Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaniedoswiadczona

Co sprawia ze dwoje ludzi...

Polecane posty

Gość tak anonimowa jak grzeczna
moral cobym nie zrobila przypadek bedzie gora :) lepiej pojde spac,sama lepiej nie kusic przypadku :)

najpierw chemia biologia czyli zauroczenie motylki i takie tam pierdoly albo wyglad albo desperacja i jak juz dosc samotnosci to bierze sie kogo popadnie albo wspolny dobry seks albo wybor kogos kogo chce sie kochac do konca zycia izalozyc z nim rodzine i tu trzeba madrze wybierac kalkulujac wszystkie aspekty a przede wszystkim to czy druga osoba tez jest w stanie nas pokochac

przypadkiem wiem, ze ten przypadek jest tak szczegolnym :) przypadkiem, ze mge spac spokojnie i czuc Jego przypadkowa bliskosc :)

madrze wybierac kalkulujac wszystkie aspekty a przede wszystkim to czy druga osoba tez jest w stanie nas pokochac nijak sie to ma do rzeczywistosci uwierz

nijak sie to ma do rzeczywistosci uwierz mozna tez na chybil trafil trzeba patrzec przede wszystki czy druga osoba z natury jest dobra bo jak jest dobra to i bedzie dobra dla nas i taka jest latwiej kochac

minela 2 dobroc nie zawsze odnajduje sie w tym dzisiejszym swiecie. mozna byc na wskros dobrym a nie kochanym tak tto przypadek jak z zaglaskaniem kotka sprawcza rola dobroci przypadkiem polegla

a gdzie przypadkiem wyczytales ze to o mnie ja niestety jestem chodzacym zułem :) nie przypadkiem a jednak z wyboru z pewnoscia potencjany amator szygko by sie zorienowal co za "aniolek" ze mnie sie nawet niee łudze bo przypadkiem jeszcze by sie znalazł i ..........

Rzeczywistość nie ma nic wspólnego z poprawnością ani uporządkowaniem. Można wpływać na rzeczywistość, ale nie można nad niż panować. no przeciez pisze zeby wplywac

wiem czego chce i to nie przypadek. oszukac przeznaczenie probuje. przeciez nie mozna znalezc, nie szukajac to przypadkiem podchodzi pod poglosc tego :) przypadku. dziwisz sie, ze mam dylemat ?

zanudziłam Szukanie ciemna nocą zabiłam Go głupoty swej mocą :) bywa prawda jak oliwa :classic_cool: dobranoc :)

pytanie po co ? :)

nie chce spac. ale skoro mnie wyganiasz to przypadkiem pudaje, ze dbam o siebie