Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamma gamma

nuna pepp - czy dobry dla 7 miesięcznego dziecka?

Polecane posty

Gość mamma gamma

Witam, przymierzam się do kupna lekkiej spacerówki dla dziecka. Wpadł mi w oko wózek Nuna Pepp. Tylko zastanawiam się czy będzie dobry dla 7-8 miesięcznego dziecka (zamierzam go kupić na wiosnę). Czy ktoś go ma? Jak się sprawuje? A może polecacie inny fajny wózek, lekki i składany.

Gość mamma gamma
Nikt nic nie wie??

Gość adelaadelenkaadulka
ja mam nune. wozilam w nim moja coreczke od 6mca. mam rozkladana na plasko. bardzo zwrotna, lekka,ladnie sie prezentuje, prowadzi sie ja i rozklada 1 reka. jednak na dluzsze spacery nie polecam. po pol godz. moja cora chce wyjsc. troche w niej trzepie na tych naszych dziurawych chodnikach. woli wozek z pompowanymi kolami- bebecara. bebecar jednak to kolos i do auta trudno go zmiescic. nuna zajmuje malo miejsca. jej wady to to, ze nie jest amortyzowana, po rozlozeniu wozka na plasko przechyla sie do tylu, nie mozna dzwignac podparcia na nozki- zawsze zwisaja, na wysokich kraweznikach musze brac go w rece i znosic bo jest nisko podlogowy i by zawisl.ale i tak kupilabym go bo ladniejszej "parasolki" nie znam.

Gość adelaadelenkaadulka
a i moj maz nie lubi go prowadzic bo zawsze kopie do hamulca- jest miedzy kolami i nie mozna robic zbyt wielkich krokow.