Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham blond!

Pielęgnacja blond włosów?

Polecane posty

Gość Kocham blond!

Długi czas kilka lat temu farbowałam włosy na bardzo jasny blond- niemal biały. Jednak fryzjerka robiła to dość nieudolnie, efektem włosy staly się sianem, mimo moich odżywek, szamponów itp itd, kruszyły się mocno. Wróciłam do naturalnych, są wyraźnie grubsze, mocniejsze, ale i... ciemniejsze niż wcześniej, nie do twarzy mi w nich zwłaszcza, że mam porcelanową karnację. Chciałabym wrócić do blond, w wersji ciemniejszej, bardziej naturalnej. Ale boję się, że powtórzy się wszystko... A są kobiety farbujące pół życia na blond i ich włosy są ładne, zadbane, wyglądają na w mairę zdrowe. Jak to zrobić? Dodam, że jestem 3 miesiące po porodzie i mam długie włosy

Gość kkkkkkkkkkkkkk
tak ale kolor naturalny tych dziewczyn nie rózni sie zbytnio od farbowanego blond ja kiefys tez rozjsniałam fakt z boku po nałozeniu tych wszytkich odzywek wygladały dla innych zdrowo ale tuz po uyciu to siano bylo

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
farbuj sama w domu, ja czasem musze nawet 3 razy farbować zeby uzyskac tak jasny kolor jak chce , ale włosy nie niszcza sie tak jak u fryzjera. Polecam farby Loreal Casting fajne kolorki wychodza i nie niszcza włosów