Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zgryzia

Co macie do bloga Tuskowej?

Polecane posty

Gość Zgryzia

...na takim poziomie jak ona wiele dziewczyn żyje już w liceum. To nie żaden odrealniony przypadek. ; ) Zobaczcie w najbliższej szkole średniej jak wygląda większość panienek. Całkiem podobnie do owianej złą sławą Kaśki. Spora część tych dziewczyn nowe ubrania kupuje z taką samą częstotliwością jak właśnie Tuskowa, co po nich widać, bo non stop prezentują nowe zestawy. Także ja widzę w krytyce bloga Kasi przede wszystkim dużo zazdrości i zawiści, nieuzasanionej. Nie przepadam za nią, ale nie przesadzajcie ze stwierdzeniami, że ona żyje na poziomie znacznie odbiegającym od normy.

Gość Luiza wer
Zgadzam się z jenny

Gość blondyna :D:DD:D
rucham psa jak sra ;)

Gość Luiza wer
Zgryzia-ani razu nie byłam na jej blogu. A ty chyba nie masz co robic tylko glupie tematy zakladac

Gość Zgryzia
Na forum ciągle pojawiają się tematy o jej blogu, dlatego założyłam swój. Ja odkryłam go niedawno, zaglądnęłam raz i poprostu nie rozumiem o co tyle szumu. Młoda dziewczyna żyjąca podobnie jak duże grono licealistek i studentek, a na Kafe urosła ona do rangi rozpustnej dziewuchy, trwoniącej grube miliony ojca. ; ) To mnie zdziwiło.

Gość pegaus
jakiś czas temu popatrzyłem na chwilę na ten blog Tuskowej i zauważyłem, że coś tam ma zamiar do koleżanek z Polski powiedzieć ale tak naprawdę to Kasia i tak wygląda jakby okradła kontener PCK w nocy przy latarce bo co może wskurać, jeżeli nie da rady wobec mody kolorowej i pięknie ubranych kobiet na ulicach Włoch lub Paryża , sami zobaczcie, jak kolorowo wyglądają kobiety w innych miastach a Polka przy nich wygląda jakby wyskoczyła ze śmietnika, czyli smutno, szaro i buro :) http://streetpeeper.com/cities/london?type=street_peep http://streetpeeper.com/cities/milan?type=street_peep

Gość jlkjlj
ja tam tego jej blogu nie widzialam nigdy ale znam ja opsobiscie, chodzilam z nia do jednej klasy a potem razem studiowalysmy..i nawet nie wyobrazacie sobie jak sie zmienila ta dzieczyna jak tatus wszedl na szczyt. potem taniec z gwiazdami, potem to tamto. przestala przyznawac sie do wikeszosci osob ktore znala, zadziera nosa, jest straszna... a byla kiedys tka cicha niepozorna szara myszka...medtamorfoza nie do poznania

Gość SXFXZXFXFVLLLLLLLLLLLLL
A ty siedzisz do dzisiaj w tej klasie, przestań wymyślać żałosne historie...

Gość Zgryzia
Sława zmienia każdego, to fakt. Tylko skąd tyle zawiści na Kafe w stosunku nawet nie tyle co do niej, ale do jej bloga? Wychodzi z niektórych osób straszne zakompleksienie, zazdrość maskowane tylko pod hasłami, że to za pieniądze tatusia. Ile ona na miesiąc tej kasy straci? Nie zagłębiałam się w treść jej wpisów, ale szacuję, że żyje za max. 4-5 tysięcy na miesiąc. To aż tak wiele?

Gość jlkjlj
niczego nie wymyslam ale tez nie spodziewalam sie ze mi ktos uwierzy, bo na kafe sa same ograniczone pajace gdzie wszedzie czuja jakis podstep, nieprawde... i mam to gdzies. ja wiem swoje i dzieki temu nie daje sie zwiesc pzoorom milej fajnej kaski , bo taka nie jest. za to wy pajace myslcie sobie tak dalej:)

Gość STOP ACTA
@SXFXZXFXFVLLLLLLLLLLLLL przekaż staremu, że z nami nie wygra :classic_cool:

Gość Do rolnika z pola
tak, to wiele 4-5 tys a maja znacznie wiecej

Gość jlkjlj
To aż tak wiele? no nie w ogole!!!! dla ciebie 4-5 tys. to nie wiele???? wiesz co dziewczyno, to ty nic o pl realiach nie wiesz

Gość SXFXZXFXFVLLLLLLLLLLLLL
Bardzo zabawne, nie cierpię PIS i PO.

Gość ciekawska kasia
a ktos moze powiedziec gdzie kasia t pracuje? skad ma kase na te szmaty? tylko nie pisac o butiku bo w butiku pracowala podczas studiow

Gość Zgryzia
Nikt nie pisze/nie myśli, że jest miła i fajna. Nie oceniam jej, bo nie znam, proste. Tylko akurat jej przypadek jest ciekawy, nawet z psychologicznego punktu widzenia. Dziewczyna założyła bloga jak tysiące innych, jak tysiące innych lubi mode i jak SETKI tysięcy innych żyje na średnim poziomie. Wy przez pryzmat jej tatusia-Tuska nagle zaczynacie w niej dostrzegać kogoś rozrzutnego, żyjącego na nie wiadomo jak wysokim poziomie. Umówmy się, że do high life jej jeszcze daleko. ; ) Czy w takim razie, to czyją jest córką faktycznie jest takie istotne? Gdyby nie miała na nazwisko "Tusk" to również cieszyłaby się taką nieżyczliwością i krytyką? Nie bronię jej, ale na Kafe jest aż przesyt tematów o niej, najczęściej chamskich. I codziennie dochodzą nowe. Dlatego w ujęciu tego, co napisałam wyżej nadal dzwię się, skąd takie zainteresowanie jej blogiem.

Gość jlkjlj
ja mysle ze dlatego ze ludzie nienawidza tuska za to ze traktuje polakow jak smieci, a poniewaz kaska jest jego corka wiec prawdopodobnie ma ludzi za smieci tak jak tatus. ja na jej meijscu-szczerze-spalilabym sie ze wstydu za ojca i wstyd mi byloby prowadzic dlaje bloga...a ona idzie w najlepsze majac w dupie to ze ludzie walcza o przetrwanie akzdego dnia. chyba wlasnie dlatego ludzie tak jej neinawiodza i szczerze-nei dziwie im sie

Gość pegaus
nie znam osobiście Kasi Tusk i zapewne nigdy jej nie poznam osobiście, ponieważ tak czuję, że jest bardzo dobrze pilnowana przez Biuro Ochrony Rządu przez całą dobę , tak się zastanawiam czy chciałbym tę Kasię poznać, chyba NIE założyła własny blog i tak naprawdę nie wiadomo po jaką cholerę, co chce pokazać i przedstawić , czy chce coś powiedzieć Polkom ? gdybym był powiedzmy synem premiera to wiedziałbym co powiedzieć na własnym blogu ale nie potrafię myśleć po kobiecu , tak myślę że jako córka premiera opowiedziałbym o krojach szycia , jak się robi rysunki na papierze i szyje kreacje wieczorne albo ciuchy do biura lub na wycieczkę ale zrobione od początku do końca samodzielnie i wykroje materiału , jak przyszyć rękaw i jak wyhawtować stringi a jak pamiętam Kasia pokazuje na blogu wszystko gotowe , nie sztuka wskoczyć w gotowe ale samodzielnie zrobić to internauci inaczej podejdą do tematu :)