Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdeterminowana28

SZUKAM CHETNEJ OSOBY DO KENI ZWIEDZENIE 12.02.-LAST MINUTE

Polecane posty

Hej wszystkim:) Własnie wpadla mi w ręce super oferta biura podrózy do Keni na osiem dni.Wycieczka ma charakter fakultatywny , osiem dni to praktycznie kadego dnia zwiedzanie innych zakatkow Keni , najwazniejszych parkow i podroze sladami zwierzat bez bednego lezakowania:) Mysle ze oferta ciekawa ale moj man niestety boi sie latac a taka wycieczka to spelnienei moich marzen wiec moze jednak ktos zechce pojechac????

Gość gxgfd
jak zapłacisz to poleca a czemu nie :-)

Gość oooooooooooooooooooo nieeee
o matko! dokłądnie 4 miesiące temu szukałam kogoś do wyjazdu do Kenii :-D moje marzenie! ale nikt się nie znalazł i kasa przebimbana :-(

zapodaj cenę

Jaki koszt? Pewnie nie mam na obecną chwilę tyle kasy kurrrrna a tak chętnie zaszyłabym się w jakimś zakątku INNEGO świata ... często decydujesz się na takie wycieczki? Bo może innym razem gdybyś poszukiwała kompana .. :)

Gość rubeivbribr
skusze sie jezeli udostepnisz tez swoja dziurke do zwiedzania...

jakies 5 tysiecy z itakii, ale popytam jeszce w moim biurze z torego zawsze latam to moze najde cos taniej bo ta cena to byla za jednoosobowke w dwuosobówce byloby taniej napewno

kobeita chce byc fit - jakie dwie?ja jetsem jedna i tylko potzrbuje kompana zeby nawet zdjecia bylo komu cykac i ogoleni odezwac sie bylo do kogo poczas posilkow:p

Kobieta fit- z moim facetem ale on powiedial ze za zadne chiny nie poleci bo to daleko a on nienawidzi latac , poza tym on ma swoja konsole i inne piedoly ... rozumiesz typowy facet )

no ale to i tak okazja ;/ latem te oferty chodza po 8 , 9 tysiecy a teraz nie ma takiego skwaru wiec wolalabym tymbardziej ze u nas zimno ak diabli .... pomysl , skombinuj kase:)

to jak dziunia nie, to moze ja???? :-D mam 6 tysiaków odłożone :-D a przeciez to wycieczka, więc będzie tam duzo więcej osób obcych :-D

to niby kasa na coś innego, ale.... kurcze, ale mi smaka narobiłaś!

4799 przy dwuosobówce wiec jest przebitka , ale jeszcez jutro podzwonie i mzoe znajde cos taniej chco nei sadze czy uda mi sie znaezc tak dobra oferte last minute:p

ja Leszno :-D kurde trochę daleko, fajnie by było się spotkac wcześniej

no pewnie :)ale mysle ze warto:) wycieczka jest tego warta:) Moze tak gdzies pośrodku , no chyba ze bedziesz chciała wpasc do Katowic na weekend:)to moge przenocowac Ciebie jak najbardziej:)i wtedy porozmawiamy na spokojnie:)

oplta wizowa to zykle na lotniskach jest uiszczana no chyab ze itaka juz wczesniej wezmie za to kase zeby hurtem oplacic wszystkich:) W kadym razie co do ceny to 50USD:)

Dziewczyny!!!! Mysle ze moze nas byc wiecej :)Np trzy lub piec tak zeby do dwuosobowek sie wcisnac :)bo wiekszych nie maja nawet w ofercie a na dostawke to ja sie nie pisze heheh tymbardziej ze cena wtedy taka sama:) w kazdym razie mi potrzebna jedna Gwiazda ale jak uzbieramy wieksza liczbe to czemu nie im bedzie nas wiecej tym lepiej :)

:-) zorientuj się co do ceny całkowitej, dobrze? ja jestem napalona :-D

kobieto fit - po twoim nicku mniemam ze cialko masz super wiec cokolwiek znajdziesz w szafie bedzie ok:) Ja kupilam dzisiaj buty na ftness ale obawiam sie ze takie czarne , cieple to chyba nie na taka wyprawe :p hihi

jasne że może być nas więcej :-) ja wpadnę jutro wieczorem, moze już będą jakieś wieści od Ciebie. DObranoc! :-)