Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piękniejąca wciąż...

pomocy!!! chudnę, ale potrzebuję wsparcia...

Polecane posty

Cześć dziewczyny! Od tygodnia jestem na diecie 500kcal w połączeniu z kroplami HCG. Idzie świetnie, ale błagam pomóżcie mi i dajcie jakieś przepisy bo wykorzystałam już to co miałam, a lubię urozmaiconą dietę oczywiście z wyłączeniem tłuszczu, cukru i skrobii. Zaczęłam 23.01 - wzrost 170cm waga 73 24.01-72,10kg 25.01-71,50kg 26.01-71,10kg 27.01-70,30kg 28.01-69,70 !!!!! 29.01-69,00 30.01-68,10 Niech mi ktoś pomoże z przepisami, proszę :-)))

Gość dfghsdfgsdfghdsfghj
no popirdolone te diety sa jak cholera o\\\ ella dreamaella

Gość *liliann
500 kcal? Powodzenia.

Gość 500 kcal to nie za duzo
nie schudniesz nigdym,musizz jesc tylko lisc salaty dziennie to ci pomoze schudnac szybko latwo bez problemu i lozeczko w szpitalu zagwarantowane

ŚNIADANIE I: 100 kcal Jajecznica z 2 jajek bez użycia tłuszczu ŚNIADANIE II: 60 kcal 3 suszone śliwki OBIAD: 220 kcal 150 g gotowanej piersi z indyka, 1/3 papryki żółtej ok. 100 g, sałata zielona 150 g, kiełków brokułów 30 g, pieprz, bazylia, PODWIECZOREK: 60 kcal 1 jabłko KOLACJA: 60 kcal 1 kromka chrupkiego chleba Vasa 7 zbóż, posmarować 2 łyżeczkami serka białego wiejskiego i do tego moje krople 3 razy dziennie

Widzę pełno niedowiarków dla diety 500 kcal. Ale ja naprawdę nie męczę się i poza pierwszymi 2 dniami nie odczuwam dużego głodu. Dodatkowo tylko sporo spaceruję. Nie uprawiam teraz żadnego sportu bo przy 500 kcal nie jest to wskazane.

a w 170 gramach jest 257 kcal - odejmij sobie te 20 i troche kalorii, i masz ile? policz wiec jesteś w sumie na 700 kcal a nie na 500 zle liczysz

Gość sdfgssf
duze jajko ma 95 male 80

Gość lalama
piekniejaca to ty po tej diecie nie bedziesz , chyba odwrotnie

Gość pr1979
Dostarczam sobie omega 3 w kapsułkach i inne suplementy diety, a krople które stosuję mają działać tak, że 500 kcal dostarczam z jedzeniem, a reszta zapotrzebowania na codzienne czynności pobierane jest właśnie z tego zalegającego tłuszczu, mogę Ci przesłać na maila informacje na temat kropli... suplementy diety www.gshpolska.pl