Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubię Tuska i kij wam w kake

Polacy abonamentu nie płacą, filmy z neta ściągają, podatków płacić nie chcą

Polecane posty

złodzieje yebani, kombinatorzy zasrani. Jak ma być tutaj dobrze, jak każdy tylko cfaniakuje? :-O

Gość ewfewfewfwe
bo ich nie stac

marze o rudym drążku w mojej dupie

Gość 28ona28
A za co płacić abonament? Za oglądanie reklam Biedronki i ryja Tomka Kamela? :o

Tak, nawet na oglądanie Biedronki i ryja Tomka Kamela. Abonament jest potrzebny by promować kulture i sztukę wśród kołtuństwa. Tobie może się to nie podobać ale nie ty jesteś by decydować.

Gość należysz do krótkochujców
mieli kurva zlikwidować abonament, a ja patrzę i co widzę, było 17 zet, jest 18,50 zet,

Gość moja ciotka nie pozwalala
ja mam placic abonament ze swojej marnej poensji ciezko zarobionej zeby jakas gowniara grajaca Zosie w jakims serialu zarabiala za 1 dzien na planie zdjeciowym 20 tys? albo jakas aktorzyna 100 tys za reklame czy cokolwiek? w zyciu! a te durne podatki zabieraja mi 1/3 wyplaty!

Jak płacą polsatowi to jaszcze publicznej. A niech sobie zakodują te swoje wypociny. Każdy ma prawo wyboru co ogląda. Radia nie komercyjnego też nie da sie słuchać poza niektórymi audycjami pr3. Przeżyjemy bez tego. A tvp niech mniej płaci swoim gwiadzom a nie po 60tyś pensji.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
ja tez nie place i mam w dupie wszelkie tego typu sprawy :D za te 18 zl wole pol kilo krewetek kupic niz placic jakims zydkom-zlodzieja, ktorzy za pokazanie swojej krzywej mordy w tv dostaja tyle ile normalny czlowiek przez rok nie zarobi

nie mówiąc o tym że u nas są jedne z najwyższych podatków szacunkowo oddaje się państwu od 50 do 80 procent tego co się zarobi...

To dzięki podatkom macie prace zasrańcy. To urzędnicy tworzą miejsca pracy i dobrobyt w tym kraju, więc powinniście chociaż trochę wykazywać ludzkiej empati i dzielić się z państwem aby rozpowszechniać dobrobyt. Skoro zarząd TVP zdecydować o wypłacie Zosi w serialu 20 tysięcy to widać takie są stawki. Na kulturę i misję warto płacić. Jesteście zwykłymi złodziejami :-O

nie istnieja przepisy, wg ktorych mozna kogokolwiek scigac za nieuiszczanie abonamentu. Tusk idac do wyborow obiecywal, ze obowiazek ten zatem zniesie. Gdy wygral zaczac cos gadac o nierentownosci panstwowej tv i o tym, ze bez tego podatku publiczna telewizja padnie. Polakom zyje sie coraz gorzej. Z kazdej strony zrzuca sie na nas koszty, rosna ceny gazu, paliwa, jedzenia... Przynajmniej nie placac za tv moge zglosic swoj protest. To sie nazywa obywtelskie nieposluszenstwo.

Gość czy palenie fajek przypomina
płacić, świńskie ryje, za co bedzie działać tvTrwam, do kutasa biskupiego????/

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
moze pasc ta cala tv. nie bede placic za jakas krzywa jape jakiegos durnego podatku.

Gość 2 Adam Słodowy
Sam donald Tusk mówił kiedyś żeby abonamentu nie płacić. Posłuchałem go więc niech mnie teraz cmokną w chuja 🖐️

Na kulturę i misję warto płacić. :D Jesli dla ciebie kultura w tv jest rola Zosi w jakimis podrzednym serialiku to plac:D A jaka to niby misje niesie soba glupi serial?

Gość te krzywe japy w tym
temacie jakoś tak mnie rozbawiły :D dzięki ludzie :D

jest reklama w tiwi, Niemce, i Fracuzy płacą, a Polaczki co kurva, piwo, chlać, albo sznapsa, juz zaperdalać na pocztę i płacić, tłumaki, ciemny ludu...

Obywatelski protest możesz zgłosić raz na 4 lata przy urnie - to się nazywa demokracja! I przestańcie kłamać, że jest w tym kraju źle. To własnie kolejny dowód, że powinniście płacić na TVP. Gdybyście to robili i oglądali wiadomości to wiedzielibyście, że jesteśmy zieloną wyspą, cała UE nam zazdrości walki z kryzysem i galopującego wzrostu PKB. Takie sa fakty. Polakom żyje się coraz lepiej a kto twierdzi inaczej ten nie ma dostępu do obiektywnych informacji!!! I jako polka masz obowiązek płacić abonament. To jest twój obywatelski obowiązek. Jak się nie podoba to możecie wypiedalać 🖐️

oplacam kablowke. I wystarczy. Skoro stacje komercyjne moga utrzymac sie z reklam, to dlaczego "swieta krowa" - publiczna telewizja nie moze? :P kurcze, przeciez dzialaja w tej samej materii! Skoro sa tacy swietni, to ich czas antenowy powinien byc nawet drozszy od tego w tvn czy Polsacie? Wala reklamy az milo, chyba tylko wiadomosci nadaja o czasie, inne programy regularnie puszczaja z opoznieniem, byle jeszcze kilka reklamowek wmiesic. Dobrze, ze chociaz teraz wrocili do Teatru Telewizji, bo ostatnio to sam chlam lecial. Takie same seriale i teleturnieje co w publicznych. Gdzie ta kultura? Ja jej nie widze... A propos - czy ktos wie dlaczego nagle przerwano emicje "Ratownikow"? To juz powtorka, wiec odcinki istnieja. Raz juz czytalam o ich niby niskiej ogladalnosci, a co tym razem?

nie chce wam się łazić do kościoła tylko ryj wsadzić w tv i msze oglądać, to płacić, nie perdolic głupot. Bo doniosę do biskupa Głódzia, albo Zdziwionego.

Gość płać i płacz.....
Nie płacicie za programy tylko za odbiorniki. Za niedługo będzie abonament za pralkę i lodówkę :/

* te same co w komercyjnych kurcze, wcale sie nie dziwie, ze tylu mlodych wyjechalo! A nasze panstwo powinno sie wstydzic, ze Polakom jest lzej na obczyznie, niz we wlasnym kraju! Glosowalam na Tuska w imie mniejszego zla. Bo, mimo wszystko, wole PO niz partie narodowcow siekacych nienawiscia do naszych sasiadow. Na wojne z Rosjanami nie mam bowiem ochoty. Ale zyje mi sie coraz gorzej, wiec nie pieprz o zielonej wyspie!

Gość bo ten kraj musi upasc
i upadnie za jakies 100 lat 🖐️

Gość nie spotykaj sie z Irakijczyki
nie płać to zobaczysz, to potrafią te 13 służb specjalnych. ABC, bca, hgw, i jak ci o 6 rano we drzwi załomocą i o glebę yebną....

Gość dziecko przestan nas
rozsmieszac polska policja jest ******** ;) jest tylko po to by ciagnac od nas hajs.

nie istnieja przepisy wykonawcze w kwestii sciagalnosci oplat radiowo-telewizyjnych! Dopoki nie wejdzie w zycie nowa ustawa panstwowa tv moze mnie tylko upominac, a komornika naslac nie moze :P ...nawet jesli zmienia prawo, to ono nie dziala wstecz, wiec dlugu zadnego nie bedzie :P