Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc swoich rodzicow

Mam dosc swoich rodzicow

Polecane posty

Jestem facetem! Mam 21 lat! Mieszkam z dziewczyna bez slubu co im sie bardzo nie podoba. Maja do mnie pretensje ze nie chce miec dzieci i mysle o wazektomii, ostatnio ojciec zrobil mi awanture ze umre bez potomstwa, to powiedzialem mu ze gowno go to obchodzi.

Gość Kdhdis,s
Fakt rodzice nie powinni sie wtrącać...a swoją droga nie wiem czy wiesz ale zeby wykonać w Polsce legalnie waze tomie musisz mieć ukończone 30 lat i jedno dziecko, to są wymogi....

Gość Kdhdis,s
*wazektomie

a dlaczego tak jest? a w innym kraju? gdzie legalnie moge dokonac takiego zabiegu?

Gość zebys czasami nie zalowal
masz dopiero 21 lat więc za wcześnie na takie decyzje o dziecku. Mój facet w Twoim wieku wręcz zarzekał się, ze nie chce mieć dzieci bo "nienawidzi bachorów" Teraz ma 30 lat i bardzo chce miec dziecko...

Gość Halo,to ja...
MYŚLISZ o wazektomii...A skąd rodzice znają Twoje myśli? Nie chlap tyle ozorem, to nie będzie awantur...:O Jesteś dorosły? Możesz robić, co uważasz za słuszne, ale wcale nie musisz oznajmiać wszystkim, że to robisz...:O Jesteś dzieciuch, i tyle...:p Chcesz starym zrobić na złość???? Tylko nie odmroź sobie uszu...:O

Gość zarabiaj na siebie
bądź niezależny, samodzielnie ponoś konsekwencje wszystkich swoich wyborów, rodzicom grzecznie mów ze chcesz zyc po swojemu i zeby nie odbierali ci tego prawa