Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macie zaapas

nakupiłyscie w tej wyprzedazy dzieckom ciuchów ?

Polecane posty

Gość macie zaapas

robicie taK?>

Gość mamadzieic26
chodzi ci o wyprzedaż zimową?

Gość nie bo jak mam nakupic
Jak na wyprzedażach głównie kurtki były? Kupiłam jakieś bluzy, bluzki jedne spodnie ale to już nie z wyprzedaży. Body bo były potrzebne dla malucha i to wszystko. Zastanawiałam się nad kombinezonami tchibo na przyszły rok bo są po 139 zł a nie 200, ale zrezygnowałam bo nie wiem czy mi się dziecko wciśnie w ten 116 za rok.

Gość taka jedna z wrzesnia
nie kupowałam, bo synek ma sporo ubran na teraz i troche z nadmiarem cm, za chwile przyjdzie wiosna, lzejsze ubranka, a co ja nakupie zimowych z wyprzedazy i na jesieni sie okaze ze syn za duzo urósl? bez sensu, uwazam ze wyprzedaze sa fajne, ale nie ma co robic zapasów

Nakupialm tym 11 bluzek z dł rękawem dwa dresy 3 pary spodni jeans 4 bluzki z krótkim rękawem dwie bluzy i sweterek nie uwazam by bluzka z dl rekawem na wiosne nie byla przydatna nie od razu jest upał dresy tez mi sie przydadza.fakt faktem wydalam 700 zl na synka ale ma zapas teraz..a w przeedszkolu co chwile a to poplamione a to cos inngo sie zrobi z bluzka czy spodniami. teraz jedynie zostaly mi do kupienia bluzki z krotkim rekawem ale to dopier w maju gdzies bo jeszcze ma z tamtego roku pare dobrych wiec starczy

buuuu a ja nic nie pokupowałam na wyprzedażach bo żywcem nie mam z kim zostawić dzieci. Uprzedzając komentarze mamuś wszędzie zabierających swoje idealne dzieci - ja nie wyobrażam sobie większych zakupów ze znudzoną i rozbieganą trzylatką i wrzeszczącym z powodu kolek niemowlakiem :O