Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolkowa323

duza odleglosc.. czy angazowac sie w znajomosc?

Polecane posty

40 lat i tak cienko?????????? Wizja tragedii puka do drzwi Panie Mariner :-(

Regres, piszesz jak gdybys mnie znal, cos o mnie wedzial heh a nic o mnie nie wiesz" Odnoszę sie tylko do tego co napisałaś

Wlasnie o to chodzi! Jesli na odleglosc se sprawdzicie, to tym bardziej kiedy juz razem sie zamieszka! " Totalna bzdura ! Własnie mieszkając w duzej odległosci i decydując pozniej sie na slub po takim zwiazku wychodza na jaw wszystkie te sprawy które w zwiazkach nazwijmy je "miejscowych" ujawniają sie od razu To jest charakter człowieka,usposobienie,zachowania w róznych sytuacjach,obserwacja partnera itd

Bo nigdy nie bede potrafila byc z kims, kto chce spedzac ze mna czas, kosztem moich ambicji, moich pasji, mojego relaksu, a relaksuje sie sama ze soba i ksiazka ewentualnie, nooo butelka wina nie zaszkodzi " nie wychodź z mąż a tym bardziej nie miej dzieci Po prostu to nie jest dla ciebie :D

Panie Regres Totalna bzdura ! Własnie mieszkając w duzej odległosci i decydując pozniej sie na slub po takim zwiazku wychodza na jaw wszystkie te sprawy które w zwiazkach nazwijmy je "miejscowych" ujawniają sie od razu To jest charakter człowieka,usposobienie,zachowania w róznych sytuacjach,obserwacja partnera itd w "miejscowych " wychodza od razu -akurat :-D a od kiedy to Pan pozjadal wszystkie rozumy? Medrzec z Pana , ze ho ho . Masz Pan dluga brode ?

"nie wychodź z mąż a tym bardziej nie miej dzieci Po prostu to nie jest dla ciebie " a po czym wnosisz??????????/ Jesli jestem z kims o takim samym podejsciu?????? :) To wrecz jestem dla tej osoby idealnym materialem na zone i vice versa :) Ponadto, tylko mieszkanie ze soba gwarantuje ze wszystko "wyjdzie " przed slubem! Nawet widywanie sie codziennie nic nie da... A jak juz mowilam -jako student np- mozna spedzac z druga osoba bite 3 miesiace w roku... a nawet jesli nie, to zawsze jakis urlopu ferie itp. Patrze ofc. przez pryzmat swojej osoby, no bo... przeciez nie przez ... inny :D

z tym , ze zwiazek "miejscowy " ma wyzszosc nad zwiazkiem na odleglosc. Kazdy zwiazek rzadzi sie swymi prawami i kazdy z nich moze ulec zaburzeniu, rozpadowi . Sadze, ze odpowiedzialnosc za zwiazek jest w rekach dwojga ludzi , a nie odleglosci , ktora ich dzieli . I tu zadziwia mnie twoje spojrzenia na problem :-D Wedlug mnie w doroslosci dwojga ludzi tworzacych zwiazek, jest diabel pogrzebany. Reszta to tylko mity, ktore nie maja czesto wiele wspolnego , co nas wokol otacza. Ale masz pelne prawo ze mna sie nie zgadzac . Milego dnia.

no i... mieszkanie ze soba przed slubem tez czesto nic nie daje, bo ludzie graja caly czas... dopiero po slubie pokazuja jakie z nich leniwe fleje, przestaja o siebie dbac, przestaja sie starac... ja mysle ze tutaj nie ma to o czym piszesz Regres nic do rzeczy, bo albo jest szczerosc, albo nie... jesli jest i byla od poczatku, to byla i w tej relacji na odleglosc, jesli nie bylo jej i ktos sie tej szczerosci i prawdy o sobie obawia - to nie bedzie jej nawet jak zamieszkaja razem, ale po slubie prawdopodobnie sie UJAWNI :D

a po czym wnosisz??????????/" przeciez nie po manifestacjach przewiko drogim paliwom :P oczywiscie ze po twoim podejsciu do związku :) jesteś ewidentnie nastawiona na branie,po tym co piszesz widac że liczy sie dla ciebia tylko "ja" i "mnie"

Gość Kasiasiasiasiasia
300 km to żadna odległość, mój facet mieszka 1500km ode mnie, też poznaliśmy się przez Internet i jesteśmy razem już ponad rok :)

Regres -Tobie normalnie popieprzylo sie w glowie. Co za bzdury opowiadasz. Nawet szkoda tego komentowac. Twoje wypowiedzi w stosunku do mnie- sa beznadziejne. Darujmy sobie ta polemike. Bezsens.

Kazdy zwiazek rzadzi sie swymi prawami i kazdy z nich moze ulec zaburzeniu, rozpadowi . Sadze, ze odpowiedzialnosc za zwiazek jest w rekach dwojga ludzi , a nie odleglosci , ktora ich dzieli ." To oczywiste że ilu ludzi na swiecie tyle róznych zwiazków Ale związek na odległosc wymaga większego zaangazowania wiekszej siły charakteru i wiekszego wysiłku To naprawdę nie jest łatwe jezdzic np co dziennie 400 km do ukochanej bo np jest chora i chciała by spędzić z tobą czas ... łatwiej chyba jest jezdzić do ukochanej na drugi koniec miasta niż na drugi koniec polski głupi ale jednak prawdziwy przykład zreszta z zycia wzięty (mój kumpel miał taka sytuację )

Twoje wypowiedzi w stosunku do mnie- sa beznadziejne." Jeszcze nie zdążyłem sie do twoich wypowiedzi ustosunkować więc nie wiem o czym piszesz :D ?

300 km to żadna odległość, mój facet mieszka 1500km ode mnie, też poznaliśmy się przez Internet i jesteśmy razem już ponad rok" uściślijmy to nie jest reguła,sa wyjątki od reguły Napisałem już na poczatku tego topa że trzeba mieć mnóstwo siły,determinacji i samozaparcia by w takim zwiazku trwać i taki związek przeżywać

na koniec rozmowy Uwazam że związki na odległość sa przeznaczone dla osób dorosłych wiedzących czego chcą w życiu dla osób o grubym portfelu którzy nie boją sie wyzwań i których nic nie trzyma , dla osób którym łatwo przychodzi zmiana miejsca zamieszkania i w końcu dla osób bardzo ale to bardzo tolerancyjnych ... raczej nie dla młodych osobników żyjących jeszcze z mamusią pod jednym dachem na pewno nie dla młodych samotnych matek ( komentarz i wyjasnianie zbędne) na pewno nie dla osób które nie były jeszcze nigdy w stałym związku pozdrawiam 🖐️