Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jghjn

Jestem tłusta i źle mi z tym :(

Polecane posty

tylko że na tym zdjęciu jest dziewczynka a nie kobieta. pokaż swoje nogi to się oceni :P nie jestem pewny co do nóg ale pozostałe wymiary masz bardzo zbliżone do Marlin Monroe

Gość gdhddhhdhdbd
Jak dozyje to moze i wroci tego nie wiem. obecnie: wzrost 171 waga 53. wczesniej mialam 6 kilo wiecej. chce jesc ale nie moge

gdhddhhdhdbd -> wcześniej miałaś dobrą wagę teraz zbliżasz (a może już jesteś) do wychudzenia

chyba tosterem. I nie, nie szukam problemu tam gdzie go nie ma. Wszyscy mi mówią, że mam za grube nogi. I że powinnam coś z tym zrobić, bo to nieestetycznie wygląda.

e tam masywniejsze uda są lepsze niż patyczki :) poza tym jeśli trafisz na faceta który nie będzie chciał z tobą być bo masz masywniejsze uda to go olej nie jest ciebie wart :)

Jak na razie nie trafiłam na żadnego, który chciałby ze mną być. Między innymi przez to jak wyglądam, przez nadmiar kilogramów.

nie masz nadmiaru kilogramów a dwa jak dobrze pamiętam to ty mieszkasz ok 200 km ode mnie ;] poza tym to że nie trafiłaś to po prostu pech a nie wina nóg...

Taak, od 24 lat ma nieustającego pecha i dlatego nigdy na randce nie byłam? Przestań mi wmawiać cuda nie z tej ziemi. Po prostu jestem nieatrakcyjna.

Gość a rhovannion
jak zwykle wcina sie i przejmuje caly temat:o zaloz wlasny bo widzę ze to już chyba 10 jak wpierdzielasz sie miedzy wodke a zakaske ( z tym że na kafe bywam rzadko, więc sama widzisz... pewnie jest tych tematow o wiele,wiele wiecej:))

Gość smutny_Zbysiu
a Levviatan już chętny kurwa :o lecz się matole!