Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra rada xxxx

mebelki dla 5 latki

Polecane posty

Gość dobra rada xxxx

Witajcie kochane mamy ,mam dylemat otóż urzadzam pooj mojej 5 letniej córki i znalzałam takie mebleki : http://allegro.pl/bertolino-531-z-polyskiem-i2076363722.html mam jedną obawę natomiast ,że za kilka lat 4-5 lat corka będzie chciała zmiany mebli bo te uzna zbyt dziecinne...nie mam pojęcia czy kupić i za 5 lat znowu wymienić ,czy kupić cos bardziej młodziezowej9ale mniej ładnego) i na dłużej

Gość dobra rada xxxx
bardzo prosze o wypowiedzi :)

Mebelki są śliczne , jest miejsce do nauki , a to bardzo ważne . Jeżeli meble są dość wysokie to uwierz mi , że starczą na naprawdę długo . Meble nie są bardzo dziecinne . Wystarczy w późniejszym czasie wymienić Te serduszka lub kupić gdzie niegdzie naklejki na meble (są takie nawet na całe drzwi) . Co już tam sobie nastolatka wyobrazi ;) Ja bym kupiła .

Gość dobra rada xxxx
bardzo dziękuję za wypowiedz i proszę o kolejne

Gość dobra rada xxxx
uppp

Gość odlacz internet
hej jennifer :D meble sa ohydne :O znajdz cos ladniejszego :D

Gość odlacz internet
ooo juz sie zalogowalas :D grzeczna dziewczynka :D

Gość Mmama choreeej Kaliinki
Jennifer - mebelki są naprawdę śliczne! Podobają mi sie,my niedługo szykujemy remont pokoju też dla 5 latki i juz teraz sie zastanawiam nad takimi :D

ladne ale wg mnie 5 latka jest "za stara" juz na takie slodziutkie meble. dodac do tego jeszcze zabawki ,ktore niestety tez sa zazwyczaj różowe plus inne dodatki to wyjdzie bardzo mdlo.ale to Wam ma sie podobac.moja 5 lataka ma meble mlodziezowe z biurkiem w odcieniu żółty /zielen (w sumie w paseczki)

A gdzie masz zamiar trzymać rzeczy córki? Jest komoda na ubrania i to własciwie wszystko. Gdzie będzie przechowywać zabawki, gry, książki i setki innych drobiazgów, bo ja na to nie widzę miejsca. Gdzie podręczniki do szkoły? Biurko z 2 małymi szufladami bez szafki jest kosmiczną pomyłką. Cena wcale nie niska, a w tym zestawie właściwie nic nie ma.

w pokoju córki mam zamiar zrobić szafę komandora na całej ścianie tylko na zabawaki ,ciuchy bedzie miała w garderobie. W sumie potrzebne mi jest tylko dosc duże łozko 130x200 stolik nocny i biurko ..ale najlepiej kupicw zestawie żeby nie bylo potem problemu z doborem koloru.

Gość mnie sie bardzo podobają
nie są typowo dziecięce- naciapane. Dla nastolatki moga być. Jak jej się znudza za 4 lata to pomaluje sobie fronty na zielono i też będzie. Wydają się bardzo dziewczęce, ale nie dziecięce. Myślę że spokojnie jej posłużą. Ja bym kupiła.

Gość Szczerze mówiąc są okropne
:O Pokoje dziecięce są wystarczająco kolorowe-zabawki, naklejki itp. Wystrój powinien być w miarę spokojny. Pomijając jednak to wszystko-te medle są zwyczajnie brzydkie:O Cukierkowo-przesłodzone meble dla małej barbie:O

Gość Szczerze mówiąc są okropne
No ale zdwojga złego lepsze takie niz te które zaprezentowała mydełko fa:O Koszmar meblarski

te zielone mi się nie podobają ...wybacz ale albo beda białe albo takie jak podałam .a Czy w ikeii maja jakies fajne zestawy białych mebli dla dzieci?

Może i nie są najpiękniejsze ale chodzi mi o to, że kupowanie mebelków dziecięcych to wyrzucanie kasy.

ale zielone to bardziej dla chłopca .Moja córka ma teraz w kolorze drewna pomieszane z grantowym ... nie podoba mi się to .Chętnie postawiłabym na klasyczne białe ,ale nie widze fajnych zestów..

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej