Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika__27

darmowe leczenie w UK - CIĄŻA

Polecane posty

Gość beznadziejnie zakochana:D
"beneficiki lecialy" no nie napiszesz mi, ze nie bylas niezadowolona:D:D:D Pracowalas do 4 mca wiecej ci sie nie chcialo. Proste:D I juz sie nie pograzaj

Gość kafe z ranaa
dokladnie, nastepna zaciązyła na krzywy ryj, zwolnili z pracy to postanowilas przekształcic się w beneficiarską matke? wstyd mi za takie poleczki , pisze swiadomie z malej litery.. zapierdzielam tu od 7 lat, place podatki, w ciązy pracowałam do macierzynskiego zeby placic na takich nierobow..hhhhhh noz sie w kieszeni otwiera.....to byla odpowiedz na ta wypowiedz. cos jeszcze mam wytlumaczyc?

brawo, no nareszcie postanowilas napisac prawde:) Gratuluje odwagi:D I tak mi wstyd za takie jak ty. Ale ja nie zapierdzielam tu od 7 lat wiec cos ci sie pomylilo skarbie:/ znowu te opary...ech

Gość kafe z ranaa
:D, oslabiasz mnie kobieto. nIE MOWIE ZE TO TY NAPISALAS...tylko ze moja wypowiedz tyczyla sie tego postu!!!!!! pisze od poczatku prawde,nie mam co klamac. nie wiem o co ci tym razem biega. nie masz sie do czego dowalic..wymysl cos znowu :D:D zabije torszke czasu tlumaczac jak malemu dziecku :P

ej a wy co macie do sytuacji innych ludzi? masz prawo zadecydowac czy chcesz pracowac w ciazy czy nie, kazdy z nas ma inna prace, przechodzi ciaze inaczej wiec chamskie jest tak oceniac z boku jak sie nie zna sytuacji. sama zrezygnowalam z pracy bedac w 2 miesiacu i nie po to zeby pojsc na benefity bo do prawie konca ciazy sadzilam, ze mi sie i tak nie naleza, ale mialam swoje powody z ktorych nie musze sie tlumaczyc. benefity to nie wyplata, tego jest tyle co kot naplakal i maja tylko pomoc finansowo a nie cie utrzymywac. wiec nie robcie z benefitow jakiejs wielkiej fortuny bo to zabawne jest.

Gość kafe z ranaa
Tylko ze ja pisze o swojej sytuacji...ktora sie nie spodobala bardzo. Ja cie Zona doskonale rozumie. A na takie panny jak ta wyzej to machnac reka ,z usmiechem :D

pisze sie ROZUMIEM:D Poza tym heh ja doskonale zrozumialam twoj poprzedni post. Pewnie, ze kazdy ma prawo wyboru, ale niech nie wyciaga lap jesli jego wybor spowodowal, ze ma malo kasy. Ciaza to nie choroba jak sie to niektorym wydaje.

i dziwicie sie, ze nie lubia Polakow, jak przyjdzie taka jedna z druga, zajdzie w ciaze i "beneficiki leca". No sorry:/

Gość polacy robacy nieroby wszystko
by chcialy za darmo w Polsce zasilki niskie to polecieli do UK i razem z cyganami obciazaja tamtejszy system

nie, nie tylko Polacy i Cyganie, ale nie zaprzeczysz, ze Polacy sa w grupie narodow, ktore pobieraja sporo. Jesli stac cie na to zeby nie pracowac, nie pracuj. Ale jesli rezygnujesz z pracy myslac "a jakos to bedzie, benefity dostane, przeciez moge postarac sie o dom z councilu i takie tam" no to sorry. I jeszcze jedno do ciebie kafe z rana przeczytaj sobie swoj post z 16:16. Gdzie ja niby napisalam, ze czegos nie napisalam?? Napisalam, ze wreszcie TY piszesz prawde. Na poczatku bawily mnie te przepychanki, ale teraz naprawde mysle, ze albo nie czytasz uwaznie postow, albo masz problem ze zrozumieniem. Totalny brak ladu i skladu.

Gość kafe z ranaaa
dobra dobra, zakrecilas sie zdeczka. nie denerwuj sie tak, bo to ci nic nie da. niechce mi sie juz tlumaczys.. nie rozmiesz nic dalej.

