Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona bardzo.

Możecie mi coś poradzić? Bardzo prosze

Polecane posty

Gość zasmucona bardzo.

Dziewczyny mam do was prośbę jestescie bardziej doświadczone w tych sprawach dlatego proszę o rade. przez parę miesięcy brałam metformax 500. półtora temu podstawilam po odstawieniu jeszcze miałam ostatnia miesiączke a dziś mi sie próżnia 7dzień. nie robiłam testu bo rano zmierzyłam temperature i wyniosla 36.3 wiec wykluczam ciążę ale czasem mnie brzuch boli czy jajniki i nie wiem już co to może być? poradzicie coś mi bo zwariuje! szkoda ze to nie ciążą

Gość zasmucona bardzo.
Metformax bralam by okres mi sie uregolowal podejrzenie pco

Gość zrób ttestt
na podstawie jednej temperatury się nie wyklucza ani nie potwierdza ciąży. można przypuszczać jak znasz swoją podstawową temperaturę ciała. może byc tak że przez ten lek z jakichś powodów ci sie owulacja zahamowała i pojawiła się później, nawet teraz. Przy lakach to się czasami zdarza.

Skoro masz podejrzenie pco to spóźniająca się miesiączka nie jest niczym szczególnym. Metformax odstawiłaś z zalecenia lekarza? Jeśli tak to masz chyba mieć jakąś wizytę kontrolną, dalsze badania itd. itp. Jeśli nie to poczekaj jeszcze tydzień i idź do lekarza.