Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy...kolwiek aczkolwiek

fotograf na wesele Opole i okolice

Polecane posty

hejka :d planuje wesele. chcialabym spytac was o opinie jakie macie o fotografach z Opola i okolic. szukam fotografa ktory zrobi sesje inna jak wszystkie ciekawa intrygujaca :) prosze o wypowiedzi!!!! i z gory dziekuje :)

Sa tutaj osoby ktore organizuja wesele na 30 osob? tez z tego regionu?

Gość Daria-Wrocek
Już wcześniej pisałam ale wklejam moją wypowiedź pod waszymi wpisami ku przestrodze dla innych. ,,Owszem jest to spam ale to mało ważne bo ludzie mają oczy i potrafią myśleć. Rynek jest już przesycony fotografami ślubnymi robiącymi zdjęcia na całkiem dobrym poziomie. Zdjęcia na waszej stronie trudno nazwać inaczej niż fotograficzne koszmarki. Prawdopodobnie jakiegoś dnia stwierdziliście że będziecie robić biznes fonograficzny bo wystarczy kopić aparat typu lustrzanka z dodatkami za 3000 zł. Pomyszkowaliście w necie i zobaczyliście jakie ujęcia robią inni i staraliście się je skopiować. Jednak wam to nie wyszło bo nie macie pojęcia o robieniu zdjęć. Czemu na stronie nie ma nazwy firmy, właściciela firmy i jej adresu działalności. Trzeba być idiotą aby tworzyć stronę internetową reklamującą działalność gospodarczą nie będąc zarejestrowanym."

Gość fotograf af - JESTES SMIESZNY
Teraz już na czarno zacząłeś się pajacu logować by się uwiarygodnić w szukaniu jeleni na wasze koszmarne zdjęcia robione super profesjonalnym aparatem Canon 500D. Mam nadzieje cudaku że izba skarbowa zainteresuje się tym co robisz? Czy wiesz co to jest CEIDG??? dziwne ze ciebie tam nie ma? Może podaj NIP i swój REGON Patałach naciągający ludzi i Państwo. Jak ja takich ludzi nie cierpię bo niszczą każdą uczciwą branże.

Hehehehe jaki Pajac z Ciebie. Mam od dawna działalność i pracuje tylko na pełno klatkowych nikonach. Wszystkim zainteresowanym wysyłam dane na maila. Domniemany że Ty Pajacu nie napisze.

Prześledzilem ostatnio to forum pod względem opisów w sprawie fotografów którzy się tu reklamują. Od rana do wieczora późnego jakiś Pajac pisze negatywne posty obrażając innych....nawet zdesperowany fotograf nie mający pracy nie jest w stanie tego pisać. I tu moja pierwsza myślący ty Pajacu nie jesteś administratorem tego serwisu? I nie zarabiasz na reklamie???? A ludzie którzy podają swoje linki psują ci interes?

Gość fotograf af czy tak....
....ci idzie super w w biznesie że musisz się tu reklamować i uwiarygadniać siebie czarnym nickiem? Coś jedno z drugim się zbyt mocno kłóci. Zdaje się super fotografie z jakimś tam aparatem nikona że czubek swojego nosa nosisz powyżej swojego czubka głowy. Jest mi ciebie żal bo chyba tak jak tonący chwyta się brzytwy tak ty chwytasz się takiego miejsca jak to najmniej wiarygodne forum poświęcone ślubom.

hehehehe weź Pajacu nie Pajacuj:) żal mi Ciebie wiesz....Trzeba być Debilem by tak się wyżywać na ludziach:) a ja tu żadnej reklamy sobie nie robię!!! Tylko daję do zrozumienia innym że jakiś kretyn zwany administratorem tego forum gnoi ich bo ma wygórowane Ego!!!!!!!!!!!!!!!! wiesiekhugo@wp.pl