Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P i s a r z Thorgal

"Ciekawe" przypadki osob poznanych za posrednictwem sieci Internet

Polecane posty

Gość znajaca faceta uwodziciela
koles prowadzi blog erotyczny w ktorym czesto pojawiaja sie wzmianki o jego problemach z postrzeganiem rzeczywistosi i trudnosciami z nawiazywaniem kontaktow interpersonalnych z kobietami. gosc majac 31 lat zali sie, ze mieszka z ojcem, dopada go bezsila, nie widzi sensu zycia, dlatego postanowil zalozyc bloga. swego rodzaju terapi. na nim opisuje swoje przygody z roznymi dziewczynami, ktore przychodza do niego na sesje zdjeciowe - jest fotografem. co ciekawe, te glupie pindy wala do niego drzwiami i oknami, obierajac sobie za cel pomoc w problemach egzystencjalnych. koles sobie dupczy panienki, a pozniej opisuje wszystkie przygody na blogu.

Gość cytaty w niedzielny poranek
ciekawe jest to ze zaburzenia tej dziewczyny tak fascynują autora...

Gość moze ktos ja skrzywdzil
wydaje mi sie, ze musial ktos mocno krzywdzic te dziewczyne ktora opisuje autor wczesniej, stad taka hustawka emocji etc. w pracy mam kolezanke, ktora zaszla w ciaze. facet jak sie o tym dowiedzial, kazal jej dziecko usunac.Ona chciala je urodzic i zostala na lodzie. w 4 miesiacu ciazy gosc ja po prostu porzucil, jak zabawke ktora sie znudzila.Stalo sie tak,ze w koncu poronila, a na psychice pojawila sie wielka rysa.Od tamtej pory msci sie na mezczyznach, dogryza im, nawet tym, ktorzy chca jej pomoc.Wyszla z zalozenia, ze milosc jest nic nie warta i teraz gzi sie z jakims swoim przyjacielem - mlodszym o 8 lat.jawnie go wykorzystuje.

Gość tak se tlumacz...
chetnie bym przelecial te dziewoje :)

Gość Do wpisow na temat ludzi z kaf
70-80 % ludzi z tego forum jest praktycznie SKONCZONA. Strugaja tu wielkich silnych, zolzy, maczo z doopy wziete, a w realu sa jednym wielkim goownem. Wiele by ich wymieniac....szczegolnie kobiety strugajace na kafe wielkie silaczki. :>

Gość zastanawiający się.
Coś w tym jest. :(

Gość Do wpisow na temat ludzi z kaf
Wiem, ale czego mozna sie spodziewac np po kims kto umieszcza w stopce tekst " jestem chodzacym gownem "etc. EOT. ;]

Gość na kafe sa same ciekawe
przypadki. to jest wylegarnia swirow i sprawnych umyslowo inaczej. znajdziesz tu fobiki, puszczalskie cizie, ale sa tez normalni ludzie. stanowia tak na oko jakies 5% spolecznosci tegoz forum.

Gość Pawlisz76
odkad nie wpadlem na kafe nie wiedzialem ze jest tu tyle szmat i studentek ze sponsorringiem. wejdzcie na erotyczne jak chcecie szybko poruchac po pijaku kazda gotowa,tylko ze pasztety. mozna zlapac grzyba,ale dla bezrobotnych i emertytow w sam raz.nawet na tym dziale sa chetne na szybkie ruchanko po browarku,maja namiary nawetkiedy mezate i maja faceta,wiec uderzajcie,ostatnio chcialem poruchac ale nie chcialo mi sie jechac az do wawy,zeby zamoczyc.gosciowy szukaja tez dochodzacego sponsora,kiedy ich facet jest w pracy czy w delegacji.

Gość i na odwrót____
odkad nie wpadlam na kafe nie wiedzialam ze jest tylu facetów chętnych na szybkie ruchanko,pod czarnym nikiem nawijają o wierności ,a za plecami ruchają wszystko co się nawinie.

Gość ,,Luśka,,
do Pawlisz Niedawno czytałam jak kobieta spytała innej czemu ma gg w profilu skoro piszę że ma przystojnego faceta czy tam już narzeczonego :D a tamta na to " ale mój chłopak nie czyta mojego gg więc nigdy się nie dowie jak poflirtuję z innym, a lubię seks wymienny ". :D

Gość Do i na odwrót____
Myślisz że np. taki Szukanie dziury w całym , czy regres tak właśnie robią? ;)

Gość Epicki
TetsuoT zgadzam sie, nawet nicki podalbym te same i jeszcze pare innych. Na tym forum 95 procent piszacych kobiet to specyficzny patologiczny-feministyczny motloch ktory tylko czeka zeby wylac swoje frustracje i przy nadarzajacej okazji komus dowalic - taka odskocznia od wlasnego ch*jowego zycia.

