Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jak myslicie??

Polecane posty

Poznałam faceta ma 37lat ja 29 wykształcony, własna firma , wydaje się w porządku :-) ale.... ma za soba aż 8 związków w tym nieudane małżeństwo , które trwało 2 lata ...potem 2 związki po 3 lata... i reszta do roku.. Nie wypowiada sie źle o swoich byłych...ale zaczyna mnie to zastanawiać... rozumiem ,że może nie wyjść 1,2,3 ale tyle razy w tym 4 długie związki bo z żona była znał się 3 lata przed.... Może on nie umie tworzyc trwałych związków.... może jest z kims tylko dlatego ze nie chce byc sam.... boje sie ,ze mnie rozkocha i za 4 lata podziękuje a ja juz szukam nie ukrywam męża ojca moich dzieci.... włączyła mi sie lampka ostrzegawcza ,że z nim cos nie tak musi być... juz kilka razy mnie negatywnie zaskoczył ale ... nie wiem co mysleć...

Gość powiedzmy tak , ze
uciekaj .Jesli chcesz ustatkowac sie , to pewnie nikle szanse na staly zwiazek z przyszloscia na dom, dzieci. Skoro Cie niemilo zaskoczyl kilka razy - tym bardziej wiej. Chyba ze masz twardy tylek , chcesz ryzykowac ?

Mi sie wydaje ,że ma zaburzenia emocjonalne i reakcje nieadekwatne do sytuacji... na razie przeprasza jak źle się lub nieodpowiednio zachowa... ale co będzie później..... niby też chce rodzinę mieć , dzieci ale może dlatego ,że juz wie że najmodszy nie jest i presja rodziny....

Gość siostraMierzwa
niektorzy szczerze chca, ale nie potrafia tego dokonac z roznych wzgledow... np brak im wlasciwych wzorcow... o jakich negatywnych niespodziankach piszesz? konkretnie

On ma chyba jakies problemy emocjonalne.... np byle głupota potrafi go wyprowadzic z równowagi wścieknie sie wtedy.... za chwile mu przejdzie i przeprasza ale takie huśtawki nastrojów mi czasem funduje, czuje sie tez manipulowana .... juz teraz znając go troche zastanawiam sie co powinnam a czego nie w danym momencie powiedzieć... no i to jego obrażanie dla mnie do dziecinada ale on to robi z premedytacja żeby dac mi nauczke rozumiecie ...to dla mnie nienormalne .... on pochodzi z porzadnej rodziny ....ale ma syndrom narcyza i silne poczucie kontroli .... uważa ,ze on wszystko wie i zrobi najlepiej... wszyscy to idioci tylko nie on... nie szanuje ludzi... niby na zewnatrz jest taki świetny , mysli,że wszyscy go cenią... chyba ma kompleksy i leczy je na innych , niestety ma charyzme i ludzie do niego lgną a on ich wykorzystuje....ogólnie jakby miał 2 osobowości.... 2 w1... nie przesadzam i jest mi niewesoło.... czasem sie go boję jak jest w nerwach...

powinnam się niepokoić tak obiektywnie proszę wypowiedzcie się ..bede wdzięczna

nikt sie nie wypowie :-((((((((((((((((((((((((

trudno , zeby w wieku 37 lat nie miec na koncie zwiazków a ze są nieudane.. no cóż.. może to z nim coś jest " nie tak" a może ma pecha :D?

hmmm no tak to ja powinnam wiedziec... ale coraz bardziej wydaje mi sie ,że on nie umie związac się kimś na całe zycie wielu ludzi ma kryzyzy w zwiazkach po 3-4 latach ale jakoś z nich wychodzą a on 3 razy wolał oduścić... widocznie taki stosunek ma....w sumie to prawie zawsze one odchodziły ... w 6 na 8 przypadków to przypadek?? on nigdy nie walczył.....

Nie wierze w takie przypadki, są ludzie ,którzy nie potrafią tworzyc stałych związków... Ty go znasz ale z tego co piszesz to może faktycznie jest z nim cos nie tak , może byc zaburzony... a wtedy uciekaj.... bo Ci zycie zmarnuje...

Gość tzw.Kupelweisser? Nie istnieje
ło kurcze nie ma szans nie uda się tacy się nie zmieniają na lepsze - tylko na gorsze te hustawki będą z czasem coraz bardziej po bandzie

Gość larysssa
Głupoty gadacie. Ja swojego męża poznałam mając 29 lat, miałam za sobą poważnych (1-2 letnich) związków chyba z 6 czy 7, plus kilka kilkumiesięcznych znajomości. Ale wiedziałam że jest we mnie chęć i możliwość do stworzenia udanego związku, tylko wciąż trafiałam na dziwnych facetów. Z mężem jestem już 9 lat, żyje nam się super, prawie żadnych kłótni, czasami tylko lekkie sprzeczki. Aha, dodam że on przede mną miał 8 dziewczyn i też mu nie wychodziło. Na Twoim miejscu autorko zapytałabym go o to... o rozstania? o tym co planuje, czego oczekuje.. Jeśli Ci zależy, to bym spróbowała

Gość pure homme
mozna przepytac jego byłe:)

Gość myszaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wiem,że jedna jego było po 3 latach związku z nim i rozstaniu chodziła do psychologa i to mi nie daje spokoju bo najpierw chciała wrócić a po tej psychoterapii juz nie... ja podejrzewam ,że musiała tam opowiadac o nim jego zachowaniach i terapeuta uswiadomił ja ze on jest zaburzony i nie nadake sie do zwiazku i jej go wybił z głowy... co dziwne te wszystkie ex maja po nim chłopaków a 3 juz mężów ... kurcze chyba jednak z nim jest coś nie tak .... :-((( coraz bardziej to widze na podstawie jego zachowań człowiek o 2 twarzach ....

Gość dobrze ci radze...
zwiewaj .... tak wiele wskazuje ,że coś z nim nie haloo ... a ty piszesz tu wiec się męczysz juz pewnie....