Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola1234567890987

pomocy proszę :(

Polecane posty

Gość ola1234567890987

Witam, mam 21 lat i mam problem z wyborem odpowiedniego mężczyzny. Jestem w związku z facetem starszym ode mnie o rok już 3 lata. Ale wiele złego zrobił w tym związku tzn zdrady, kłamstwa ciągłe imprezowanie. Ja mu wybaczyłam wiele razy bo kochałam mocno lecz do pewnego momentu. Poznałam 29 letniego mężczyznę w pracy jak byłam barmanką. Bardzo dobrze nam jest ze sobą, dobrze się dogadujemy ale on ma kogoś tak jak i ja. Oboje chcemy zacząć coś nowego bo nie układa nam się w związkach tak jak powinno. Czuję, że bym chciała być z tym 29 latkiem, ale również czuje mocne przywiązanie do obecnego partnera. Nie wiem co mam robić. Nie czuje aby mój związek był tym czego bardzo chce ponieważ mój partner jest jeszcze młody i lubi szaleć. Powinnam spróbować z tym nowym czegoś, czy pozostać z obecnym partnerem i czekać aż on po prostu wydorośleje?? BŁAGAM O POMOC.

Gość mysle , ze nie jedz
Olu -jesli ten drugi jest kims wartosciowym i uporzadkuje swoj zwiazek tzn odejdzie od dziewczyny , sprobuj nowego. Twoj chlopak wystarczajaco mial szans a jednak ciagle cos zbroi . Postaw na nowe pod wrunkiem , ze bedzie mial wolna przestrzen ten drugi.