Gość wiekszosc ludzi z kafe zostani
stareymi kawalerami i starymi pannami:D:D:D:D

Gość ,,--,,
,,baba bot to: fiku miku robi na kafe jak robot ,, tez tak sadze :O nie wierze ze mozna tak ''zyc' a raczej wegetowac, bo zyciem na pewno tego nie mozna nazwac :O🖐️

Gość Czopek Mondziolski
Ciekawym przypadkiem osób nie-do-końca-poznanych w internecie jest w moim przypadku nagminne odwoływanie spotkań, które były umówione i uzgodnione. Po korespondencji i wymianie zdjęć, potem po rozmowach telefonicznych i ostatecznych uzgodnieniach kobiety wysyłają sms typu: -muszę zostać dłużej w pracy -nagle się rozchorowałam -wypadło mi coś nagłego Dziwnym przypadkiem w okresie od sześciu godzin do piętnastu minut przed umówionym terminem. Ja oczywiście grzecznie odsyłam smsa, że rozumiem, że chodzą przypadki po ludziach i że czekam na telefon z propozycją spotkania kiedy będzie wolna. I wiecie co? Do tej pory ŻADNA nie zadzwoniła. [vulgar mode on] No to czemu do kooorvy nędzy i choooja pana piszecie, że jesteście zainteresowane spotkaniem i podtrzymujecie to w mailach i rozmowach? Dowartościować się chcecie głupie pyyzdy? Och ach i ten i ten do mnie napisał ale jestem popularna... [vulgar mode off] Chyba zacznę robić tak samo a nawet lepiej: będę się umawiał i nie przychodził, niech płeć piękna też się pociśnie, że ktoś sobie olewa.

Gość bo gupie pyyyzdyy
chca dowartosciowac swoje prozne ego. z tego co zaobserwowalem, to te atrakcyjne klientki spotykaja sie tylko z przystojniakami, ktorzy maja odpowiedni sprzet - nie mam tu na mysli tylko i wylacznie posiadania "beeemci". a pozostalymi manipuluja, bawia sie, odwoluja spotkania (przyklad: dzis nie moge sie z toba spotkac, bo musze zawiezc mame do stomatologa - po prostu zalosne). zauwazcie, ze wiekszosc tych dziewczyn z neta jest juz w zwiazkach - narzeczenstwo, malzenstwo etc. a na takiej fotce, czy badoo i innych pochodnych albo szukaja przygody, odskoczni, albo po prostu sa niedowartosciowane i zainteresowanie ze strony 3 facetow na raz wyzwala w nich emocje. kiedys tez sie natknalem na klientke, tak jak autor tego topiku, ktora miala 4 numery tel. komorkowych do kontaktow z facetami poznanymi na necie. co tydzien spotykala sie z innym, z niektorymi sie rznela juz na pierwszym spotkaniu. waruniek mbylo posiadanie odpowiedniego ciala (miesnie), samochodu i kasy w portfelu. dajcie sobie spokoj z tymi pustakami. stawiajcie na real!!!! takie moje skromne zdanie w tej kwestii.

Gość DO alienware prohibition
zadna z niej pięknosć. zwykla baba ,zmyj tapetę i odlicz photoshop a zostanie purchawa :D:D:D:D:D

Gość Multimaxi
Takie osoby są podobno nazywane neurotykami , których coraz wiecej w społeczenstwie, takie czasy, tym którzy chcą sobie bardziej popsuć głowe tematyką manipulacji wykorzystywanej przez kobiety, proponuje zajrzec w konto email itp interesujacej nas osoby -proponowany program do łamania chaseł email np. Brutus

Gość powiem wiecej..
"Kobiety ktore maja na kafeswoje namiary sa beznadziejne " to rowniez dotyczy kobiet, ktore podaja dla wszystkich swoj nr tel na nk, facebooku czy fotce. niedowartosciowane, zakompleksione pipy, ktore nie maja zadnych pasji i pomyslu na zycie. wesza tylko jak dac tylka i zapomniec o swoim nudnym zyciu.

Gość Acapulccco
Wszedlem na randki.o2.pl i moja uwage przykula nasepujaca pani, ktora ma taki oto opis na swoim profilu: "Chcę poczuć to uczucie, robisz coś, czego ci nie wolno, z mężczyzną, z którym ci nie wolno, w tajemnicy przed światem. Chcę to przeżyć i zrobić to tak, by nikt się nie dowiedział i nikogo nie bolało... w życiu liczą się tylko chwile... jest wiele powodów, dla których kobiety uważają, że mężczyźnie z obrączką nie sposób się oprzeć. I nie chodzi mi wyłącznie o seks, chcę poczuć bliskość żonatego faceta, bliskość mężczyzny innej kobiety." Czy na tych smiesznych portalach randkowych sa same bezmozgie kobiety?

Gość beznajdziejny frajer z tego fo
rum to samotny romantyk :O co za aseksualne goowno :O

Gość Teresa5
Samotny Romantyk to chyba projekt, właśnie przeczytałam parę jego wypocin, lub to kobieta pod męskim nikiem.

