Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alciaa257

na ile lat wygladam ? i czy ładna ? ....

Polecane posty

Gość cycków coś ni ma czy oślepłem
Dawaj mistrzu OZP, nie krępuj się, też się przyznam. :-P

Gość do roochania to może nie
tajemnica ! soczyście pozdrawiam 🖐️ :classic_cool:

Albo denaturat przyćmił mnie z lekka, albo było jeszcze coś oprócz OZP, ale łeb już nie ten. :-O

pewnie myślisz o fekalu ale było to zdecydowanie później ! :D

Nie, gówniane sprawy jakoś nigdy mnie nie kręciły, a w tym czasie, mojej sporej aktywności było OZP coole i takie tam. Przegrałem życie, więc pewnie dlatego we łbię się klocki gotują. :-O

OzP to 2003 rok

no popatrz a ja wygrałem ! :D

To był żart. ;-) Ja nigdy w zasadzie go nie przegrałem, wzloty, upadki i takie bzdety, ale wszystko co potrzeba jest, robota, rodzina, zdrowie, auto itd. Zaglądam tu jak mam dyżur w robocie, ale na szczęście zaraz będę podąrzał kupić parówki i draże kokosowe w biedronie. :classic_cool: 2003, o kurwa mać, wtedy byłem taki piękny młody, wolny i w ogóle. :-D

Gość PLACUSZEK..........
wy jesteście jacyś nienormalni ? to jest brzydka przeciętna dziewczyna ludzie???.... dobrze się czujecie ??wyjdźcie na ulicę bo narazie jesteś taką nastolatką w bluzie z kapturem z czarną kredką pod okiem jakby ją wyrobić podrasować kobiece ciuchy długi włosy makijaż wyregulować brwi to by się za nią każdy facet oglądał przecież ma bardzo ładną buzie wy chyba nie widzieliście przeciętnej twarzy idioci. jest piękna tylko taka ukryta przy takiej twarzy i figurze tylko się wyrobić osobiście gdyby twoje usta były ciut pełniejsze nie mówię tu o mordzie ryby byłabyś cudna i tak jesteś

draże kokosowe [to był przebój] jeszcze czasami spotyka się na forume ! czas szybko leci ! :D a pamiętasz NIO patrz ten poyeb geoś jeszcze cały czas o niej pierrdzieli ! :D

Gość racki rzorż
wyglądasz na niebrzydką, ale pliz, nie rób sobie sama zdjęć w lustrze patrząc się do góry (mam na myśli to pierwsze). A z Wami dziewczynami jest tak przerąbane, że równie dobrze możesz mieć 14 jak 23 :) obstawiam, że znacznie bliżej Ci do 14 ale nie będę ryzykował! __ http://www.tanie-latanie.net/

Nie kojarzę, za to pamiętam Iwosię. :-O

18:47 [zgłoś do usunięcia] cycków coś ni ma czy oślepłem Nie kojarzę, za to pamiętam Iwosię. był taki zgrany trójkąt od przepychanek i pyskówek Nuc Nio i Szurumburas Iwosi za to ja nie kojarzę ! :O ale Biniusię z pieskami [chyba 2004lub 05] kojarzę