Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skiti

komoda do przewijania

Polecane posty

Powiedzcie prosze czy warto jest kupowac przewijak i komode do przewijania dla dziecka? Ciagle sie zastanawiam czy bedzie to praktyczne. To znaczy, owszem komode bede potrzebowac na ciuszki ale czy warto te komody z przewijakami kupowac? Niektorzy mowia ze to malo praktyczne i ze szybciej na lozku przewijac..

Gość kasieniki
ja na lozku.a niech sie takie dziecko przekreci,to spadnie.a na lozku nie.i mozesz sie wtedy schylic po pieluche lub cokolwiek

Gość zdziwiona niemiłosiernie
Przewijak to przereklamowana sprawa ja przewijałam na łózku: więcej miejsca jak coś spadnie to łatwiej sięgnąć i wogóle - nie zagracałam pokoju

Gość moj ma 11
zal ile masz miejsca.ja bez przewijaka nie wyobrazam sobie zycia.jeden mam w lazience,drugi na lozeczku.kiedy moj synek byl malutki przebiralam go w nocy przed karmieniem na przewijaku na lozeczku.lozeczko stało w naszej sypialni,wiec kazdy kawałek miejsca na wage złota.ten z kolei w lazience uzywam do dzis jak wyjmuje synka z kapieli .bez problemu moge go wycierac i ubierac.

ja tez nie wyobrażam sobie zycia bez przewijaka...na łóżku syn sie przekręca i wstaje a na przewijaku przez te wyższe rogi nie ma jak :D

Na łóżku przewijanie to dla mnie makabra. Mały się kręci, przewraca, ucieka. Mamy przewijak od samego początku i na przewijaku leży i czeka grzecznie. Jak dla mnie przewijak to jedna z podstaw w wyprawce.

Gość mamama27
ja miałam przewijak i siedzi zakurzony - najpierw po cc ciężko mi było się schylać do dziecka żeby go przewinąć czy ubrać - potem zaczal się kręcić, kopać, dźwigać i strach był że spadnie - przewijałam na łóżku - sprawnie, wygodnie, bezpiecznie i dziecko mogło swobodnie kopać nogami z gołą dupką

Gość moj ma 11
ja tez mialam cc,ale mam tak przewijak,ze nie musze sie do niego garbic.no i mebelki z ubraniami i kosmetykami mialam w zasiegu reki tak,ze nie musialam nigdzie sie schylac i spuszczac dziecka z oka.to logicznie trzeba rozplanowac,zeby potem takich gaf nie strzelac.na lozku nie przebieram,bo polozna nas ochrzanila w szpistalu,ze to niechigieniczne i tyle.w sumie racje miala

Przewijak stawiasz najpierw na łóżeczku jak dziecko małe, a później przestawiasz na jakąś komodę czy cokolwiek i wcale nie trzeba się schylać... To właśnie jak przewijasz na łóżku to albo na kolanach, albo schylona. No, ale co kto woli i co komu wygodne, ja jestem w pełni przekonana i zadowolona z przewijaka.

Gość lerecja
Z początku małą przewijaliśmy na łóżku, ale wkrótce się okazało, że to niewygodne. Jestem wysoka, musiałam się mocno schylać. Do tego czasem się zdarzało coś pobrudzić. Kupiliśmy drewnianą komodę http://www.urokdrewna.pl/komoda-sosnowa-100-100-nr-kat-04-p-27.html , a na nią przewijak i to się okazało lepszym rozwiązaniem. Do tego zyskaliśmy dodatkowe miejsce na przechowywanie ciuszków.

Gość TakaSobieMama;)
Ja mialam przewijak ale taki na wanne : http://tnij.org/ru45 Idealny przy kapieli i tak sie przyzwyczailam ze zawsze w lazience corke przewijalam... w lazience trzymalam wszystkie potrzebne do przewijania rzeczy (pieluchy, kremy...) wiec mialam wszystko pod reka... tym bardziej ze nie uzywalam mokrych husteczek tylko waciki i wode.

Gość logical
Ja polecę moją komodę :) http://www.urokdrewna.pl/komoda-sosnowa-100-100-nr-kat-47-p-57.html Dwoje dzieci na niej przewijałam i sprawdziła się świetnie. Szuflady są bardzo głębokie, co daje dużą pojemność. Wysokość dla mnie odpowiednia: 100cm, ale można też wybrać wyższe, chociaż moim zdaniem to będzie już nieporęczne.

Gość Marcyska89
Ja mam przewijak, ale u mnie sie nie sprawdził.

Gość mamaslodziaka
ja tez mam przewijak i bardzo sobie chwale

Gość mamaslodziaka
bylam po cc,rana bolala jak diabli,ciezko mi bylo sie schylac ,dobrze ze mialam ten przewijak,jakbym miala kupic drugi raz to nie zastanawialabym sie,tylko ja nie mam komody przewijaka tylko przewijak z polkami

Gość ghbvbvb
Komodę specjalnie pod przewijak kupowałyście? Ja przewijak na początku miałam na łóżeczku, teraz w łazience na pralce. I też nie wyobrażam sobie bez niego macierzyństwa :)

Gość felitka
Nie widzę potrzeby kupowania specjalnej komody z przewijakiem. Fakt że sama komoda jest praktyczna i potrzebna, ale przewijak można dokupić za 50 zł przenośny po prostu. A komodę można w sieci np. kupić. Tutaj są bardzo fajne i niedrogie z drewna http://www.urokdrewna.pl/komody-c-6.html

Gość gość
ja chcialam kupić i dobrze, że nie kupilam. po kilku miesiacach nieprzydatny mebel. mam zwykły przewijak, który nakłada się na łóżeczko, praktycznie po kilku miesiącach przenieslismy się z przewijaniem na łóżko

Gość gość
Ja mam przewijak przenśny, bez komody.Przenoszę tak gdzie potrzebuję.Przereklamowane te przewijaki z komodą.

Gość Wawrzyn1231
A ja polecam komodę z przewijakiem, kupiliśmy taką na babydoro.pl. Warto mieć wyznaczone miejsce do tej czynności, a nie robić ją na łóżku. Do tego bardzo fajna jakość mebelka i nie jest taka droga.

Gość gość
A ogladalas w salonie agata? my wlasnie stamtad mielismy taka komode pod przewijak - byla idealnej wysokosci, a teraz maja jeszcze wiekszy wybor :) ja szczerze polecam, bo bardzo szybka i sprawna realizacja.