Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewien sobie gośc

rozstania i powroty

Polecane posty

Gość pewien sobie gośc

Witam wszystkich. Co myślicie na temat powrotów do byłych partnerów?

Tak sobie myślę, że ten kto chce powrócić, to chyba chce sobie dobrze zrobić na chwilę, ale nie jest funta kłaków wart. Gdyby było inaczej nie musiałby odchodzić i planować, kiedy znowu wrócić. Patologia się wkrada w tego typu relcje od siedmiu boleści :D 🖐️

Gość wszystko zalezy od tego
z jakiego powodu było rozstanie bywa, ze ludzie wracaja do siebie i dopiero wtedy mądrzejsi o doswiadczenia , przemyslenia, wnioski .... staja sie naprawde dobrana parą kazdy przrypadek jest indywidualny i ja bym tutaj nie trzymała sie kurczowo zasady - nie ma powrotów- tylko dla samej zasady

Gość ANITAAAAA
A ja wróciłam , po roku :) Dzis jestesmy 3 rok po slubie i jest cudownie Jezeli jest miłośc , wszystko jest mozliwe :)

Gość do debili sie nie wraca
reszta do przemyslenia :)

Gość możliwe pod warunkiem
że dwie osoby tego chcą! nie może być tak, że jedna chce, a druga się na to godzi z braku laku! poza tym to zawsze będzie nowy związek i należy go budować od początku tak jak by się dopiero co poznało tą osobę. ogromne zaufanie z jednej strony oraz moc starań z drugiej.

Gość okrągłe 30 urodziny
29.01.2012] 20:51 [zgłoś do usunięcia] możliwe pod warunkiem że dwie osoby tego chcą! nie może być tak, że jedna chce, a druga się na to godzi z braku laku! poza tym to zawsze będzie nowy związek i należy go budować od początku tak jak by się dopiero co poznało tą osobę. ogromne zaufanie z jednej strony oraz moc starań z drugiej. dokładnie tak samo uważam choć doświadczenia nie mam 🖐️

Gość Mam teorie i nie zawaham się..
moim zdaniem jesli obie strony mają potrzebę stworzenia związku od nowa, to przede wszystkim nie można do tego mieszać przeszłości. Nie nalezy też sobie wygadywać negatywnych wspomnień gdyż to będzie początek końca.