Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga233333333333333333

Powinnam z nim zerwać?

Polecane posty

mój facet ostatnio mnie chamsko traktuje i ciagle spedza czas z kolegami. oczywiscie wraca pijany. ostatnio mało czasu spedzalismy ze soba, on jak zwykle siedział u kolegów i pił jeśli tylko byli i go zapraszali a jak ich nie było to i tak sie kłociliśmy ciagle chciałam teraz to naprawić , walczyć o to i cieszyłam sie ,ze przyjade na studia z domu to sie zobaczymy. a on mi oznajmia ,ze w weekend też sie spotka z kolegami i to już jest postanowione ewentualnie ja moge isc z nim na te imprezy.. a ja wiem jak te imprezy wygladają, on jest wtedy kompletnie pijany i czesto zostaje nocować do nich nie jestem na jego pierwszym miejscu to przykre.. i ciagle sie kłocimy .. ostatnio jest nieciekawie.. jego czesto nie ma jak jest u mnie w miescie bo wlasnie chodzi do kolegów..co robić?

i powiedział ,ze ,, nie bede go rzoliczać z jego wolnego czasu" jak idzie do tych kolegów.. tak jakby spotkanie ze mna w wolnym czasie to jakas kara była. ja rozumiem ,ze on chce sie spotkać z kolegami ,ale on ich stawia ostatnio na miejscu przede mna

Ostatnio mój facet kazał mi klęknąć i obciągać kutasy swoim kolegom. A potem jak miałam całą twarz w spermie kazali mi iść po papierosy i ludzie się ze mnie śmiali, a ja im mówiłam że dostałam śnieżką. Chyba nie uwierzyli

Gość o matko i tatko
chodz do mnie to cie nie muszcze:D

hahahah ale smieszne. gimgowno nie ma co robić ..

heh. Postaw mu ultimatum. Albo on ograniczy te pijanskie imprezy albo odejdziesz. A jezeli taka opcja Ci nie odpowiada to zacznij go olewac... Moze zauwazy ze cos jest nie tak i sie opamieta... ( rozumiem ze to nie Twój post z tym obciaganiem... ;/ ? )

no raczej nie trudno sie domyslic ze nie moj