Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zezowataona123

Zez,krótkowzrocznosc-okulary

Polecane posty

Gość zezowataona123

Hej, mam zeza,astygmatyzm,i minusy do tego. Teoretycznie powinnam co pol roku chodzic do okulisty;/ A ostatni raz bylam jakies 3 lata temu i bylo wszystko ok! A teraz od paru dni mam jakies dziwne zawroty glowy, cos jakbym byla pijana. A nie jestem :D Mam nadzieje,ze to nic powaznego,moze mam za slabe,albo za mocne szkla w okularach. Mieliscie taki problem?

Gość zezowataona123
nikt nie ma wad wzroku??????????

jak przez 3 lata ci nikt nie sprawdzał oczu to czemu się dziwisz... w pół roku wiele może się zmienić a im dłużysz okres czasu tym okulary mogą być gorzej dopasowane i stąd mogą być takie objawy

Gość zezowataona123
Hej, dzieki Levi:) Ide jutro do optykla sprawdzic szkla i przebadac oczy,mam nadzieje,ze z -1,25 nie doszlam do -6 ;/ bo sie pochlastam,ale coz,za glupote sie placi. Bez okularow o wiele lepiej,tylko cale zycie nosze i bede nosic dalej okulary i czuje sie jak by nago... :D:D:D

Gość zezowataona123
no wiec, minusy zostaja,ale astygmatyzm z 0,5 doszedl do 1,75 wiec wszystko sie zgadza,za 2 tygodnie odbieram nowe szkla,a okulary mam fajne i nie chce ich zmieniac, za tydzien okulista i zapewne atropina ;/7No,ale wszystko jasne:)