Gość gytdyt
Pisanie typu: Chce przezyc to ale tak by nikogo nie bolało jest typowe dla pewnych kobiet zyjacych w wirtualnym swiecie, kluczowe sa tu slowa-haczyk BY NIKOGO NIE BOLAŁO. Niestety wielu dalo sie nabrac na te slowa,po dzis dzien żalują i bolalo zwlaszcza ich. Takie kobiety w realu jak najbardziej istnieją, to wyzyskiwaczki, manipulatorki, materialistki. W wirtualu latwiej im nawiazac taką GRE z jakims naiwnym czlowiekiem. Ale ludzie naiwni sa tylko do pierwszego razu, kiedy raz dasz sie oszukac juz wiecej jesli jestes inteligentny na to nie pozwolisz. Ludzie ktorzy piszą w necie: By nikogo nie bolalo, zaufaj mi, najczesciej oszukują swe ofiary. Uwazajcie zwlaszcza na czatach.,rzadko pojawiaja sie tam uczciwe kobiety i uczciwi faceci.

Gość gffhfghfhfghf
podobnie jak pisanie: nie chce cie urazic, zranic i w ogole. nie moge ci niczego obiecac, ale jak znikniesz z mojego zycia to bede tesknic. czyli jednym slowem seks bez zobowiazan, bez zadnych perspektyw na zwiazek, czy dluzsza relacje. kobiety tez potrafia byc okrutne i wykorzystywac facetow do cna.

Gość ułaaaaaa.. :)
Przedstawiacie kobiety w złym świetle, a sami nie jestescie lepsi. Akurat tak się składa, że umówiłam się kilka razy z facetami z neta i okazało się.że są zwykłymi prostakami i to chyba oni próbowali sie dowartosciowac w ten sposób :O Nawet nie chce mi sie o nich pisac, bo szkoda mojego cennego czasu :P

Gość przyznaje sie z bolem
ze tez tak kiedys zrobilam,tzn odmowilam spotkanie (umowieni bylismy na wieczor,a rano napisalam ze nie moge-musze zostac dluzej w pracy) kiepsko sie z tym czulam,a zrobilam to dlatego,iz facet z ktorym pisalam jakis czas w necie,bardzo sympatyczny nieglupi itd,zadzwonil do mnie po raz pierwszy,w w ieczor poprzedzajacy umowione spotkanie i mial damski,piskliwy glos i smiech,nie moglam sie oprzec wrazeniu ze rozmawiam z 7- latkiem bylo mi glupio ale coz

Gość a ja mam męża z neta
Jesteśmy szczęśliwi już 5 lat, drugie dziecko w drodze. A nim na siebie trafiliśmy miałam parę nietrafionych znajomości, ale potrafiłam wyselekcjonować wartościowych gości przed spotkaniem w realu, żeby nie tracić czasu na miernotę. Dlatego nim spotkałam mojego M, to na randce byłam tylko z dwoma czy trzema goścmi, mimo, że profil na portalu randkowym miałam tak co najmniej z rok. I dwa przykłady z życia: -jedna koleżanka wypisz wymaluj jak opisana przez autora, tylko nie ma męża, ale dokładnie takie same relacje z facetami. Schemat zawsze jest ten sam - ochy, achy, łózko, ucieczka faceta. Trwa to tydzień, najwyżej miesiąc. To dobra koleżanka, ale nie wiem jak jej pomóc. Na szczęście nie wyczaiła jeszcze, że facetów może wyrywać w necie, na razie są to znajomi i znajomi znajomych (a ma ich dużo). Niestety niedawno odkryła fejsbuka, widzę jej komentarze dokładnie w stylu opisanym przez autora, więc kto wie czy się nie zacznie - spotkania z całkiem nieznajomymi. Aha, ma 30 lat i mieszka z rodzicami, twierdzi, że tak jest taniej (ale zarabia dużo). -druga koleżanka kiedyś mega cnotka, ale zarejestrowała się na portalu randkowym i przespała się na pierwszej randce z gościem (była dziewicą, wcześniej nie miała chłopaka). Teraz zmienia facetów średnio raz w miesiącu bo zauważyła, że chodzi im tylko o jedno. Czasem spotyka się z kilkoma na raz. Mówiłam jej, że nie może iść od razu do łóżka (jest pod tym względem jakby z innej planety), efektem tego jest, że żadni faceci nie chcą się już z nią widywać. Więc temat bardzo na czasie.... Ludzie są "ciekawi", internet tylko ułatwił im komunikację.

Gość odnosnie tej panienki
Autorze, nie masz co weszyc sensacji. Pelno jest takich puszczalskich kobiet w sieci. Wejdz sobie na baddo, fotke, mixer, czy pierwszy lepszy czat. Tam same niewyzyte seksualnie mezatki, narzeczone, malolaty itp.Jak to kiedys ktos mawial: swiat jest piekny, tylko ludzie sa do dup...y!