Gość a macie, co mi tam :D
15:48 [zgłoś do usunięcia] kafe z ranaa dokladnie, nastepna zaciązyła na krzywy ryj, zwolnili z pracy to postanowilas przekształcic się w beneficiarską matke? wstyd mi za takie poleczki , pisze swiadomie z malej litery.. zapierdzielam tu od 7 lat, place podatki, w ciązy pracowałam do macierzynskiego zeby placic na takich nierobow..hhhhhh noz sie w kieszeni otwiera-----.....to byla odpowiedz na ta wypowiedz. cos jeszcze mam wytlumaczyc 01.02.2012] 16:01 [zgłoś do usunięcia] beznadziejnie zakochana:D brawo, no nareszcie postanowilas napisac prawde Gratuluje odwagi I tak mi wstyd za takie jak ty. Ale ja nie zapierdzielam tu od 7 lat wiec cos ci sie pomylilo skarbie:/ znowu te opary...ech 16:16 [zgłoś do usunięcia] kafe z ranaa , oslabiasz mnie kobieto. nIE MOWIE ZE TO TY NAPISALAS...tylko ze moja wypowiedz tyczyla sie tego postu!!!!!! pisze od poczatku prawde,nie mam co klamac. nie wiem o co ci tym razem biega. nie masz sie do czego dowalic..wymysl cos znowu zabije torszke czasu tlumaczac jak malemu dziecku

wmawiaj sobie dalej:D nie potrafisz sie wyslowic i wytlumaczyc po polsku to mnie probujesz obarczyc wina:D Moze juz nie maluj tych pazurkow to rozjasni ci sie w umysle. Choc malo to prawdopodobne

Gość kafe z ranaaa
Ty jestes glupia po prostu i tyle.!!!!! Wmawiaj sobie dalej :D

Bo tutaj tak juz jest, ze Ci, co ciezko pracuja, placa ubezpieczenie, podatki, wychowuja dziecko i jakos sobie zyja i nalezy im sie jakas pomoc, to potem maja utrudnienia jesli chca z niej skorzystac, bo wlasnie tacy kombinatorzy biora ile sie da mimo, iz nic nie wnosza od siebie. Wszystko za darmo chca. Mieszkania, pieniadze, etc. A normalni ludzie, ktorzy faktycznie zasluzyli na mieszkanie czy cos to nawet nie pomysla zeby isc sie prosic do urzedow bo raz to upokorzenie chodzic i sie prosic, a dwa, to jak Cie zle potraktuja, to zaraz Ci sie odechce. Albo patrza na Ciebie tak jak na wszystkich kombinatorow i zlodziei. :( Wiem z wlasnego doswiadczenia. :(

kafe z rana uwazaj nie popusc:D A glupia to widzisz w lustrze.

Ano widzisz Mayor tak juz jest. Kombinatorzy i leserzy sa wszedzie (jak widac po tym topiku) a jak im braknie argumentow to zaczynaja wyzywac:D Ale i takim dobiora sie do tylka. I wtedy bedzie placz

Gość kafe z ranaaa
Mayor zgadzam sie z tym co piszesz. Znam osobiscie rodzine ktora klamie zeby miec benefity, do tego oboje pracuja na lewo. Ale kapus nie jestem, wiec przemilcze. Moj maz pracuje ciezko na utrzymanie naszej rodziny, i gdyby nie benefity niestety bylo by bardzo ciezko. Wkurza mnie kiedy czytam bzdury wlasnie te co pisza na poczatku tego tpiku wsadzajac wszystkich do jednego wora. Beznadziejnie zakochana - kto komu pierwszy ublizal!!!!!!!!!!!! zreszta co ja bede pisac..wszyscy moga sobie sami poczytac :D

sluchaj skoro nie stac was na dziecko bez benefitow to nie powinniscie go miec. Taka prawda. Albo powinnas pracowac, a nie beneficiki ciagnac. Nie jestes lepsza od tej rodziny, o ktorej piszesz. Mialo sie widzi mi sie i zrezygnowalo z pracy bo ciaza. I teraz gdyby nie beneficiki to byloby bardzo ciezko. :o

a ja ci nie ublizylam, tylko stwierdzilam jaki jest stan twojego umyslu i poziom inteligencji. Proste

Gość kafe z ranaaa
masz bujna wyobraznie:D boli cie ze ktos cos ma a ty tego nie masz!!!!!!!! buhahha smieje sie z Ciebie teraz w glos :D

