Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jghjn

Jestem tłusta i źle mi z tym :(

Polecane posty

Gość jghjn

Pol roku temu ważyłam 58 przy 167, i bylo zajebiscie bo kraglosci uwidocznione te co trzeba,a figure mam typowo kobiecą wiec bylo sie czym szczycic :) Teraz waze 77 :( Masakra, wpadlam w depresje po smierci bliskiej osoby i ciagle jadłam, teraz mam efekty. Nienawidze siebie ale jednoczesnie nie umiem zmienic trybu zycia ;(

no to więcej ruchu i seksu to się kilogramy spalą :P a poważniej - nie schudniesz od samego gadania o problemie

Gość pablichoman
ty tłusta kwoko,wieprzu jeden

Gość jghjn
dodam, że każdej niedzieli zakradam się do kurnika sąsiada przebrana za lisa i wybieram kurom jajka

Gość jghjn
no wiem brakuje mi mobilizacji , ciagle sobie znajduje powody , albo powtarzam od jutra a do lata coraz blizej ;/

Gość jghjn
powody takie mam :) ale raczej szukam powodow np nie uda mi sie, nie ma sensu zaczynac itd

Gość jghjn
no masz racje chyba pojde cwiczyc bo mam cwiczenie upatrzone i w koncu trzeba zaczac,od 3 dni prawie zaczelam jednak przerwałam ;p

jakie ćwiczenie? zawsze możesz dorwać faceta i brać, razem z nim,suplementy podnoszące podwyższające libido :P

Też jestem w trakcie odchudzania, ale czarno to widzę. Chciałabym zejść do 47, żeby wreszcie ładnie wyglądać, a tu... losza loszość.

Szczególnie ekstra wymiary nóg. Proszę Cię... Dupę mam jak waleń, a nogi jak baobaby. Coś z tym w końcu muszę zrobić.

Rhovannion -> ależ duża pupa to zaleta :) jghjn -> ja bym ci radził jeszcze abyś wybrała jakieś ćwiczenie na nogi ;)

Gość jghjn
rhovan , Ty tak nie kokietuj, z Toba jest ok :) nie chcialabys wygladac jak ja teraz

Gość jghjn
na razie takie wystarczy ;d z czasem bedzie ich coraz wiecej ;p

Gość iuhygtfhjhk
Ja zbieram na xbox kinect może dzięki temu schudne...

jghjn - to nie jest kokieteria, ja się koszmarnie ze sobą czuję. Nie chodzę w spódnicach, sukienkach, całe lato zasłaniam nogi i nie ma mowy żebym pojechała gdzieś nad wodę i włożyła kostium. Wszyscy się kąpią, pływają, a ja w jeansach do kostek siedzę na brzegu i mogę tylko zazdrościć. Ja już zrzuciłam 20 kilo, ale jeszcze 5 z nóg i byłoby prawie dobrze.

Gość ona czyli ja 24
Jeśli chodzi o zajadanie stresu itp. może Ci pomóc psycholog, postaraj się zastępować objadanie czymś zdrowszym, np.spacerem, sportem, hobby, rozmową z kimś zaufanym-wygadaniem się, choćby to miał być pamiętnik, powinnaś wyrzucić z siebie emocje, nie tłumić je i zajadać, to błędne koło

grube? idealne proporcje, kobiece nogi a nie jakieś patyczki nie chudnij więcej, utrzymuj wagę

Gość gdhddhhdhdbd
A ja w ciagu 6 dni schudlam 6 kilo i tak stanelo i stoi. nie jem juz 11 dni. stres najlepsza metoda

Gość gdhddhhdhdbd
Nawet jak chce kanapke zjesc to zygac mi sie chce