Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffddssaa9000

test pozytywny i plamienie pomocy!!!

Polecane posty

Gość buzzzka
Mam 27 lat. Rocznik 85 :) A ty?

Gość buzzzka
Chodze do lekarza z NFZ, z tym, ze mieszkam za granica i opieka medyczna jest tutaj ok. Zycze Ci powodzenia i uciekam. Zajrze kiedys na topik sierpniowek :)

Gość ffddssaa9000
Dziewczyny jakby nie patrzec zrobilam 2 testy roznej firmy poznym rankiem i po obiedzie 2 krechy jak byk. Dzwonilam do lekarza rozmawialam z sekretarkla bo gine. byl zajety dala mi termin na przyszly wtorek a gine. niby mial do mnie oddzwonic. U mnie to liczac od ostatniej miesiaczki weszlam w 5 tc lub w 3tc to za wczesnie na usg tak mysle co on tam zobaczy???? I jeszcze do mnie nie dochodzi ze jestem w ciazy:(((

Gość ffddssaa9000
doti 1 stycznia:))

Gość ffddssaa9000
Doti mialam dzisiaj raz sluz rozowy na papierze, chodze czesto robic plimplim i nic narazie.

Gość ffddssaa9000
a no i pobolewa mnie od czasu do czasu podbrzusze jak na okres i cycuchy przy dotyku:)))

Gość kasia 311111111
nie martw sie, to po 1.ja pod koniec listopada tez miałam test pozytywny, ucieszyłam sie, a po dniach zaczelo sie różowawe, potem brązowe plamienie. trwało to bity miesiąc az samo przeszlo ! w miedzyczasie bylam 3 x u gin, mialam 2x usg. chodze na wizyty do profesor gin. (jednej z najlepszych w miescie) i kazala mi po prostu nic z tym na razie nie robic tylko spokojnie czekac na rozwoj wypadkow. normalnie chodzilam do pracy itd. nie zapisala mi znanego leku na literę D, ktory przepisuja standardowo wszyscy, poniewaz wyjasnila, ze na tak wczesnym etapie jest to bez sensu - co ma byc to i tak bedzie i nic tu nie pomoze zaden specyfik, a ten lek moze uszkadzac kosmki, co mocniej szkodzi niz pomaga w tak wczesnej ciazy. Powiedziala, ze lekarze to zapisuja, poniewaz w ten sposob uspokajaja pacjentke i pozwalaja jej wierzyc, ze "prosze cos dla pani zrobilem". Po niecałym miesiacu plamienie samo ustalo i teraz jestem w 15 tygodniu ciazy - wszystko póki co rozwija sie bardzo pięknie. Prawdopodobnie to macica sie w ten sposob oczyszczała, co oczywiscie nie jest typowe, ale możliwe, bo każda z nas jest inna i kazda ciąża tak samo. Tobie tez tego zycze! Serdecznie pozdrawiam i czekam na dalsze, dobre wieści :)

Gość kasia 311111111
aha, no i koniecznie zrób hcg. Dwa razy. Np. jutro i w sobotę. jesli będzie prawidłowy przyrost, to masz powód do optymizmu i większą szansę na to, ze ciąża rozwija się prawidłowo

Gość ffddssaa9000
dziekuje kasia za pocieszenie jutro zrobie bete:))

Gość kimiki
hej dziewczyny! wczoraj, w dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam test (czułość 20) i po minucie pojawiła się jasna druga kreska. test zrobiłam ok 10 rano, o 13 powtórzyłam testowanie testem o czułości 25 i nic:( w ciągu dnia na bieliźnie miałam 2 maluśkie brązowe plamki. wieczorem zaczęłam plamić na brązowo, a dziś delikatne plamienie, od rana większe teraz mniej obfite, ale bardziej w kolorze różowym. Jutro rano powtórzę test. Myślicie, że mogę być w ciąży? staramy się już półtora roku, a prawie rok temu też mi wyszedł pozytywny test- druga kreska wyraźna, a dwa dni później przyszło krwawienie i nic z ttego nie wyszło. bardzo się martwię. to już 5cykl stymulowany clo:(

Gość kimiki
dodam jeszcze tylko, że do wczoraj bardzo bolały mnie piersi, a dziś już praktycznie wcale. czyli pewnie nic z tego;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

Gość kimiki
up