Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona, zastanawiajaca sie

Jacy sa angole w zwiazkach?

Polecane posty

Czy ktoras z was ma doswiadczenie z takowymi?

Gość za kierownica noga
lekkoduchy zdradzajace

zdradzajace? Co masz na mysli?

Gość malolotatatomoto
u nich liczy sie tylko sex....nie zaden zwiazek!

Skad w ogole takie wnioski? Serio tak jest? Ja myslalam, ze sie pomylilam w swojej opinii, ale chyba jednak nie ;)

nie no wlasnie nie, ale mimo wszytsko mozna zauwazyc u nich tendencyjne zachowania, znacznie rozniace sie od zachowan Polakow :)

na pewno są bardziej "wyluzowani" - a to czy to dobrze czy źle to zależy od osoby.

Gość etyetyer
Angole niewiele się różnią od Polaków, też się nie myją i chleją na umór :classic_cool:

bardziej wyluzowani? Co masz na mysli? Nie 3 maja sie kurczowo twojej sukienki, tak? Daja wiecej luzu w zwiazku?

kazdy Polak zachowuje sie inaczej w przypadku jednego to zachowanie bedzie zblizone do zachowania jakiegoś Anglika, w przypadku drugiego nie

Tak, nie ma inwigilacji 24 godziny na dobę (z zasady), a to czy piją/zdradzają to już są indywidualne cechy. Na pewno większość osób aż tak sztywno nie podchodzi do relacji partnerskich, żeby dziewczyna nie mogła np. wyjść z koleżanką na zakupy.

Gość chyba wiem..
wedug mnie jest dokladnie jak powyzej , nawet jak cie docenia (co jest wysoce prawdopodobne!)ze jestes inna niz angielki , ze sie nie syoiesz ajk one , i masz cos w glowie ... to beda zdradzac , w wiekszosci oni tacy sa.... nie marnuja okazjii a tam sex jest doslownie na kazdym kroku dla nich sex to przyjemnosc nie do odparacie i zazwyczaj nie wazne jak bardzo piekna dzieczyne maja.... sa tez zbytr wyluzowani , mowia jedna robia drugie , klamia czesto cpaja , pija i nie chce im sie pracowac ..... choc znam tez angola uczciwego , pracowitego i oszczednego znam tez chlopka ktory jest ambintny, przystojny -zajebiscie pja mysle zrzystojny, wyksztalcony i wcale sie nie puszczal , bo sie poprostu szanowal ... takze hmmm mozna trafic an kazdy typ .. z tym ze ja mysle ze ok 96% to wlasnie ta piwewsza grupa niestety mozna z nimi niezle poimprezowac ale mysl o ciaglych zdradach z pierwsza lepsza jest dla mnie nie do przełkniecia