Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spuchniete lydki..

Dziewczyny co na opuchniete nogi?

Polecane posty

Gość spuchniete lydki..

Otoz okropnie puchna mi nogi,nawet nie same stopy,a lydki. Mam siedzaca prace i zostaly mi jeszcze 3 tyg do urlopu macierzynskiego. Jestem w 34tygodniu. Wystarczy,ze troche posiedze i nogi zaraz mam jak balony doslownie,az mnie skora szczypie..Nog nie mam jak wyzej uniesc.Staram sie od czasu do czasu przespacerowac,ale raczej niewiele to daje.. Macie jakies sposoby na unikniecie takiej opuchlizny albo na szybkie pozbycie sie?

Gość Berbec
oklady z białej kapusty ale musi być zimna najlepiej z lodówki i trochę ją ubij tluczkiem do mięsa. Podnos często nogi do góry w pozycji leżącej powyżej głowy i mniej pij wody ale minimum 1.5 l dziennie płynów w to wlicza się także zupa

Gość Berbec
nogi puchną bo nerki nie nadążają z rozprowadzaniem wody po organizmie

Gość spuchniete lydki..
dzieki berbec,sprobuje z ta kapusta tylko dziwi mnie to,ze dzieje sie tak tylko jak siedze w pracy, w domu,jak mam wolne,to nie ma takich problemow,nogi sa delikatnie opuchniete,a czasami nawet wcale

Rób sobie przerwy,przespaceruj się czasami,wstań,a przede wszystkim pij co najmniej 2-2.5 litra płynów dziennie.

Gość róznie to jest z zębami
mi gin mówił że mogę posmarować żelem lioton 1000 czy jakoś tak, ale nie używałam. okładałam zimnymi okładami i trzymałam nogi na podnózku jak siedziałam np. przy biurku