Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszli_kochankowie

mężatka i żonaty gdzie na seks ?

Polecane posty

Gość grzebalec palec
:D

Gość grzebalec palec
wiec zajmij sie praca :) czesc :)

a czy sie nie zajmuję? Własnie dobry kontrakt podpisałem 30 min temu :) czesc

Gość grzebalec palec
gratuluje :) bedzie cie stac na ten motel :classic_cool: nie miej zalu, lubie czasem odjechac :)

motel? jak juz coś to hotel i tylko z żoną :) Jest plan na Zakopiec w weekend :)

Gość grzebalec palec
pogoda sprzyja zakopiec oklepany :) nie lepiej zabrac zone dokads gdzie mniejszy tlok ?

masz trochę racji ;) myslałem jeszcze o Beskidzie żywieckim może Wisła,Istebna, Ustroń ? muszę rozeznać temat jeszcze

Gość grzebalec palec
wlasnie mialam ci podpowiedzic ;) ujsoly zlatna urocze okoilice :)

Gość grzebalec palec
byłam widzialam polecam dziwiczo dzika kraina w zimie :)

zbadam ten teren sprawdże jaka tam kultura rządzi i jakie obrzędy sa praktykowane :P Co ludnośc tamtejsz spożywa i jakie ma przyzwyczajenia ;)

Gość grzebalec palec
spanie na baranim kozuchu pod kominkiem rozsiewajacym niewyobrazalne ciepełko do tego iskry i cienie pelzajace wokol ale na taki wypoczynek tylko z kobieta ktora sie kocha :D

spanie na baranim kozuchu pod kominkiem rozsiewajacym niewyobrazalne ciepełko do tego iskry i cienie pelzajace wokol" uuuuuu zajebiste chwile :) Kominek,góralska chata,grzaniec i snieg za oknem :)

Gość grzebalec palec
takich wam zycze :) pozdowka bo spadam w koncu

Gość thubmelis
Mam taki sam problem, chęci są ale nie ma gdzie ...????????

Gość fgtuokj
widze ze wiecej nas, a niby nikt nie zdradza.czekam na pomysly gdzie ...>

Gość jcvghbjn
w murzynskiej dupie

Gość ola z przedszkola
Ale jesteś durna kobieto-przeciez skoro to małą miejscowość to wiadomo, że trezba gdzieś się udać-większe miasto wiadomo, a tam możliwości bez liku....

Dla takch szczurów to idealne są kanały ,nawet zimą jest tam ciepło no i oszczędne a do zapachu są przyzwyczajene bo śmierdzi od nich z daleka kurestwem.

Gość stokrotka1023
Zuzanno - świetnie to ujęłaś :-D

Gość nigdy nie mow nigdy ehhh
ja też byłam zatwardziałą przeciwniczką zdrady, uważałam, że ja NIGDY męża nie zdradzę, że nie jestem jakąs dz*** i co się okazało, po kilkunastu latach romans, wystarczyło jego spojrzenie a ja miałam jak nastolatka motyle w brzuchu,więc nie oceniajcie nikogo,nie obrażajcie , nie wiesz co Ciebie Zuzanno spotka za jakis czas :-) co do miejsc, najlepiej hotel, ewentualnie auto, las.

Gość nigdy nie mow nigdy ehhh
mam 36 lat, od 14 lat mężatka, romans miałam rok temu ... nie żałuje tego, mąż nie wie. jednak mysle ze wiecej meza nie zdradze. ale wlasnie nie ma co kogos oceniac, zapierac sie bo nie mozemy niczego w100% zaplanowac.

Więcej tego nie zrobię ,przekonałaś się że jednak lepiej żyć uczciwie .Ja niestety wiem ,że nie mogłabym zdradzić męża może zbyt mocno go kochałam a może nie mogłabym sobie poradzić po zdradzie sama z sobą ,na pewno nie pozwoliła bym sobie na jakiś numerek a jak bym pokochała to musiałabym zostawić rodzinę ,brzydzę się zdradą i dla zdrady nie ma wytłumaczenia to jak złodziej ukradnie i co wie że jest złodziejem a ja zbyt dumna jestem aby tak się stoczyć.Tak mnię wychowano i ja tak wychowuję ,moja 17 letnia córka dorabiała sobie w promocjach ,śliczna wysoka długie włosy i pan prezes dużego marketu proponuje seks za pieniądze ,mamo tak jak by mi w twarz uderzył a na drugi dzień pan prezes oprowadza żonę i dwójka małych dzieci po nowo otwartym sklepie ,mamo jakie to podłe a czy Ty chciałabyś być tą żoną bo ja nie .

Gość stokrotka1023
Do lasu nie radzę, bo teraz instalują tam kamery :-) Zbyt dużo drewna ginie, dlatego ten monitoring :-) Ja też brzydzę się zdradą i wiem, że jak ktoś nie chce, to nie zdradzi! Zawsze można odmówić. Przecież zdrada to nie gwałt!

Gość dziewczynaichlopak
a ja mam podobny problem, gdzie na seks z chlopakiem, u mnie w domu nie ma jak, ciagle ktos jest, to samo u niego i co , gdzie mamy isc, kasy na hotel brak :-(