Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Dlaczego jeszcze nie śpicie?

Polecane posty

Od poniedziałku do piątku 1 zmiana - 7,5 godziny - 8 złotych brutto to 60 zł dziennie brutto 2 zmiania - 7,5 godziny - 8 złotych brutto to 60 zł dziennie brutto 3 zmiana - 9 godzin - 8 złotych brutto to 72 zł dziennie brutto Sobota i niedziela 1 zmiana 7,5 godziny - 12 złotych brutto to 90 złotych brutto 2 zmiana 7,5 godziny - 12 złotych brutto to 90 złotych brutto 3 zmiana 9 godzin - 12 złotych brutto to 108 złotych brutto Dawniej w wawlu w niedziele pracowało się na 2 zmiany od 6:30-18:30 i od 18:30-6:30 ale teraz to zmienili.

Gość morw33
Smierdziuchy papierosy się skończyły:( A sklep daleko:(

Gość hiszpanin weź ty się
To dobrze, że będziesz miał pracę. A maturę zdajesz?

To jeszcze nic. Teraz na polsacie oglądam wróżki i moja babka tam dzwoniła i żaliła się na swoją najmłodszą córkę. Moja ciotka jest alkoholiczką którą opuścił niedawno mąż, ma 31 lat i dwie córki które babka z dziadkiem wychowuje wyzywając się przy nich od skurwysynów, chujów i kurew. I moja babka opowiada wróżce o tych problemach i wyszło tam że ich stosunki jeszcze bardziej się popsują. Natomiast kiedyś mój wujek dzwoni do babki mówiąc - Tyś się mnie wyrzekła! - Tyś mi nic nie dała. Babka odkłada słuchawke i dzwoni do swojej synowej mówiąc - coś ty go znowu podpuściła i się obie od kurew wyzywają. Raz to mi się nawet śniło że moja matka z babką dają sobie po pysku.

:D

Gość bo nie wiedziałem że jest już
nasze doświadczenia zdają się zgoła odmienne :S więc poza bezstronną radą ;)🖐️

Tak! Podejdę i do matury i do egzaminu zawodowego. Po części zacząłem już lekkie przygotowania do tych ważnych egzaminów, jedyne co mam z głowy to język polski bo zdałem. Ustny na 75% Pisemny na 46%

Gość morw33
Nie przekazuj nawyków z domu swoim dzieciom.

hiszpanin, prawie wszystko. :D

Nie mam zamiaru ich miec ale to wszystko naprawdę mnie cieszy. Czasem podpuszczę matkę, wiesz babka mówiła na ciebie że jesteś popierdolona a ona już do niej dzwoni i zaczynają się kurwowac nawzajem :D

hiszpanin, a Ty oglądasz te wszystkie seriale?

To o mojej rodzinie jest takie zabawne??? Stąd moja stopka! Moi ulubieni bohaterowie głównie to czarne charaktery, oni dodają mi sił do działania :)

To w jaki sposób piszesz o niej.

Gość morw33
A czy ktoś w Twojej rodzienie żyje w przyjacielskich układach z wzajemnym sacunkiem? Nie strasz mnie, że może mysleć inaczej, w tym miesiącu mamy impreze integracyjną, alkohol i te sprawy i będe bała sie isc:)

Gość bo chcesz byc choyyem?
spoko i tak jesteś zerem, nie wybijesz się ponad to.

Gość morw33
Ale spoko, moja babcia to ciekawskie jajo. Musi wszytsko wiedzieć. Mama ma już dosyc spytek, ale sie nie wyzywają, ja z mama też, a myślałąm ze u mnie było wesoło. Teraz ciesze się mieszkaniem w samotności o odłączeniem od tego.

Jak byś się dowiedziała wszystkiego o mojej rodzinie. Np. moja matka dzwoni często do swojej ciotki która mieszka obok babki, i ta ciotka zawsze ma nowe plotki o nich :) Natomiast siostrzenica mojej babki odbiła męża swojej przyjaciółki. Kuzynka mojej matki, jej koleżanka i jej mąż pili we trójke alkohol, no i na początku spali we trójke po czym później wyrzucili żona konkubenta mojej dalszej ciotki z łóżka. Natomiast później ta koleżanka mojej ciotki (40 lat) wchodziła do łóżka ojcu mojej ciotki (facet miał wtedy 80 lat). Ta koleżanka mojej ciotki spała ze wszystkimi kolegami swojego męza.

Gość morw33
Zbyt zagmatwane

Wystarczy to zrozumiec na swój sposób :) :) ja cieszę się że w lutym wracam do wawla. Na 29 dni odchodzę z kafe :) oprócz tego nie mam zamiaru również wchodzic na facebooka i naszą klase przez te 29 dni. Zamierzam odprawiac różaniec dwa razy dziennie, dwa razy dziennie książeczke z modlitwami tajemnice szczęścia i w lutym pierwszy raz od bierzmowania przystąpie do komuni :)

Gość a idz spać
projekcie-frajerze 🖐️

Gość morw33
Spać Spać!

Gość a idz spać
a idź w hoooy nawet dziś..nikt nie zatęskni