Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

0paulusia0

Przedłużanie włosów - opinie na temat fryzjerek wykonujących usługę

Polecane posty

DZIEWCZYNY!!!! szczególnie te które mieszkają w POZNANIU. Chcę Was przestrzec przed dziewczyną, która ogłasza sie na gumtree, że zrobi pasemka za 50zł (pasemka trzeba zakupić sobie samemu). Dziewczyna nie jest fryzjerką, ma praktycznie zero pojęcia o zakładaniu pasemek ! nie ma żadnego kursu, jest amatorką ! założyła mi mikroringi na ringi z silikonem i ZDJELA Z RINGÓW SILIKON zakładając mi je zupełnie puste. Pasemka zjeżdzają mi teraz z głowy, zupelnie sie nie trzymają !!! Laska zrobiła to specjalnie mimo że mówiłam jej że bez silikonu ma mi bron Boze nie zakładać !!! Jej dane: Angelika przyjmuje w domu na ul. Fabryczna 6/5 Poznań telefon 799015902 lub 889632345 dziewczyny uważajcie na nią, strata pieniędzy !

Gość puchatkaa
ciekawe "założyła mi mikroringi na ringi z silikonem" "ZDJELA Z RINGÓW SILIKON zakładając mi je zupełnie puste" wytłumacz mi jak ona to zrobiła?

ale jestes idiotka ja piep***. to ze oferuje taka usluge to nie znaczy ze sama sobie umiem robic pasemka, sama korzystam z uslug fryzjerki badz amatorki ktora wie co robi, tamta laska byla zielona. nie odzywaj sie jesli pierw 3 razy tego nie przemyslisz ;] eh

Gość gdziej jest fabryczna?
czy to jak jedzie się dawną ul.majakowskiego wzdłóż malty ? takie nowe osiedle jak to jest tam zaraz ci napisze co mi idiotka zrobiła z włosami

Gość suczkaaaaa
będziesz mieć wszy, a włosy są końskie:D

Gość zacznij placic podatki
to moja dobra rada!