Gość hnvnhvn
mieszkam w UK, pracowałam przez 5,5 miesiąca, od dwóch nie pracuję. kafe z rana , nie pracujesz bo zapewne stwierdzilas ze ci się nie opłaca zapierdzielac , skoro dostaniesz tyle samo a moze i więcej siedząc na dupie w domu, prosta kalkulacja, nie ty pierwsza nie ostatnia, niestety... bo inaczej nie wyobrażam sobie zachodzenia w ciąże po takim czasie bez zabezpieczenia finansowego, ciekawe czy w Polsce tez bys tak szybko zaciązyła??? i wszystko jasne , dziękuje:) aha , odkąd ciąza trwa 4 miesiące?? i pobieraj te swoje benefity, chodz po Concilach i bądz zdana na łaskę brytyjskiego rządu, 0 przyzwoitości i dumy, i nie nie jestem za nie pobieraniem benefitow , bo nigdy nie wiadomo co człowiekowi moze się przytrafic, ale taka pazerność nierobów jest chora..i na prawde wolałabym schowac gębe w kubeł niz sie chwalic na forum jak to ciągne beneficiki...

Gość kafe z ranaaa
Milo ze sie pojawilas(les). Moja pierwsza wypowiedz wlasnie tyczyla sie twojej wypowiedzi. Byc moze ta tepa zakochana dojdzie do tego.Do kogos wyzej---ty sobie gdybaj dalej, co ja stwierdzilam,lub co nie stwierdzilam. Uja wiesz o mnie i sie nie dowiesz :D. Mam jedno pytanie...co wy macie z ta ciaza 4 miesieczna ???????????????? Benefity pobieram dalej ,i bede do czasu kiedy nie bede zdolna do pracy. Nie wstydze sie tego.Wstyd to krasc!!

Gość a macie,co mi tam
08:20 [zgłoś do usunięcia] hnvnhvn skoro twoj partner przepracowal iles tam czasu wczesniej , i lapiecie się w tych tygodniach, to nie musisz placic za zadną opiekę medyczną, to tez pisze jak wol i dokladnie, nastepna zaciązyła na krzywy ryj, zwolnili z pracy to postanowilas przekształcic się w beneficiarską matke? wstyd mi za takie poleczki , pisze swiadomie z malej litery.. zapierdzielam tu od 7 lat, place podatki, w ciązy pracowałam do macierzynskiego zeby placic na takich nierobow..hhhhhh noz sie w kieszeni otwiera CZYLI AUTORKO TEGO WPISU ZAPIERDZIELASZ 7 LAT W UK!!!! 01.02.2012] 21:09 [zgłoś do usunięcia] hnvnhvn mieszkam w UK, pracowałam przez 5,5 miesiąca, od dwóch nie pracuję. kafe z rana , nie pracujesz bo zapewne stwierdzilas ze ci się nie opłaca zapierdzielac , skoro dostaniesz tyle samo a moze i więcej siedząc na dupie w domu, prosta kalkulacja, nie ty pierwsza nie ostatnia, niestety... bo inaczej nie wyobrażam sobie zachodzenia w ciąże po takim czasie bez zabezpieczenia finansowego, ciekawe czy w Polsce tez bys tak szybko zaciązyła??? i wszystko jasne , dziękuje aha , odkąd ciąza trwa 4 miesiące?? i pobieraj te swoje benefity, chodz po Concilach i bądz zdana na łaskę brytyjskiego rządu, 0 przyzwoitości i dumy, i nie nie jestem za nie pobieraniem benefitow , bo nigdy nie wiadomo co człowiekowi moze się przytrafic, ale taka pazerność nierobów jest chora..i na prawde wolałabym schowac gębe w kubeł niz sie chwalic na forum jak to ciągne beneficiki... HAHAH!!!!!!!!!!ZDECYDUJ SIE OD 7 LAT CZY OD 5 MIESIECY!!

Gość beznadziejnie zakochana:D:D
bo ona sama nie wie:D pewnie zapierdzialala na zmywaku i dlatego zrezygnowala. Na nic innego z takim intelektem nie bylo jej stac i ze zlosci az zahaslowala mi nicka:D coz za niziny spoleczne:D

a i jeszcze jedno nic mnie nie boli, mam sie wysmielicie. Zarabiam na siebie, nie traktuje meza jak konia (co ty robisz), ktory "zapierdziela". A skoro praca kojarzy ci sie z zapierdzielaniem to wspolczuje. Zmywak, czy sprzatanka w hotelu:D

Gość kafe z ranaaa
Wrocilas wiesniaro glupia :D. Boli cie dalej ...widze :D

obrazaj mnie dalej pasozycie:D plebs juz tak ma, ze nie potrafi przyjac slow krytyki:D:D:D

Gość kafe z ranaaa
buhahah:D