Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michela2

Mam doła

Polecane posty

Od dwóch dni mam potwornego doła,otóż mój facet pisze z różnymi kobietami w tak czuły sposób,że aż mnie skręca jak to czytam. Jesteśmy ze sobą już cztery lata,od ponad dwóch mieszkamy razem. dlaczego on to robi,czy musi ten swój urok sprawdzać na innych,czy sprawia mu to przyjemność,gdzie w tym wszystkim jestem ja?????? Szuja jedna mi mówi że kocha,a jak tylko zamknie za sobą drzwi naszego mieszkania zaczyna swoje podboje. Często jezdzi służbowo ma z tymi kobietami kontakt,już dzisiaj pisze do jednej z nich czy ma rezerwacje na 7,jeszcze niedawno była to pani Monika,dzisiaj już Monia.Nie wiem co mam z tym zrobić,porozmawiałam z nim na ten temat,zrobiła się awantura,krzyki z jego strony,obraza pańska.Na dodatek jestem od niego uzależniona finansowo,nie mam gdzie odejść,nie mam już siły. Co mam dalej robić????

Gość agaa20
pogrzeb troche w jego telefonie poczytaj smsy czy cos ,obczaj sprawe.jesli flirtuje z innymi to predzej czy pozniej dojdze do zdrady.mozesz takze zrobic mu to co on tobie.zaczac pisac do innych mezczyzn itd niech sie poczuje tak jak Ty!!!a swoja droga ja bym z takim dawno zerwala,wiem,ze 4 lata to juz dlugoo ale lepiej te 4 niz np 10.

Złamałam kod w jego telefonie,czytałam wiadomości dlatego o tym pisze.Nie mam gdzie odejść,nie mam pracy,jestem od niego zależna. Zanim zamieszkałam z nim miałam dobrą pracę za granicą,lecz wróciłam ponieważ oznajmił mi że już dlużej nie zniesie rozłąki. Obecnie nie mam możliwości powrotu za granice,w kraju też nie mogę zanlezć pracy,koszmar jakiś!!!!!

Gość agaa20
a np u kogos bliskiego np rodzina ,przyjaciele nie moglabys na jakis czas zamieszkac? wtedy bys znowu zaczela szukac pracy moze by cos sie znalazlo. on wie ze jestes u niego zalezna finansowo i dlatego robi sobie co chce bo wie ze od niego nie odejdziesz.jestes nieszczesliwa zmien swoje zycie i czy na pewno czujesz ze to ten jedyny?

Kocham go bardzo,dlatego tak boli. Niestety nie mam pomocy od rodziny,jestem sama. Nie wiem jak jutro wstane,skąd wezme siłe by jakoś funkcjonować,nie wiem.