Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgytf65r5

pytanie o wlosy...zdjecie!!!! schodzenie do naturalnego koloru

Polecane posty

Gość jhgytf65r5

jestem dosc jasna blondynka jak na swoje ciemne oczy...bedac dzieckiem mialam wrecz biale z wiekiem popielate..teraz od lat farbuje sie na platyne lecz chcialabym wrocic bdo naturalnego moje odrosty wygladaja tak http://www.voila.pl/161/op5fd/?1 chodzi mi o kolor moich naturalnych ktore wychodza pytanie:jesli corzerabuje sie ciemnym popielatym blondem i przestane sie farbowac jest jakas szansa ze w ciagu pol roku lub mniej wroce do naturalnego koloru?? myslalam o tej farbie http://www.google.pl/imgres?q=garnier+blond&hl=pl&biw=1920&bih=920&gbv=2&tbm=isch&tbnid=Pdb-U3KoMw-DIM:&imgrefurl=http://alejka.pl/garnier-belle-color-11-jasny-popielaty-blond.html&docid=VEt8fQIRj0akYM&imgurl=http://p.alejka.pl/i2/p_new/24/03/garnier-belle-color-11-jasny-popielaty-blond_0_b.jpg&w=260&h=398&ei=iksmT7jsIOPE0QWrh4nOCg&zoom=1&iact=rc&dur=255&sig=115235032731130637300&page=1&tbnh=113&tbnw=74&start=0&ndsp=68&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=23&ty=74 pozdrawiam

Gość hakaliyt
hej. miałam ten sam problem.Mam taki sam kolor włosów co ty czyli rozjasniane wiec postanowiłam przefarbowac w domu na ciemny blond czyl taki jakie mam odrosty.yslalam ze nie bede miec problomu a one odzyja troche .Niestety pierwsza farba nie złapala a 2 troszke przyciemnila po czym po 4 dniach zaczela sie zmywac i pozostal brzydki brunatny odcien z poswiata zielonkawa.Takze wydalam kase na 2 farby poczym fryzjer wziął 100 zł za doprowadzenie mojego koloru do pierwotnego blondu:-( takze jak sie zdecydujesz do do fryca z profesjonalnymi farbami. Aha takie włosy blond są pozbawione wszystkiego i barwnik sie nie trzyma bo włos martwy

Gość no to zalezyyyyy
jzeli uda ci sie przefarbowac wlosy na kolor zblizony do towejgo naturlaneo to spoko ,mozesz sobie naturalne wlosy zapuszczac.

nikt ci nie da gwarancji, zależy od kondycji włosów i jak są podatne na farbę, ale jak nie spróbujesz to nie będziesz wiedziała :P

Gość Dawno dawno temu....
wiesz co, proponuję żebyś poszła z tym do fryzjera, przynajmniej ten pierwszy raz

Gość jhgytf65r5
przepraszam z tym up, ale mam jeszcze 2 godziny na zastanowienie sie:P bo ide do pracy i tam sie zafarbuje...i mam dylemat..z jednej strony szkoda mi tych bialych wlosow...tez o nie dbam uzywam oliwek, maseczek itp, ale z 2 strony piekne naturalne dlugie wlosy....kiedys zawsze takie mialam , mam nadzieje ze farba zlapie i ladnie wszystko bedzie ok:D moj partner mnie namawia zebym zrobla sobie naturalne spowrotem widzial mnie w nich tylko na zdjeciach i stwierdzil ze sa piekne (a jestesmy razem 2 lata) dodam jeszcze ze po czasie robia mi sie zoltawe wlosy co tez bardzo wkurwia;/ i trzeba co chwile sie farbowac

Gość jhgytf65r5
aha a farba jest juz wyprobowana bo troszke przyciemnilam grzywke i rzeczewiscie wyglad jest super prawie jak moje naturalne wrecz identyczne...i wlasnie chcialabym tak do swojego wrocic w mniej niz pol roku...moze jakies szampony polecicie ?

Gość hakaliyt
no ja mam tez problem ze zółknięciem ale raz w tyg. myję szamponen fioletowym lud robie płukanke i jest ok.Ja mam tez tearaz znowu bardzo jasne ale tylko u fryca pozwole sobie na powolne farbowanie na coraz ciemniejsze lub rzadsze pasemka

Gość Ale jakim cudem chcesz wrócić
do swojego koloru w 6 miesięcy? Włos przeciętnie rośnie 1-1,5 cm miesięcznie. Jesli masz włosy dł.6 cm to wrócisz w pół roku. Jesli dłuższe-to jak?

Nie wrócisz do naturalnego w 6 msc bo włosy rosną 1cm na miesiąc. Oznacza to, że jeśli chcesz mieć naturalne za pół roku to od tej pory nie możesz w ogóle ich farbować a po pół roku ściąć włosy do odrostów. Jeśli chcesz stopniowo wrócić do włosów naturalnych to zacznij robić sobie pasemka w kolorze włosów naturalnych.