Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dassaddsaadsdas

Co sądzicie o takiej figurze? Czy przegrałam życie?

Polecane posty

Gość dassaddsaadsdas

Gość a ja myslę
przeciętnie, nie martw się

Gość dassaddsaadsdas
Mi się bardzo podobają kobiety takie jak Rihanna, Beyonce, marilyn Monroe itd, stąd moje kompleksy Chociaż z drugiej stornie czasami pdoobają mi się dziewczyny (jestem hetero ;)) z małym biustem, drobne, itd, czyli takie jak ja, ale sama mam 1000000000 kompleksów

Gość dassaddsaadsdas
Aha, no i ja nie mam tak fajnej karnacji, nie jestem tak opalona jak Longoria, więc to na minus.

Gość aaaaa moin
moim zdaniem jest ładna, kobieca

Gość a ja myslę
A gdzieś Ty laleczko widziała takich mężczyzn?

Gość a ja myslę
Bo ja w takim razie jestem gejem skoro mi sie podoba.

Gość aaaaa moin
jestem facetem laleczko i moge ci poowiedziec ze ta figura jest jak najbardziej kobieca , przynajmniej nie jest to wieszak bezkształtny :-P

Gość aaaaa moin
autorko, dlaczego nie lubisz swojej figury???? chyba źle dobierasz ubrania, nie eksponujesz tego co piekne np. talia

Gość dassaddsaadsdas
W ubraniu czuję się ok, ale mam opory przed rozebraniem się przed facetem.

Gość dassaddsaadsdas
Na zdjęciach np z wakacji (w bikini) wyglądam ok, ale wiadomo; zdjęcia pogrubiają, poza tym zawsze jakoś tam mogę się do nich ustawić. W rzeczywistości mam trochę za chude nogi, za małe piersi itd...

no wybacz, to że jesteś facetem nie oznacza że nie masza zaburzonej percepcji. nie chcę sprawiac przykrości autorce ale NIKT mi nie wmówi że ta figura na 1 zdjęciu jest kobiecą figurą. krótkie masywne nogi, umięśnione uda, wąskie biodra, szerokie ramiona, brak wciącia w talii i prawie brak biustu-to z całą pewnościa nie są atuty kobiecości ale skoro sie podoba to prosze bardzo, oby autorka spotkała jak najwięcej mężczyzn którym się to podoba pozdro

Gość aaaaa moin
dobierz odpowiednia bieliznę, urozmaicaj swoją bieliznę , pamiętaj jak bedziesz czuła sie sexy to odrazu spojrzysz na siebie inaczej i myslenie ci się zmieni

Gość dassaddsaadsdas
No niby tak, w bieliźnie jest jeszcze ok, ale bez... no nie wiem. Chciałabym zmienić kilka rzeczy, i robię ku temu kroki, ale wiadomo, rezultaty nie przyjdą od razu Największy problem mam z nogami

Gość aaaaa moin
laleczko moim zdanie ta figura jest wysportowana, zgrabne umiesnione nogi, ale nie bez przesady , talia jest zaznaczona a ramiona trudno okreslic czy sa szerokie bo ma rece podniesione

Gość aaaaa moin
laleczka, jestem fotografem więc moj obraz nie jest zaburzony :-P sory, ale nie widziałaś chłopiecej sylwetki u kobiet chyba, ja z takimi miałem do czynienia b. czesto

Gość ptasiek nastroszony
nie jest tak zle sprytnie podkrecasz , wiedzac ze ok. masz figure , smukla kobieca. choc ideal nie jest .

Gość ;slcmsa[ocm
fajne to ostatnie