Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za kierownica noga

jak ruszać autem?

Polecane posty

Gość za kierownica noga

napiszcie krok po kroku proszeee

Gość prawdziwa blondyna :DDDDD
powoli puszczasz spzego i dodajesz gazu i jazdaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość different***
chodzi ci o tyłek?

Gość different***
aaaa sorry,nie zrozumiałem :)

Gość za kierownica noga
a co z biegami?

Gość Martuchaaa1111
noga na sprzegle bieg 1 puszczasz delikatnie sprzeglo dodajesz delikatnie gazu i jedziesz:D

Gość za kierownica noga
pytania: 1 jak stoje na swiatlach to jak ruszyc 2 jak sie zatrzymac chodzi mi o biegi co kiedy jak ratunkuuu

no na jedynce , jedynja jest tylko do ruszania.

Gość nad popielnicą
otwierasz drzwi, idziesz na tyl samochodu, rozpedzasz i wskakujesz do samochodu.jak sie zatrzyma to od nowa inaczej nie da rady.ewentualnie zrob dziure w podlodze samochodu i na siedzaco przebieraj nogami wtedy jazda jest dluzsza.

Gość za kierownica noga
czyli tak to ma byc: noga na sprzeglo daje bieg 1 dodaje lekko gazu i ruszam To teraz jak sie zatrzymac?

za kierownica noga pytania: 1 jak stoje na swiatlach to jak ruszyc 2 jak sie zatrzymac chodzi mi o biegi co kiedy jak ratunkuuu No chyba żartujesz :P?

nie ;p zmieniasz bieg na jeden (jak jest na innym) jedynka jest tylko do ruszania. kiedy jest na jedynce to ty trzmasz nioge na sprzegle i deliklatnie go puszczasz i w tym samym czasie dajesz delikatnie gazu i jedziesz

Gość za kierownica noga
nie zartuje!!!! ucze sie dopiero i mam jazde pierwszzaa

Gość blondynkaZnatury
hehe usmialam sie, ale podpowiem, Hamujesz najpierw hamulcem a jak chcesz sie zatrzymac calkowicie to wciskasz sprzeglo i wciskasz hamulec do podlogi :D

Gość za kierownica noga
chodzi mi o to ze jak lekko sie chce zatrzymac np. by zwolnic to co robic? wiec ze hamulec ale co do tego? sprzeglo? bieg?

Gość za kierownica noga
i jak stoje na swiatlach to jak ruszyc? sprzeglo bieg 2 i gaz?

za kierownica noga chodzi mi o to ze jak lekko sie chce zatrzymac np. by zwolnic to co robic? wiec ze hamulec ale co do tego? sprzeglo? bieg? kochanie, nie zaprzątaj sobie tym swojej pięknej glówki. Będąc na takim poziomie pierwszą jazdę rozpoczniesz i zakoczysz na placyku, wbijając biegi i koordynując pracę rąk i nóg :P:P

Gość za kierownica noga
enfant obys sie nie zdziwla!!! u nas biors od razu na miasto nawet takich jak ja!!

Gość za kierownica noga
enfakt niezla z ciebie zmija po co sie wypowiadasz jak nie chcesz pomoc!!!! ja sie przejmuje a ty swoje glupie gadki piszesz tez kiedys sie uczylas!! zapomnial wol jak cieleciem byl!

za kierownica noga enfant obys sie nie zdziwla!!! u nas biors od razu na miasto nawet takich jak ja!! obawiam się, że jeśli nie trafisz na intruktora samobójcę, to raczej nigdzie nie wyjedziesz ..:D

lepiej zapisz się na kurs przez neta się nie nauczysz tylko praktycznie

Gość tak jeździ prawdziwa kobieta
Jedynka,gaz,puszczasz sprzęgło,gaśnie ci,zapalasz,samochód rusza,bo nie wcisnęłaś sprzęgła i jest na biegu,wciskasz sprzęgło,zapal ci tym razem,gaz tak na 4500 obrotów,ruszasz,potem dwójka tak przy 4000,hamujesz bo już dojeżdżasz do świateł,rozdziawiasz gębę i poprawiasz makijaż,wszyscy trąbią bo jest już zielone a ty niezauważyłaś,no i tak dalej.

Gość za kierownica noga
enfant wiem lepiej :) wiec daruj sobie

tak jeździ prawdziwa kobieta Jedynka,gaz,puszczasz sprzęgło,gaśnie ci,zapalasz,samochód rusza,bo nie wcisnęłaś sprzęgła i jest na biegu,wciskasz sprzęgło,zapal ci tym razem,gaz tak na 4500 obrotów,ruszasz,potem dwójka tak przy 4000,hamujesz bo już dojeżdżasz do świateł,rozdziawiasz gębę i poprawiasz makijaż,wszyscy trąbią bo jest już zielone a ty niezauważyłaś,no i tak dalej. \ :D:D:D:D:D:D:D

Gość za kierownica noga
moze uczylas sie jezdzic w jakiejs pipidowie gdzie sa zwyczaje brania na plac u mnie wiem ze biora kazdego od razu na miasto wiec zamilcz i wynocha z mojego tematu prosze o rady zyczliwych ludzi

Gość za kierownica noga
JAK RUSZYĆ GDY STOJĘ NA ŚWIATŁACH?

Enfant Terrible ale pierdolisz glupoty:O Moja kolezanka nawet nie wiedziala co to sprzeglo gdzie sie znajduje i ile jest biegow. Nie miala stycznosci z samochodem nigdy jako kierowca, nigdy sie nie interesowala. Na pierwszej jezdzie wszystko jej instruktoe wytlumaczy, przejechala sie po placyku i wyjechala na miasto:) Takze autorka jak najbardziej moze wyjechac i pewnie wyjedzie. Zobacz autorko, ze bedzie dobrze, instruktor ci wszystko wytlumaczy.

za kierownica noga JAK RUSZYĆ GDY STOJĘ NA ŚWIATŁACH? oo, na swiatłach ruszasz z 2 biegu i pełne obroty:P A jak ruszasz np. z parkinku to z 1 ale też na pełnych obrotach