raczej nikogo nie oszczedza to faktycznie bardzo pzremyslana i madra decyzja:):):):)

Gość masz lat
25 albo 57 :D

jeb te 20 lat to juz naprawde mnie postarzało .. a 13 to niestety za mało , nie jest dobrze wygladac na dziecko .. w tym roku koncze 15 lat :D a ze do ruchania sie nadaje to akurat wiem xd. tylko ten ryj ;/

Czasem kafełe świruje i nie można dodać. Albo mimo że tematu od tyg. Nie zakładałeś to Ci ciemnote wciskają że za dużo tematów założyłes i odczekać

Gość ładna i tak koło
15 to mało, przez ten makijaż daliśmy więcej. a jeszcze sie wyrobisz. ładne masz oczy

Gość ,m.m.m.m
a ze do ruchania sie nadaje to akurat wiem xd. tylko ten ryj ;/ co za dno...az mi za ciebie wstyd

Gość editors
trzeba byc popierdolnym zeby takie tematy zakladac przez to wlasnie jestes do ncizego

Kurde i na imprezie bym sie nie połapał, że jestes taka młoda :) Musze byc ostrożny jak tak źle oceniam młode dziewczy:)

no to jestem do niczego okay zgadzam sie z tb. : d i tak nigdy nie miałam sie za kogos : d

Gość ale już dajesz
17:18 [zgłoś do usunięcia] Alciaa257 j** te 20 lat to juz naprawde mnie postarzało .. a 13 to niestety za mało , nie jest dobrze wygladac na dziecko .. w tym roku koncze 15 lat a ze do ruchania sie nadaje to akurat wiem xd. tylko ten ryj ;/ czy dopiero się przymierzasz ?

Gość gęśikowa
Michaił .. dzięki za odpowiedź

Gość Clodija
Jestes taka zwyczajna, nie wyrozniasz sie :) ale jeszcze sie zmieniasz wiec glowa do gory

Wybacz zułotko ale z przykrością muszę stwierdzić że w naszym kraju do ruchania się nie nadajesz. To podchodzi pod paragraf do pewnego wieku którego nie osiągnęłaś jeszcze dziecinko. Jak już o yebaniu myślisz to jedź do afryki,tam będziesz w pełni gotową do rozpłodu dojrzałą kobietą, podstarzałą bym nawet powiedział

Gość Gosc
Z 16-17 bym Ci dała, czyli wyglądasz na więcej. Figurę masz zajebistą :) Twarz przeciętna, ale oczy piękne ;)

do moich oczu totalnie nic nie mam. w sumie jedyna rzecz co na prawde mi sie we mnie podoba .. moge nawet szczerze dodac ze nie robia takiego wrażenia na tych zdjęciach.. no ale wlasnie nos za duży usta za małe ... zaczne chodzic w kominiarce tak co tylko oczy bd widoczne .. xd

Gość jlkjlj
figura zajebista??? no bez pzresady nogi ma krzywe.... wygladasz mlodo i to bardzo . 12 lat na niekorych zdjeciach, nie wierze ci ze konczysz 15 lat:):):) takie kity to se wciskaj kolegom ze swojej podstawowki. a do ruchania??? hahha sory to zart?:):) nie nadajesz sie dziewczynko

Gość paszczury sie oburzają
jest ładna i młoda ale postarza sie makijażem.

Gość to nie twoje zjdęcia
ładna, 17 lat

Gość spoko na OzP nadajesz się
17:28 [zgłoś do usunięcia] Alciaa257 ale juz dajesz do niczego sie nie przymierzam : p 🖐️

Gość spoko na OzP nadajesz się
"Zawartość chwilowo niedostępna" :O