Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
basia84

Czy o wina mleka Bebilon Pepti?

Polecane posty

Hej dziewczyny chciałam się Was poradzić. Mój mały w przyszłym tyg.skończy 3 miesiące po skończeniu pierwszego miesiąca był na mleku Nutramigen z powodu uczulenia na białko mleka krowiego niestety z wycofania go z listy refundowanych leków alergolog zalecił Bebilon Pepti. Od czasy kiedy mały pije to mleko jest marudny,kupki robi rzadkie aż wypływaja z pampersa nie spina się podczas ich robienia co jest dużą zmiana na plus problem jednak mam taki, że mały nie sypia dobrze w nocy...po Nutramigenie potrafił spać do 6 rano od 21 godź teraz nawet jak zje 140-150 ml o 22 to budzi sie jeszcze dwa razy w nocy na jedzenie...pojęcia nie mam czy to wina zmiany mleka czy też maluszek wybił się z rytmu co nie powinno mieć miejsca bo kąpie go zawsze o tej samej porze i nie było zmian w codziennym trybie. W dzień śpi dużo ale już mniej niż na początku swojego życia od 6-8 godź jeśli zebrać wszystkie drzemki. Od dzisiaj staram się go bardziej wymęczać w dzień może i to pomoże już sama nie wiem co robić żeby w nocy budził się chociaż raz tak jak kiedyś...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować