Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obietnice niespełnione

Piotr "Glaca" Mohamed- mój guru !

Polecane posty

Sweet noise to kawał mojego zycia. Mogę śmiało powiedzieć, że ten człowiek i jego poglądy mnie wychowały. słuchham ich od 8roku zycia...

Gość Gość
Gość warty poznania

Gość hajajahkaka
o ja tez lubie.

Myślę, że dlatego, iż chce przełamać stereotypy i pokazać co może wyjść z tak nietypowej kompozycji- jak dla mnie ( mimo , że nie przepadam za peją) udało sie na plus!

peje znam osobiscie, a raczej znalam bo moj eks byl lata temu jego sasiadem i to palant jest. z gorniaczka tez pojechal, ale no coz... kasa, kasa.

Będę tego człowieka zawsze bronić, rzadko zdarzają się tak inteligentne i indywidualne jednostki w naszym szmacianym szoł-bizie ...

czesto, ale trzeba takowe poznac. z tym, ze do "szoł biznesu" im akurat daleko. a on w to wszedl, troche niepotrzebnie.

Gość Gość
Nox nie mowa o Peji, a o Glacy, Zresztą połączenie tych dwóch nurtów wyjątkowo mi się podoba. Popieram w 100 % autora. Glaca jest wyjątkowym człowiekiem.

Gość HMS..SCCS...Petard
Niezły mi guru. Chyba niedomytej hołoty. Zawsze był brudasem, ale odkąd skumał się z Rysiem- przebił dno.

Uważam , że Glacy jest daleko do wejścia w szoł biznes. Owszem , zahaczył o niego ale myślę, iż twerdzenie jakoby już był jego częścią daleko mija się z prawdą... To , że wystąpił w kilku programch tv , że nagrał utwory z kilkoma celebrytami nie zmienia faktu. Jest wspaniałym człowiekiem, dziękuje Bogu za to , że mogłam go również poznać osobiście !

boga nie ma. wspanialy czlowiek nie oznacza artysty idealnego. kolo polecial na kase i juz, jego sprawa. ja mam to gdzies, ale stwierdzam fakty.

Gość Gość
HMS..SCCS...Petard Twoja inteligencja nie jest wyższa od poziomu żuka gnojnika. Kurwa każdego można by oskarżyć o polecenie na kasę. Każdy kto się wybił zostanie o to posądzony. ie wiem co kieruje takimi stereotypami.

żaden artysta nie jest idealny. Mało kto wie , że glaca ma kilka absolutnie niewypromowanych i całkowicie niekomercyjnych projektów min. z basista zespołu Tool . Polecam poszperać i poszukać są niesamowite !

niekoniecznie SS niekoniecznie... on sie wybil na plecach celebrytow, tak siedzialby w podzziemiu prawie bo robi niewyjsciowa muzyke (akurat dla mnie o plus).

@Sacryficial Suicide z takimi ludźmi nie ma co dyskutować , pozostaje im współczuć .

Gość HMS..SCCS...Petard
Nie unoś się niedomyta cioto. Nikogo nie oskarżyłem o to że polecenie na kasę. Naucz się czytać, albo wracaj do poprawczaka

Piotr bronił się przed tymi występami. Nie wiem czy wiecie, ale np. Edyta Górniak sama namawiała go do projektu. Skrzętnie jest to skrywane i Glaca z szacunku również się ntt nie wypowiada.

Gość Gość
HMS..SCCS...Petard co najwyżej możesz moim psom do dupy mówić . Chyba że przy swoich kolegach gejach, próbujesz zablysnąć cwelu.

Gość HMS..SCCS...Petard
bez komentarza-cioto

czego mi chcesz wspolczuc? ze mam wlasne zdanie, ze nie jaram sie Glaca? lubie ciezko, mroczno, ale to nie znaczy ze bede sie jarac Glaca. daj namiary na kawalki z Tool.

Gość Gość
HMS..SCCS...Petard na tyle zasługujesz i nie powtarzaj słowa które Cię zapewne skrzywdziło.

Gość HMS..SCCS...Petard
Do pewnego poziomu nie wypada mi się zniżać. nara frajerze

Gość Gość
Sznuruj sandały, a nie snujesz żale Kolegów szukasz ?

@SH nie współczuje tobie tylko HMS..SCCS , mam na mysli jego sposób wypowiadania. Są gusta i guściki do każdego trzeba mieć szacunek, jeżeli on ma również do Ciebi i Twoich poglądów, źle mnie zrozumiałaś !!!