Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnes na debili

Niektórzy faceci to debile, szukający dziewic.

Polecane posty

Gość IMO12354
Shizuka Hiou "ja sie rozstalam Z 12 facetem pare dni temy..." AHA! To by tłumaczyło Twą niedawną furię. :classic_cool:

to jest takl czego innego i kogo innego czlowiek chce jak ma 10 15 20 25 30 65 lat z tego wniosek ze za kazdym razem trzeba dobierac jednego partnera a ludzie jak swiatem wizali sie na cale zycie z pierwszym partnerem seksualnym bo nie bylo prezerwaty a pierwszy seks to byl od razu dzieciak i trzeba bylo go wychowac stad potrzeba zachowania cnoty teraz sa prezerwatywy aborcja sierocince alimenty a niektorzy nie chca wogle miec dzieci a matka moze spokojnie sama wychowac dzieciaka stad teraz wszystko jest inaczej jestes z kims bo ci dobrze jak sie robni x;e to zostawiasz i bierzesz nastepnego i tak az postanowisz sie ustatkowac sex jest juz tylko sexem

Gość IMO12354
Shizuka Hiou "ty masz gorzej imo" Czy ja wiem - wszakże cenie sobie równowagę emocjonalną. :P

IMO12354 "O! Cześć Drabina!" Aloha. :) Urosłeś coś? Czy jak zwykle nic? Wiem, że to dla Ciebie przykry temat, ale... dlatego właśnie lubię się do niego dobierać i ciągnąć- powoli i boleśnie.

noxelia i shizuka ale tu nie chodzi o to ze sie nie uda i dlatego sie rozstaja tylko poprostu z zalozenia zwiazki sa teraz na jakis czas ludzie chca miec kilku partnerow w swoim zyciu poprostu chca

Gość IMO12354
Bielyje Rozy "Urosłeś coś? Czy jak zwykle nic? Wiem, że to dla Ciebie przykry temat, ale... dlatego właśnie lubię się do niego dobierać i ciągnąć- powoli i boleśnie. " Ciągnij NIEBOLEŚNIE, to urosnę. :classic_cool:

"Urosłeś coś? Czy jak zwykle nic? Wiem, że to dla Ciebie przykry temat, ale... dlatego właśnie lubię się do niego dobierać i ciągnąć- powoli i boleśnie. " IMO ma problemy z erekcją? :classic_cool:

ja jakos nie chce, a wychodzi jak wychodzi. ostatni moj okazal sie nierobem, udawal ze mnie rozumie a potem nie bylo o czym rozmawiac. to moze mam sie z takim meczyc bo jakis duren sobie cos ubzdural :D

Gość IMO12354
Lomu Lomu@tlen.pl'; "IMO ma problemy z erekcją?" Jakieś rady? :classic_cool: Bielyje Rozy "Ale nie na stałe, więc nie jestem zainteresowana." To już jest choroba Drabino. :P

IMO12354 "Jakieś rady?" Najpierw wrzuć zdjęcie przedstawiające rzeczony problem, później się pośmie... tfu! zastanowimy co zrobić z tym fantem. :D

noxelia mozna sie przekonac czy ktops jest nierobem zanim sie pojdzie do lozka na to nie trzeba duzo czasu a tobie bylo z poczatku z nim dobrze wiec z nim bylas bez patrzenia czy sie nadaje

Gość IMO12354
Bielyje Rozy "Najpierw wrzuć zdjęcie przedstawiające rzeczony problem, później się pośmie... tfu! zastanowimy co zrobić z tym fantem." Nie Ciebie się pytałem Drabino. Ty nie masz takiej wiedzy o impotencji jak kolega Lomu - a nawet jakbyś miała, to i tak nie posiadasz ani umiejętności, ani odpowiednich narzędzi do jej uleczenia (o praktyce nie wspominając). :classic_cool:

Gość tez mysle ze to dobra smierc
a co mnie obchodzi jakas laska po przejsciach? :O albo nowka albo staro kawalerstwo 🖐️

zate, przyslij do mnie faceta, ktory po miesiacu nie bedzie sie domagal bliskosci. poznalam roznych, spokojnych, szalonych, metali, zwyklych ale wszystkich laczylo jedno, ze nie lubili za dlugi czekac. i pluje w morde hipokrytom 🖐️

tez mysle ze to dobra smierc "a co mnie obchodzi jakas laska po przejsciach?" Kobieta po dwóch związkach to kobieta 'po przejściach'? :D Na tym topiku tworzy się prawdziwa rewia debili.

IMO12354 "Nie Ciebie się pytałem Drabino." No i? Przecież nie będę Cię prosić o pozwolenie, jeszcze czego! A już myślałam, że skoroś mały to znasz swoje miejsce w szeregu. :D

Gość IMO12354
Bielyje Rozy "Na tym topiku tworzy się prawdziwa rewia debili." Dobrze, że Ty trzymasz wszystkich w ryzach wysokich standar...oj...nieważne. :P

Gość Clodija
ja mam 17 lat i jestem dziewica :))) im so happpy nie dalam sie przeleciec

Gość IMO12354
Bielyje Rozy "A już myślałam, że skoroś mały to znasz swoje miejsce w szeregu." A jednak! Mały ale wariat. :P

Gość tez mysle ze to dobra smierc
"Kobieta po dwóch związkach to kobieta 'po przejściach'? " To ze ty inaczej klasyfikujesz ludzi nie oznacza ze ja mam robic tak samio , laska jest dla mnie poprzejsciach i przeruchana na milion sposobow NEXT!

Shizuka Hiou zate, przyslij do mnie faceta, ktory po miesiacu nie bedzie sie domagal bliskosci. poznalam roznych, spokojnych, szalonych, metali, zwyklych ale wszystkich laczylo jedno, ze nie lubili za dlugi czekac. i pluje w morde hipokrytom na mnie plujesz? nikt teraz sie dobrze nie poznaje przed seksem seks to tylko seks a czasami najlepiej zaczac poznawanie drugiego czlowieka od tego bo jak sie nie bedzie nadawal do lozka to po co to dalej ciagnac chodzi o to zeby sie bawic dopiero jak sie chce miec dzieci to przychodzi czas na szukanie tego jedynego

tez mysle ze to dobra smierc "To ze ty inaczej klasyfikujesz ludzi nie oznacza ze ja mam robic tak samio , laska jest dla mnie poprzejsciach i przeruchana na milion sposobow NEXT!" Od razu na milion sposobów... może godziła się tylko 'na misjonarza'? :)