Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga233333333333333333

Powinnam z nim zerwać?

Polecane posty

mój facet ostatnio mnie chamsko traktuje i ciagle spedza czas z kolegami. oczywiscie wraca pijany. ostatnio mało czasu spedzalismy ze soba, on jak zwykle siedział u kolegów i pił jeśli tylko byli i go zapraszali a jak ich nie było to i tak sie kłociliśmy ciagle chciałam teraz to naprawić , walczyć o to i cieszyłam sie ,ze przyjade na studia z domu to sie zobaczymy. a on mi oznajmia ,ze w weekend też sie spotka z kolegami i to już jest postanowione ewentualnie ja moge isc z nim na te imprezy.. a ja wiem jak te imprezy wygladają, on jest wtedy kompletnie pijany i czesto zostaje nocować do nich nie jestem na jego pierwszym miejscu to przykre.. i ciagle sie kłocimy .. ostatnio jest nieciekawie.. jego czesto nie ma jak jest u mnie w miescie bo wlasnie chodzi do kolegów..co robić?

up

pytalam sie czemu pije to spojrzal tylko na mnie bez slowa.wiem od jego kolegow,ze na imprezach wyciaga moje zdjecie i wtedy juz pije bez umiaru

Gość niezasnedzis
no to sie nie kloc, nie zrzedz jak wyjdzie zkolegami, idz z nimi razem na ta impreze :P ale powiedz ze nastepnym razem spedzacie czas we dwoje. I przeczytaj ksiazke ''dlaczego mezczyzni kochaja zolzy'' :)