Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wonderer

dziwne portale randkowe

Polecane posty

Witam wszystkich! Nie wiem czy właściwie robię, że zadaję na tym forum pytanie o portale randkowe, ale chyba nie szkodzi spróbować. Przede wszystkim kieruję pytanie do pań. Dwa miesiące temu zarejestrowałem się na eDarling i byłem z początku dość optymistycznie nastawiony. Niestety teraz tak już różowo tego nie widzę. Wytłumaczcie mi proszę, dlaczego ok 40% kobiet rejestrujących się na takim portalu wcale nie fatyguje się podać swojego zdjęcia? Z pozostałych 60% dlaczego ok 30% to zdjęcia mało informatywne tzn. zrobione z dużej odległości albo słabej jakości? Wiele to nie mówi. Dlaczego na tych pozostałych 30% ok. 5% (!!!) decyduje się uśmiechnąć? Może coś ze mną nie tak, ale uważam, że uśmiechnięta dziewczyna jest o wiele bardziej atrakcyjna. Znikomy jest też odsetek dziewczyn, które coś dokładniej opiszą swoje zainteresowania i oczekiwania wobec partnera. Może ja jestem zbyt wymagający, ale sam staram się dostarczyć odpowiednio dużo (też bez przesady) informacji o sobie. Dla jasności, teraz ta cała sprawa mnie już bardziej interesuje aniżeli irytuje, więc będę bardzo wdzięczny za w miarę łagodne wytłumaczenie. Może obowiązują jakieś konwencje na tych portalach, o których nic nie wiem, a ja się czepiam bez sensu. Pozdrawiam

Gość dominiczka p.
Bo to konta fikcyjne, albo ludzie robią sobie jaja. Polecam przejście na mniejsze serwisy, bez wymogu opłaty. Np. http://sympatie.eu/ Tam można założyć konta anonimowe, ale zdecydowana większość osób normalnie ma zdjęcia i można ich śmiało oglądać ;-)

Gość bo ja lubie cukierki
aa moze poprostu dlatego ze wlasnie wiekszasc osob uwaza ze ludzie robia sobie przyslowiowe jaja z portali towarzyskich nie uwazacie ? i na tym problem polega ktos kiedys rzucil haslo porobmy jaja z ludzi i teraz nikt nie chce sie przekonac do tego ze nie wszyscy logujac sie na takie portale loguja sie dla jaj tylko wlasnie dla poznania kogos wartosciowego pozdrawiam

Ja też własnie myślę o tym, by na wakacjach zarejestrować się na takim portalu, ale mam dość mieszane uczucia... Z jednej strony, pewna moja znajoma poznała w ten sposób narzeczonego (nawet dwóch :D), z drugiej inna koleżanka natrafiła na psychola, który wydzwaniał do niej o 3 w nocy i wystawał pod oknami, tak że bała się z domu wyjść..

Gość do Majowa Panna.....
W tej czapie jak eskimoska wyglądasz :D

Gość gość6667
Nie robią tego ze względu na bezpieczeństwo.

Gość gostek745
Mało tego spotkałem się z czymś takim, że ekspedientki w sklepie jak się nudziły, to oglądały sobie zdjęcia na portalu randkowym... Ja w tym czasie zastanawiałem się nad wyborem tapicerki łóżka... podchodzę do biureczka, żeby zapytać o pomoc i słyszę "O TEN JEST FAJNY". Mysłałem, że chodzi o mnie... niestety pani pokazywała młodego mięśniaka z portalu randkowego. :) Powaga TAK ROBIĄ.