Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jakaś psychopatka!!!

KOLEŻANKA ZNĘCA SIĘ NAD DZIECKIEM!!!!!!!!!!!

Polecane posty

taaa, biedna czy bogata ja gotowałam zawsze młodemu, słoiczka w życiu nie zjadł takiego z zupami, bo deserków i owszem kilka zjadł jak już w czasie choroby zupełnie nic nie chciał piersią karmiłam moze miesiąc i na spacery chodze też długie, moze nie w takie mrozy, ale codziennie ciagamy młodego na długie dystanse i o dziwo żyje ale ja chyba jestem nieodpowiedzialna i moze autorka zawiadomi opiekę społeczną

Gość strzaleczkaaa
heheh, tak - opieka na pewno zabierze jej dziecko bo matka wychodzi z nim na spacery :D zgłoś - może zainteresują się Tobą, że dziecko tylko w domu trzymasz i narażasz na chorowitość :)

Gość DFGHJK
nie wiem kto jest glupszy ten co zaklada durne topiki czy ten co na nie odpisuje;)

Gość mrMaxx
kurwa i znowu zabłądziłam na kafe... kolejne prowo albo walnięta idiotka,której nudzi się w domu i wymyśla

Gość strzaleczkaaa
DFGHJK - czyli tym również i Ty? :P wiesz, to, że ktoś odpisuje to nie znaczy, że nie wie, że to provo, ludzie robią takie rzeczy również z nudów ;) poza tym - uwierz, są tak ograniczeni ludzie jak autorka, więc to nie musi być provo ;)

Gość moja siostra jest pro eko
Moja siostra zrezygnowała jakiś czas temu z pracy-woli być z dzieckiem w domu. Szwagier pracuje w firmie robiącej zabezpieczenia do mieszkań i dobrze tam zarabia,więc mogli sobie na to pozwolić. i wyobraź sobie,że jak była w ciąży stała się bardzo eko-że niby ziemia na której żyjemy jest tylko pożyczona od naszych dzieci-itp. w każdym razie przeprowadzili się na wieś, szwagier sprzedał samochód-latem jeździ rowerem 4 kilometry do pkp, teraz to z buta musi chodzic. siostra ma kasę-ale woli sama sadzić,pielić itp. także nie wiesz czemu ona tak postępuje-więc nie oceniaj!

Gość mrMaxx
a tak na marginesie,to właśnie dzięki autorce uświadomiłam sobie,że też się znęcałam nad swoim dzieckiem.... zawsze gdy były warunki starałam się wychodzić z dzieckiem na dwór,nie dawałam kupnych słoiczków tylko sama wolałam coś ugotować no i najważniejsze,przez pierwszy rok na sczepienia jeździłam autobusem-bo nie mieliśmy jeszcze wtedy samochodu.... kurwa jestem wyrodną matką-chyba sama naślę na siebie opieke...

Gość DFGHJK
strzaleczkaaa DFGHJK - czyli tym również i Ty? wiesz, to, że ktoś odpisuje to nie znaczy, że nie wie, że to provo, ludzie robią takie rzeczy również z nudów poza tym - uwierz, są tak ograniczeni ludzie jak autorka, więc to nie musi być provo wiec po co wdajesz sie w dyskusje z glupim? zeby sprowadzil cie do swojego poziomu??????

Gość Mam synka:)
Autorko jesteś pusta i nic nie wiesz o życiu! Żal mi Twojej sąsiadki i Twojego dziecka.

Gość taarantula
to ja się nad swoimi i cudzymi znęcam od 10 lat:)właśnie wróciliśmy z nart 3 godziny na piętnastostopniowym mrozie,10 km tras po lesie.dzieci leżą w korytarzu i próbują wyrównać oddech.Nigdy nie brały antybiotyku a nawet syropku na kaszel.nie wiedzą jak wygląda ich lekarz rodzinny.Pewnie mnie zamkną.

Asiamt-ja na Ciebie chętnie naślę :)

Gość włączcie sobie polsat
To zobaczycie że tacy denni ludzie żyją. zamieńcie się żonami leci i jest tam taka głupia barbie jak autorka.

Gość strzaleczkaaa
DFGHJK no jak po co, z nudów :) akurat autorka nie jest jakąś wulgarną osobą skrajnie zaniżającą poziom rozmowy, więc nie widzę nic złego w odpisywaniu jej - a nóż to nie provo :) akurat dobrze widzieć, że pozostałe kobiety na kafe nie mają takie =go pustego myślenia jak autorka :)

Gość kakkakakaka
ja pie***le co za matka nawet nie wiesz co w tych słoiczkach jest wiadomo że lepiej samemu ugotować dziecku i przerobić na papke co za wyrodna matka!!!!!!!

Kurdę Asiamt-jestem biedna i nie mam na telefon-to chyba Ci się upiecze tym razem :D

Gość łooooooooooooo matko
ja myślałam, że tu będzie że dziecko brudne, głodne, bite, a tu (na szczęście oczywiście ) nic się temu dziecku nie dzieje. Gruba przesada autorko, ale zadzwoń do opieki- będą mieć niezły ubaw, ale z ciebie :D

nie no to kochana z buta dawaj, tylko daj znać, bo babcie uprzedzę, żeby młodego wcześniej nakarmila obiadem ugotowanym przez nią

W skrócie - jedna rodzina ceni tylko wygląd, a u drugich mąż siedzi w domu z dziećmi a żona pracuje. blondynie zależy tylko na wyglądzie i wygrywaniu-roczne dziecko od 3 miesiąca życia jest wystawiane w konkursach piękności!

Gość strzaleczkaaa
aż sobie włączyłam ten polsat ;) ja właśnie też czytając temat myślałam, że autorka widziała tam jakąś przemoc wobec dziecka itp, a tu tragedia bo matka dziecko na spacer zabiera ;) jeśli to nie provo to chyba zrobiło jej się głupio i uciekła ;)

Ja teraz leżę w szpitalu i nie mamy nic lepszego jak net i tv... ale ubaw pierwsza klasa!

Asiamt jak to z buta! W taki mróz? Przecież by mi dziecko zabrali:) no autorce albo głupio,albo już na nas donosi :p i jak ten program na polsacie? warte to coś?

Facet w szpilkach sprząta mieszkanie i uważa,że żona ma dobrze wyglądać i jest tylko dodatkiem do męża...

no dobra, moze innym razem na siebie doniesiemy, ale pilnujta nas bardzo, co tam wypisujemy!!!

I skoro tak zniknęła to tym bardziej jestem skłonna pomyśleć,że ona tak na serio :( tutaj pewnie liczyła,że zaraz jej wszyscy przyklasną,że tamta dziewczyna jest złą matką,a tu takie rozczarowanie...

Gość strzaleczkaaa
a ja jestem w zagrożonej ciąży i mam nakaz leżenia plackiem, więc u mnie również jedyna rozrywka to net i tv ;) nie wiem skąd oni biorą ludzi do takich programów jak ten na polsacie, jakby mój mąż walnął mi takim tekstem to ręka, noga, mózg na ścianie :D