Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaaaa17

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość Jaaaa17

Czy na początku ciąży (pierwszy tydzień) może wystąpić lekkie krwawienie? Okres spóźniał mi się parę dni, dzisiaj go dostałam. Nie jestem pewna czy to taki ''normalny mój okres'' bo zazwyczaj krwawię mocniej...

jeżeli okres ci się spóźnił o kilka dni i wygląda inaczej to może być ciąża, ale nie pierwszy tylko co najmniej 3-ci tydzień.Bo normalnie okres jet 14 dni po owulacji, plus kilka dni spóźnienia -3 tygodnie. a obawiasz się czy masz nadzieję?

Gość Jaaaa17
Obawiam się :(

hmmmm jeżeli masz podstawy do obaw, to jutro rano po test i ...chwila prawdy. nie martw sie na zapas nie tak łątwo zaść w ciążę. :)

Gość Jaaaa17
Tak wiem że to nie jest takie proste, tym bardziej że nigdy nie miałam żadnych stosunków seksualnych i że jestem dziewicą. A na dodatek nasienie by musiało przejść przez majtki ;/ (wiem że to brzmi jak zmyślona historyjka ale niestety to prawda)

Gość zrób test tak ciezko
Tak wiem że to nie jest takie proste, tym bardziej że nigdy nie miałam żadnych stosunków seksualnych i że jestem dziewicą. A na dodatek nasienie by musiało przejść przez majtki ;/ (wiem że to brzmi jak zmyślona historyjka ale niestety to prawda) HAHAAHAHAHHA