Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pyta ten sie dowie

czy to milosc czy obsesja

Polecane posty

Jestem osoba, która potrafi trzymać swoje uczucia pod kontrola, jednak odkąd poznałam JEGO wszystko się zmieniło. Czuje się jakby rzucił na mnie urok. Jestem dość uparta, a jemu ustępuje, pozwalam mu się krzywdzić i oszukiwać, poniżać i wykorzystywać. Czy możliwe ze on rzucił na mnie urok? Ma nade mną pełna władze, niestety. To jest jak narkotyk.

Gość mariner
Twoj mozg jest zaczadzony jego feromonami.To taki bezwonny zapach za pomoca ktorego mozgi rozpoznaja czy partner jest odpowiedni do wymiany genow :) Tak Natura przyciaga do siebie ludzi o pasujacym profilu genetycznym aby doszlo do zaplodnienia i powstanie potomka o doskonalym profilu genetycznym. Po prostu jestescie idealnymi reproduktorami :) z punktu widzenia doboru naturalnego. Wyjsciem jest czesto sie myc,jakies 3 x dziennie szczegolnie on ,bo to ty jestes "ofiara" i uzywac jakichs malo pasujacych do ciala perfumaby zafalszowac "ten" zapach

taaa jasne

Gość do mariner
gdyby ta śmieszna teoria z feromonami była prawdziwa to nie byłoby np miłości czy fascynacji jednostronnej ...

Gość lotem_błyskawicy
Uciekajjjjjjjjjjjjj! Chemia to nie wszystko, partnerowi należy się szacunek. Z tej mąki chleba nie będzie.

no wiem ze nie bedzie. uciekaj...tylko jak im bardziej uciekam tym bliżej jestem. Jak mam uciekać? dokąd?

mam ochotę poderżnąć wszystkie jego koleżanki, a nawet jego matkę żeby tylko mi go nie zabrała

domyślił się i w podszywy zabawia? odpuść

?

Gość 10pytan
Podobno antykoncepcja zaburza wyczucie tego, o czym mówi mariner, jednym słowem: pod wpływem środków antykoncepcyjnych podobają nam się często inne (błędnie wybrane) feromony ;). Wtedy facet, do którego nas ciągnie może wydawać się dużo mniej pociągający a pociągać nas będą faceci, którzy genetycznie mogą do nas w ogóle nie pasować. Może jest to jakaś obrona? ;). Świadomie tak oszukać organizm

wszyscy jesteście pojebani!!!!!!!!!

nudzi się komuś...podszywie wylewaj swoja agresje pod swoim nickiem... teoria z tabletkami antykoncepcyjnymi odpada

Normalnie jestem tak mocno zakochana, że wylizałabym temu facetowi odbyt, w ogóle to całego bym go wylizała

ehh te podszywy... plan jest taki...niech się dzieje co ma się dziać, jak chce to niech manipuluje w końcu mu się znudzi, ja się wzbraniam, on nakręca, muszę przyznawać mu racje dać się zdominować, znudzi mu się znajdzie inna ofiarę...to chyba jedyne wyjście, innego nie widzę

Gość nie. jedyne wyjscie
to zerwac kontakt. inaczej wyladujesz na psychotropach. wiem co mowie.

kontakt już dawno zerwany...jego postępowanie nie raz jest skierowane negatywnie w moja stronę, kopie pode mną dołki, głupia sprawa, czuje ze cokolwiek bym nie zrobiła to i tak się nie uwolnię, jestem skazana na męczarnie

On Cię prześladuje bo wie że masz do niego słabość. Gdybyś chciała się od niego uwolnić, to zgłaszałabyś na policję każde jego gnębienie i założyła sprawę o stalking (nękanie) gdybyś naprawdę chciała się uwolnić. On jest silny Twoją słabością do niego.

Gość żona spod ogona
Jacek - carpe diem - jesteś z podstawówki? Keptyn Maj Keptyn?

JacekJ wypierdalaj z mojego wątku bo piszesz głupoty!! Cholerny spamer i podszywacz!!!

Gość kto ma namiar na Jacka
chyba sie w nim kochnelam i mam ochote go podreczyc

Abym przestał pisać w czyimś wątku wystarczy jak autor (a nie podszywacz) grzecznie i kulturalnie mnie o to poprosi. Wtedy głęboko się zastanawiam i większości przypadków spełniam prośbę. Straszenie, groźby, wyzwiska - nie działają na mnie.

@kto ma namiar na Jacka Ja też Cię kocham, podaj swoje wymiary i wyślj fotkę na : jacek_to_super_facet_i_podrywacz@email.com ...

Gość daj wpierw swoje
a co na Ciebie działa :)

Gość daj wpierw swoje
no wiesz. skoro masz pewnosc, ze tez mnie kochasz to chyba moje wymiary juz sa na drugim planie :D

Gość daj wpierw swoje
to ja kto ma namiar na Jacka oczywiscie :classic_cool: o mozesz nie zoriencic sie :P

Gość siostraMierzwa
ile juz tkwisz w tym toksycznym zwiazku? jestes zalezna finansowo od niego? mieszkacie razem? ile macie lat?

nie jestem zależna od niego. chodzi mi o to, ze jestem pod jego działaniem, nie potrafię zrozumieć, jak ja osoba, która mocno stąpa po ziemi ma swoje zdanie, nagle pozwala komuś na manipulowanie. Czy ja się zakochałam czy on użył do tego czarów. Jestem póki co daleko od niego tyle, ze on nadal ma wpływ na moje życie

Gość ach. ta. miłosc.
Sluchaj ja milam to samo!!! on jest cudownym facetem , madrym przystojnym . strasznie sie w nim zakochalam !! latalam , pozwalalam na zdrady on nie chcial byc ze mna w zawiazku bo powiedzzial ze to wstyd z polka sie spotykac (to byl anglik) ja sie na wszytko godzilam , jego do mnie tez ciagnelo tez bardzo i chyba go to samego wkurzalo :) sypialismyze soba , czasem gdzies poszlismy... ale ja wpadalam w coiraz wiesz obsesje , nie bylo chwili zebym o nim nie myslala , analizowala kazdy jedgo gest , slowo.... on zaczol sie odsowac bo sie tego pzrestaraszyl , a ja np chodzilam za nim na dyskotece ... totalne ponizenie .... az wkoncu czulam ze to przegieie , ze nie moze byc tak dalej , ze to kim on jest dla mnie o jedno a to ze musze zaczac sie szanowac to drugie .... i tak ajkos przestalam go widywac, teraz jestem w polsce .... mam chlppaka ale nigdy nikogo tak nie pokocham nie pozadam tak jak jego ..... teraz mysle o nim cieplo MIMIO WSZYTKO!!! DLla niego przełamalam wszelkie swoje granice ... czy zaluje , tego swojego ponizania tak , tego co bylo miedzy nami nie..... ja jestem na ogol bezuczuciowa , twarda kobieta, mowia ze bez serca a dla niego kompletnie oszalalam ... wiec zdaza sie ale przechodzi :) powodzenia i wytrwalosci